oldgamer 02.06.09, 16:55 No to po ptokach, każdy go widział zwiastun już wie, że będzie to strzelanka, a nie skradanka. I tak gasnie ostatnia nadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don_wroc_love alan wake 02.06.09, 19:04 no ja myślałem, że to będzie przygodówka/interaktywny film jak Heavy Rain, i średnio na niego czekałem, ale jak wczoraj obejrzałem zapowiedź, to muszę uczciwie przyznać, że jestem Alanem (a przynajmniej tym urywkiem jaki widziałem) zachwycony cóż - de gustibus non disputandum est Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honzo Re: alan wake IP: *.chello.pl 02.06.09, 19:29 a ja jednak czekałem na coś bardziej mądrego, a mniej sensacyjnego bardziej Alone in the Dark niż Resident Evil. no cóż, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: alan wake 02.06.09, 19:36 Ja tylko chciałem nieśmiało zauważyć, że Max Payne to na poziomie gameplay'u głupia i prosta strzelanka. Mnie też filmik z AW nie zachwycił, ale daję temu tytułowi kredyt zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hozno Re: alan wake IP: *.chello.pl 02.06.09, 19:41 no tak, ale jednak chyba czegoś innego spodziewaliśmy się po Alanie. miało być mrocznie, a nie krwisto. to może być świetna gra, po prostu miałęm chyba ochotę na inne danie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaVek Re: alan wake IP: 91.197.155.* 04.06.09, 10:26 a co mieli pokazać na e3? Jakby pokazali skradankowy fragment to by nie zrobiło wrażenia na większości, na e3 pokazuje się akcje żeby później ludzie gadali Odpowiedz Link Zgłoś