Dodaj do ulubionych

jakie seriale oglądacie?

08.06.09, 21:57
jako że właśnie zacząłem oglądać oryginalne Miami Vice przyszedł mi do głowy ten
wątek - seriale.

czy oglądacie? jakie oglądacie? co polecacie?
Obserwuj wątek
    • witos89 Re: jakie seriale oglądacie? 08.06.09, 22:20
      M.D House przede wszystkim^^, Scrubs też całkiem fajne.
      • Gość: babi Re: jakie seriale oglądacie? IP: *.superkabel.de 03.09.09, 11:00
        Czysta krew i ogolnie tylko dobre sriale jak np 39 i pol
        zobacz To warto
    • han_solo_79 Re: jakie seriale oglądacie? 08.06.09, 22:48
      Jak już coś oglądam (ale nie u siebie ponieważ a) nie chce mi się przywieźć
      telewizora b) a nawet jakby mi się chciało jest to 14-calowiec, pamiętający
      jeszcze połowę 90-tych) to są to Dr House i któreś CSI.
      Miami Vice obejrzałem jak leciało pierwszy raz w telewizji na początku 90-tych.
      • wypisany Re: jakie seriale oglądacie? 09.06.09, 00:37
        House, Scrubs, CSI: NY, Dexter. House roxx! Nie mogę doczekać się września.
        • aihs Re: jakie seriale oglądacie? 09.06.09, 11:15
          Obecnie jedynie House.

Jak leciało to Californication, czasem jeszcze Deadwood ale nie
          wiem co za palant postanowił puszczać ten serial w niedzielę o północy (AXN) confused

Z chęcią obejrzał bym po raz kolejny MacGayvera i Drużynę A big_grin
    • simplex bojkot 09.06.09, 12:55
      Wlasnie spedzilem 15 minut na tworzeniu listy fajnych seriali po czym zjebany
      engine tego forum wywalil mi posta (bo mnie w miedzyczasie wylogowało).
      Przepraszam, ale akturalnie jestem wku...ony.
      • Gość: szczqcz Re: bojkot IP: *.111.226.244.static.crowley.pl 09.06.09, 14:33
        Jeżeli używasz firefoxa, zainstaluj sobie taki dodatek jak Lazarus. Przywraca
        dane na formularzach.
    • mis_iu Re: jakie seriale oglądacie? 09.06.09, 13:32
      Niewiele oglądam telewizji, ale mam spory sentyment do Columbo, bardzo też lubię
      Detektywa Monka. Pierwszy to klasyk z genialną postacią lekko niechlujnego,
      momentami wręcz wkurzającego detektywa; drugi to świetna kryminalna komedia z
      lekką nutą dramatu (tragikomedii? komediodramatu?), o nienachalnym,
      inteligentnym humorze i równie genialną główną postacią (choć ostatnie sezony
      wyraźnie zaniżają poziom, niestety).
      • ripper_666 Re: jakie seriale oglądacie? 09.06.09, 13:56
        Dr House (widzę bardzo popularny i DOBRZE devil ), Californication, Dexter. Kiedyś Heroes, ale w połowie 2 sezonu popełnił samobójstwo... strzałem w łeb do tego.
        Ze starszych pozycji, tj. klasyków to Różowe lata 70, McGyver, A Team, Day by Day (boże, ale mi tego brakowało - All Hail the Internet, All Hail DC at AGH!)...
    • simplex kolejna próba: 09.06.09, 14:12
      Polecam (kolejność przypadkowa):
      Life
      Castle
      Lie to Me
      The Mentalist
      Sleeper Cell
      Life on Mars/Ashes to Ashes
      Jericho
      Dollhouse
      Firefly
      The Shield
      Southland
      Dexter
      Veronica Mars

Dobre, mimo, że sitcomy:
      Big Bang Theory
      That '70s Show
      • adk84 Re: kolejna próba: 09.06.09, 23:14
        Nałogowo: CSI Las Vegas, House MD, Dexter, Reaper.
        Od święta: CSI Miami i Chuck.
    • goku94 Re: jakie seriale oglądacie? 09.06.09, 23:35
      Obecnie tylko "The Mentalist". Świetny serial kryminalny - polecam!
      • ripper_666 Re: jakie seriale oglądacie? 10.06.09, 00:47
        @adk84
        A ten Reaper to jest czegoś wart, bo nie mogę się zdecydować... ścią... oglądać czy nie ;p
        • adk84 Re: jakie seriale oglądacie? 12.06.09, 14:21
          Hmmm w sumie jakiś bardzo górnolotny ten serial nie jest ale miło się go
          ogląda ;] gdyby nei moja dziewczyna to nigdy bym się o jego istnieniu nie
          dowiedziałtongue_out
    • simplex The Wire 13.06.09, 20:27
      Zacząłem oglądać The Wire - wciąga jak bagno wink
      • radek.zaleski Re: The Wire 10.07.09, 08:57
        yeah! w końcu!!
    • kamil.bogusiewicz Re: jakie seriale ogladacie? 13.06.09, 22:59
      Aktualnie:
      Californication
      House MD
      Detektyw Monk
      Dexter
      Rzym
      Twin Peaks
    • mathiuss Re: jakie seriale oglądacie? 14.06.09, 19:37
      Pozwole sobie skopiowac kawalek posta z innego watku:
      Ogladalem: Shield, Sopranos, Rome, House, Supernatural, Fringe, X-files, Prison
      break, Mentalist, Californication, Dexter, True blood, Friends, Flashpoint,
      Kompania braci, Generation kill, Sons of anarchy, Heroes, z polskich Pitbull,
      Oficer.
      Obecnie ogladam wszystkie sezony Lost. A po nim bedzie serial Crash. A potem nie
      wiem ale pewnie cos znajde smile
      Ogolnie jestem uzalezniony od seriali, choc jak wiadomo sa lepsze i gorsze (a
      czesto w obrebie danego tytulu jest kilka swietnych, ale i kilka dennych
      sezonow, vide Prison break).
      Z tych ktore chcialbym zobaczyc to: Battlestar galactica, 24 (widzialem tylko 2
      sezony), Tudors, Gotowe na wszystko, Dollhouse, Jericho, Grey's anatomy.
      A co polecam? Moj top3 wrzechczasow to Sopranos, Rzym i Shield (kolejnosc
      dowolna). Ale naprawde niezle sa tez House, Mentalist, Californication, Dexter
      czy Kompania braci. Nie polecam za to Heroes, moim zdaniem padaka jakich malo.
    • mkkrawiec Re: jakie seriale oglądacie? 14.06.09, 20:09
      Nie jestem fanem seriali, ale teraz oglądam sobie Friends. Naprawdę beka śmiechu smile
    • simplex seriale 14.06.09, 21:39
      Oglądałem, albo zamierzam oglądać większość z Twojej listy, gratuluję dobrego
      gustu wink
      Generation Kill przypomniało mi jeszcze jeden niezły serial o wojnie w Iraku,
      mianowicie "Over There": en.wikipedia.org/wiki/Over_There_(TV_series)
      • simplex to było do mathiussa b/t 14.06.09, 21:40

• Gość: zal.uganda Re: jakie seriale oglądacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 23:36
      jak miami vice to i..
      www.youtube.com/watch?v=8APl40BE3tc
      • Gość: BUNCH Rodzina Soprano + Californication IP: *.2-0.pl 23.06.09, 03:42
        Obecnie żadnego. Po obejrzeniu "Rodziny Soprano" już nigdy nic nie wróciło do normy. To było pamiętne życiowe przeżycie. Co wieczór zarezerowany czas i 2, 3 odcineczki Rodziny Soprano. Aż łezka się w oku kręci.

Oglądałem tez "Prison Brakea" - tylko 2 sezony. Odpuściłem potem bo jakieś głupoty się zaczęły dziać z tym serialem. Ostatnim serialem jaki oglądałem był "Californication" z duchownym - szczerzę mogę polecić.

Rodzino Soprano wróć! crying
        • han_solo_79 Re: Rodzina Soprano + Californication 04.07.09, 09:08
          Zacząłem oglądać serial. Dziwne to uczucie bo zazwyczaj takie rzeczy mnie nie
          bawią Losty czy inne Prisonbreaki mnie po prostu nudzą. No ale to nie jest
          zwykły serial (a ja żeby go obejrzećmusiałem dokonać wykroczenia - ale spoko
          wodza, ukaże się on na DVD jesienią). A więc są to... Wojny Klonów! Jakiś czas
          temu po kinach krążył pilot tego serialu. Ortodoksja zjadła go żywcem a ja
          zniechęcony go olałem. Teraz to nadrobiłem i OMG jakie to fajne. Jasne, fabuła
          jest prosta do bólu ale kto potrzebuje w starwarsach wyrafinowanych twistów gdy
          ma się wielkie naparzające się niszczyciele, walki szturmowców z robotami,
          dżedajów machających jarzeniówkami i tysiąc słoni! Hell yeah! Kij tam z fabułą
          ja chcę kosmiczne bitwy i naziemne bitwy i podziemne bitwy i mogą być też
          podmorskie bitwy. Dźedajów mogę sobie ewentualnie odpuścić bo nikt i tak nie
          przebije gęstością jarzeniówek na metr kwadratowy trailera do Old Republic.
          Tak więc, z odpowiednim nastawieniem Wojny Klonów ogląda się świetnie i poleca
          to wszystkim poza fanbojami i ortodoksami starwarsów (tutaj marudzą że 1, 2, 3
          słaba a sami czytają te kiczowate książki o szczenięcych latach Lando Carlissiana).
    • szklanka_herbaty Re: jakie seriale oglądacie? 04.09.09, 21:25
      Tak ostatnio?
      - Nowy Knight Rider
      - Chuck (szkoda że nie ma nowego sezonu jeszcze :[)
      - Legend Of The Seeker (sezon cały skończyłem zanim nadali w USA ostatni odcinek big_grin)
      - Losowo Dextera i podobnych parę ...

Natomiast faktycznie gdzieś tutaj w międzyczasie przewinęło mi się "Firefly" i
      powiem szczerze, że fajniejszego serialu w klimacie Sci-Fi dawno nie widziałem.
      Szkoda, że po pierwszym sezonie porzucili, ale na pociechę po paru latach
      powstała pełnometrażówka. Bardzo przyjemne to to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka