Gość: fvdfv IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.09, 19:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Simomaniaczka xD Poradnik The Sims 3 IP: *.cdma.centertel.pl 05.06.09, 19:05 dzieki teraz to jest o wiele latwiejsze! xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Poradnik The Sims 3 IP: 82.146.248.* 07.06.09, 12:09 www.youtube.com/watch?v=AWwJi7S19ls < sims3 to gra pełna błędów zobaczcie sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Poradnik The Sims 3 IP: *.cdma.centertel.pl 11.06.09, 23:01 hmm jak nie chcesz to nie graj w grę z błędami, ale wydaje mi się że szybko takiej nie znajdziesz bo praktycznie każda gra ma jakieś niedorobienie. Nikt ci w simsy nie każe grać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS3 Poradnik The Sims 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 14:11 Znalazła jeden błąd który ktoś może specjalnie zrobił i gada ze gra jest trefna żal mi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Poradnik The Sims 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 16:33 Ja nie mam żadnych błędów w TS3. Mój sim jest już super gwiazdą roka. A ten błąd z linku to ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Poradnik The Sims 3 IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.09, 16:31 nie pisz ze gra jest pelna bledow skoro na filmiki jest widoczny tylko jeden blad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Poradnik The Sims 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 16:14 zal mi tego goscia co napisał ze gra ts3 jest pełna błedow !!! boze to zagraj sobie w Tibje tam błedow nie znajdziesz !!! (zal mi cie dziecko) sciemy walisz i tyle mam ci do powiedzenia ! a co do ts3 to moj sim został swietnym pisarzem . ta gra jest super . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Poradnik The Sims 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 12:17 czy w sims 3 są jakieś choroby ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Poradnik The Sims 3 IP: *.slupsk.vectranet.pl 30.06.09, 22:34 Hej,a co mam zrobić,jesli gra mi się w ogóle nie przewija?Jestem załamana, bo na głupie zrobienie sniadania muszę czekać ok.2 min,o snie to juz nie mówiąc. Jestem załamana, bo to tak jakby włączyła przyspieszenie( również włącza sie automatycznie( ale jakby nie działało,cały czas jest normalne tempo. To jest nie do zniesienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najwieksza fanka Poradnik The Sims 3 IP: 213.25.69.* 02.07.09, 20:12 jak sie robi ten płonący owoc do tortu anielskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Random Poradnik The Sims 3 IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 05.07.09, 20:41 A wiecie jak wgrywać muzykę własną? Skasowałam wszystkie piosenki z folderu Custom Music, wrzuciłam swoje piosenki, ale jak wybieram w radiu muzyka własna to mimo to lecą te simowe, chociaż ich nie ma o.o A moje nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Poradnik The Sims 3 IP: *.tomaszow.mm.pl 15.07.09, 20:27 Zaall ten filmik to sciema jest na cos takiego kod i nie wkrencaj mi tutaj że jest inaczej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxiii Czas sie nie przewija:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:12 Ej daj spokoj tez tak mam! Denerwuje mnie to masakrycznie... sen to jest katorga. Aż mi sie w to grac nie chce;/ ogolnie simy szybko wsyztko robia tyle że gdy gotuja to ich umiejetnosc rosnie baardzoo wolno jak na 1 tempie a jest 3 tempo ustawione a sim szybko gotuje.. niby teoretycznie ma sie czas na o wiele wiecej rzeczy niz przy normalniej grze ale nie ma sie sily czekac.... juz wolałabym normalnie. Jak ktos znajdzie odpowiedz na to nurtujace pytanie niech da znac tu na forum. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
dawiddiwad Poradnik The Sims 3 24.07.09, 19:02 Musisz zaaktualizować do wersji 1.2.1. W simsach takich rzeczy nie było, a jeden błąd nie oznacza, że gra jest pełna błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Poradnik The Sims 3 IP: *.satkol.pl 26.07.09, 18:18 zal mi kogoś kto powiedział że the sims 3 są pełne błędów ja mam the sims 3 orginał i to co jest w linku to się nie robi w grze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Poradnik The Sims 3 IP: *.chello.pl 04.08.09, 00:46 koleś który wystawił ten film ma słabego kompa poprostu i mam 1 troche głupie pytanie... w karierze gwiazdy rocka nie moge tej ostatniej buźki zwiększyć w dotatku dostałem awans i mi spadlo do tej 2 przed neutralna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xaravald Poradnik The Sims 3 IP: *.pete.cable.ntl.com 06.08.09, 00:28 A ja mam pytanie . Zrobiłem w grze fajne bliżniaczki , ale jak zrobić , żeby jedna znalazła sobie chłopaka i robiła z nim bara-bara , a druga robiła to z nim w tajemnicy , bo jak on idzie do tej pierwszej to chce , a jak idzie do tej drugiej to nie chce . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Poradnik The Sims 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 19:01 JA tez mam ten proglem... JAk ustawie na 4 lub 3 tepo to czas mi leci jak na 1 Co trzeba zrobiać ????? pomoc pisce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)(: płonący owoc IP: 83.2.83.* 30.08.09, 16:21 jak ja wybrałam sima takiego jednego to w dzień był jeden owoc a w nocy płonący czy jakoś tak.ja prubuje wychodować czosnek cebuje itp i zobaczyć puźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Poradnik The Sims 3 IP: *.acn.waw.pl 31.08.09, 08:53 W TS3 nie ma blędów.Gram już długo więc wiem.Za to mój sim był pisarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najlepsza simmania Poradnik The Sims 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 17:53 ja znam wszystkie działające kody do the sims 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda rabczewska Poradnik The Sims 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 17:56 jestem w simsach dodą rabczewską i chcę powiedzieć że jestem gwiazdą rocka,limuzka wszędzie mnie podwozi i wogóle jestem najlepsza w simsach na grze na gitarce zarobiłam 100.000 simolenów a jak myślicie że kłamię to dojdźcie w karieże muzyczna do poziomu 10 to sie przekonacie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Poradnik The Sims 3 IP: *.tomaszow.mm.pl 25.10.09, 10:52 żal mi tego co napisał że gra the sims 3 jest pełna błędów ja ma ts3 i jeszcze nigdy czegoś takiego nie miałem i wogule u mnie gra chodzi jak po maśle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Poradnik The Sims 3 IP: *.tomaszow.mm.pl 25.10.09, 10:53 sorka za błąd Odpowiedz Link Zgłoś