nuno25 14.06.09, 19:40 Czekam na tę grę z niecierpliwością ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanus-plejus Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 19:44 Trza przyznać że prezentuje się zacnie. Na początku nie zauwazyłem podpisów pod obrazkiem z BMW i uznałem że to na górze to rzeczywiste a na dole z gry W końcu i Xbox360 pokazuje pazurki jeśli chodzi o grafikę. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacompl Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 19:52 Błąd w tytule artykułu tzw. literówka nie konta a raczej kontra Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ale_glupota Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 19:56 Powalające to to nie jest... serio Odpowiedz Link Zgłoś
mazzeo Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 20:00 Ale i tak gra będzie do dupy, bo bedzie można przewijać wyścig do tyłu, a na drodze będą zielone strzałki Odpowiedz Link Zgłoś
kyori012 Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 20:10 Cóż,po raz kolejny wypada pogratulowac posiadaczom X-klocka,nareszcie będą posiadac swoje Gran Turismo Odpowiedz Link Zgłoś
tichor Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 20:11 @mazzeo. Widac ze nie grales w poprzednie czesci, poniewaz wiedzialbys ze "zielone strzalki" mozna wylaczyc. Podejrzewam ze tak samo bedzie z "przewijaniem". Odpowiedz Link Zgłoś
bastian44 Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 20:15 screeny naprawde robia wrazenie, trzeba by byc slepym zeby tego nie zauwazyc. No ale to tylko screeny kyori012==>Bylo juz niejednokrotnie mowione ze "strzalki" sa na najnizszym poziomie trudnossci, bedziesz mogl grac bez nich. Co do przewijania, to nikt nie karze go komukolwiek uzywc...Tworcy gry mowili wkoncu ze to jest opcja dla mniej HC graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 20:16 Choćby Forza 3 została wykonana w iście mistrzowskim stylu,wspinając się na wyżyny możliwości kunsztu producentów. Choćby została wzorem nawet dla następnej generacji konsol to zawsze znajdą się tacy jak: @mazzeo @ale_glupota Czas dorosnąć Panowie,już czas. Odpowiedz Link Zgłoś
blacq Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 20:24 Samochody na tych zdjęciach realistyczniej wyglądają w Forzie niż w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
yayet1 Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 20:24 Widać nie załapaliście ironii z postu mazzeo... Odpowiedz Link Zgłoś
muzi80 Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 20:28 mazzeo was being sarcastic boyz Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 20:30 sry ale kim trezba byc zeby mowic ze to jest raalistyczniejsze :s Odpowiedz Link Zgłoś
ale_glupota Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 20:41 Na mnie to nie robi wrażenia bo prawie każda wyscigówka ładnie wygląda. Wrazenie na mnie robią gry z otwartym światem nie spadającą animacją i oczojebną grafą. Typu crysis ale tam tylko grafa. A tak poza tym to gra ładna ale mi jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
ale_glupota Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 20:43 @rirek1236 Dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
olas_trzymiasto Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 20:45 tyle ze do tych porownan z reguly wybierane sa bardziej abstrakcyjniej wygladajace realne fotki i screeny z gry, niemniej wyglada to calkiem fajnie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ale_glupota Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 21:12 Mam Xboxa i PS3 więc czemu fanboy** Odpowiedz Link Zgłoś
ale_glupota Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 21:13 Po prostu mi się forza nie podoba proste o gustach sie nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
brashh Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 21:37 Zdjęcia z gry prezentują się lepiej niż te z reala o_O Odpowiedz Link Zgłoś
hqpoznan Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 21:56 W rzeczywistosci odbicie na samochodach swieci sie jak psu jajca ale jak dla mnie to Forza swietna gierka moze nie pobije to mojego klimatu przy psx w GT2 ale w tej grze tez jest spory klimacik. Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 22:14 @ale_glupota Jeśli o gustach się nie dyskutuje to nie powinno się o nich rozmawiać. Jeśli wypowiadasz swoje zdanie to przestaje być to gustem a zaczyna być opinią. Jeśli wypowiadasz swoją opinię, to ktoś może się z nią nie zgadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
cichoociemny Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 22:15 Gra zapowiada się naprawdę wybornie a te zdjęcia są pewnie z trybu photo i tak dobrze pewnie w samej grze nie będą wyglądac Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 22:22 @cichoociemny Pewnie masz rację,zawsze pokazują CUD autka przed grą. Pamiętam jak na PS2 wychodziło GT3, kolega się strasznie "jarał" ile to poligonów na jedno auto przypada. Wygląda to super ale póki co tylko na fotce.Trzeba poczekać na coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
pablohp Re: Forza 3 konta rzeczywistość 14.06.09, 22:44 O kurka wodna! Ja też myślałem, że te górne to real był..dopiero na następnym foto zauważyłem opisy hehe Ładne, ładne..Ale nie lubię takich ścigałek. nie mam do tego cierpliwości. hehe Wolę Burnout Paradise :] Odpowiedz Link Zgłoś