d_pawel 12.06.09, 11:47 Jako że stary topic Gramy z GameCornerem przerodził się w "Combat Arms", to zakładam nowy . Ktoś będzie chętny do wspólnego strzelania z Yamato? Moj nick w Games for Windows to Dowodca Pawel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unk1nd Re: Gramy z GameCornerem - Battlestation: Pacific 16.06.09, 11:24 wybaczcie że kompletnie nie na temat, ale... jaaaki nick, o mało nie zalałem klawiatury DD Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Gramy z GameCornerem - Battlestation: Pacific 16.06.09, 11:35 Lepszy taki niż przypadkowy ciąg liczb i cyfr . Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Gramy z GameCornerem - Battlestation: Pacific 16.06.09, 11:38 Dobra, dzisiaj nie myślę, powinno być cyfr i liter . A nick jest jaki jest, używam go zbyt długo, aby zmieniać . Odpowiedz Link Zgłoś
ealien Re: Gramy z GameCornerem - Battlestation: Pacific 16.06.09, 13:27 Eh, może kiedyś znajdzie się gra którą mam... Właściwie po Twojej "relacji" to byłem gotów to kupić, ale skoro nikt w to nie gra... Odpowiedz Link Zgłoś