Dodaj do ulubionych

Konferencja Sony z Polygamią

• cube822 Konferencja Sony z Polygamią 03.06.09, 00:33
      A jezeli chodzi o konferencje , to jednak zostal drobny niedosyt uncertain Liczylem na jakies konkrety jezeli chodzi o GT5 , gameplay/data premiery , forza jednak kompletnie mi nie pasuje. Zdecydowanie najmocniejsze p-kty to Uncharted 2 i God of War 3 , kompletny opad szczeny!!! Nowy kontroler ,hmmm , prezentacja chyba robiona na ostatnio chwile , koles ktory to mowil malo zawalu nie dostal tak sie stresowal , fajnie ,ze bedzie cos takiego rowniez na PS3 jednak na konferencji MS prezentacja nowego kontrolera wygladala znacznie bardziej profesjonalnie. Ogolnie gracze moga sie cieszyc wink PS. Straszna sie rzuca dysproporcja pomiedzy Sony/MS ,a Nintendo. Ogladajac konf N mialem wrazenie ze to E3 2003 ,a nie 2009
    • hellghan Konferencja Sony z Polygamią 03.06.09, 10:53
      Konferencje SONY i MS były świetne. Dziś potwierdzono MGS Rising na ps3. Ma być HR i Ratchet i nowy tytul od SONY. Nintendo jak zwykle crap. Lost Planet 2 też na ps3.
      Z MS największe zaskoczenie data FM3.
      Najlepsze E3 od lat.
    • barracudo Konferencja Sony z Polygamią 03.06.09, 17:38
      Ciekawa konferencja , Uncharted 2 i God of War 3 wymiataja, aczkolwiek liczylem na jakies informacje odnosnie grania przy uzyciu technologii okularow 3d (cos tam kiedys $ony mowilo ze probuja to wdrozyc do gier). Niestety dalsze wodzenie za nos (GT5). To na pewno nie bedzie rok PS3, moze za rok wink Ten "wibratorek" mnie nie przekonuje. PSP Go moim zdaniem smiechu warte, posiadam PSP 2000 i nie potrzebuje "nowego" PSP. Porownujac konferencje M$ i $ony , bardziej podobala mi sie M$. Pewnie sporo fajbojkow mnie zjedzie , mam to gdzies smile takie moje zdanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka