dzierzba-pustynna 03.06.09, 12:12 Piękne, naprawdę piękne. Ten Trailer przebija nie jeden film akcji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadzikkk Trailer: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 12:14 Jedynka jest rewelacyjna a dwójka jest jeszcze bardziej rewelacyjna! Killzone 2 ma godnego konkurenta na rynku sony Odpowiedz Link Zgłoś
robbo2k Re: Trailer: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 12:19 I pan lezy na pani ... wrednej zreszta jak widac. Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzba-pustynna Re: Trailer: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 12:26 Jedyny problem to ma być polska wersja... Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Trailer: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 12:36 @up, Jeśli bedzie tak jak w Infamous to jełśi Ci polsli język nie odpowiada, zawsze możesz kupić oryginalna wersję...W czym problem? Też u uważam, że to będzie gra roku. God of War 3 i Heavy Rain w przyszłym także dużej konkurencji nie ma, a nawet jakby miał to i tak by ją zamiażdżył Odpowiedz Link Zgłoś
todraf Re: Trailer: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 12:45 Uważam, że jest to pierwsza gra, której będę zazdrościł posiadaczom PS3. Ale pewnie do czasu pojawienia się Alan Wake. Odpowiedz Link Zgłoś
gregmcrazy Re: Trailer: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 12:52 Myślę, że nie ma co zazdrościć tylko trzeba kupić PS3 Odpowiedz Link Zgłoś
pips3 Re: Trailer: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 13:20 BD ma dużo miejsca, w jedynce można było ustawić dialogi angielskie a niemieckie napisy, można było dać hiszpańskie dialogi i angielskie napisy itp. Tak więc tak samo będzie w U2, ustawisz taki dialog i takie napisy jakie ci pasują, ja pierw przejdę po polsku a następnie po angielsku z polskimi napisami. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonow20 Re: Trailer: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 13:21 Brak słów po prostu jak piękna jest to gra. Odpowiedz Link Zgłoś
huta_imienia_lenina Re: Trailer: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 13:51 mi-go, no problem jest w tym, że angielską wersję ciężko dostać. cały czas poluję na angielską wersję infamous (sklepy + allegro) i nic...jedyne wyjście to rejestrować się na e-bay'u ale to trochę skomplikowane kupować tam gry, więc problem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ddareq Re: Trailer: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 14:29 Jak dla mnie najlepsza gra na PS3, dla uncharted i kilku innych mam zamiar kupic ta konsole pod koniec roku. Odpowiedz Link Zgłoś
fanus-plejus Re: Trailer: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 14:40 hutnik lenin: A patrzyłeś na Ultima.pl ? jeszcze 2 dni temu mieli tam ofertę z Infamous w angielskiej wersji językowej. Nie jest problemem znaleść to czego się szuka. Problemem są tylko dobre chęci i umiejętność szukania. Odpowiedz Link Zgłoś
huta_imienia_lenina Re: Trailer: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 14:50 sprawdziłem i masz rację. trochę drogo sobie liczą, ale faktycznie mają wersję angielską, zarówno zwykłą jak i limitowaną. dzięki, fanus! Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Trailer: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 15:53 Wspaniale się to prezentuje, naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Zgadzam się z Bendżaminem, murowany kandydat do gry roku - oczywiście, jeżeli wyjdzie w 2k9. Odpowiedz Link Zgłoś
doncornelio10 Re: Trailer: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 17:22 no i Elena się pojawia xD mam nadzieje, że Drake bd wolał elena od tamtej drugiej xD \ Odpowiedz Link Zgłoś
emce05 Re: Trailer: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 18:01 WOW! Klimat Skarbu Narodów i Indiany Jonesa jak się patrzy. Dla tej gry i Heavy Rain chyba kupię sobie PS3. Odpowiedz Link Zgłoś
hellium Re: Trailer: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 20:00 do tej gry to chyba urlop wezme żeby wszystkie pseudo hity miały to co ma Uncharted, grafe na maxa, świetną fabułe wciągającą jak bagno, gameplay i niesamowity klimat, niestety to tylko marzenie ściętej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
cienki_bolek_2 Re: Trailer: Uncharted 2: Among Thieves 04.06.09, 10:03 Pierwszy Uncharted to chyba najlepsza gra w jaką kiedykolwiek grałem, a gram sporo. Uncharted 2 będzie pewnie jeszcze lepsze i do tego Multi ! "Ludzie kupujta PS3" Odpowiedz Link Zgłoś