Dodaj do ulubionych

Max Payne 3 - kolejne informacje

15.06.09, 13:27
I ja muszę się przyłączyć do grona rozczarowanych.Max w Sao Paulo,to nie to samo co Max w Nowym Jorku.Poza tym nie podoba mi się jego wizerunek.Akcja mogłaby się dziać przynajmniej 5 lat po części drugiej.Ehh... zepsują tak świetną serię.

btw Ostatnie zdanie:powinno być DO stracenia.
Obserwuj wątek
    • czezare_pl Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 13:44
      Moja zonka jest wielka fanka Maxa Payne`a.Skonczyla obie czesci z wypiekami na twarzy, ale jak zobaczyla jego podobizne w trojce to powiedziala, ze tworcy przegieli pale i ona w najnowsza czesc nie zagra.Co do mnie to sie jeszcze okaze...
    • obywatel_kermit Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 14:02
      Zwykłe rozpieszczone marudy jesteście i tyle, aby wyprodukować jakaś grę (pomijam tu wszelkie gry na psn/xbox live) potrzeba mnóstwo pięniedzy, na tyle dużo że przy powstawaniu kontynuacji znanej serii stawia się na bezpieczne rozwiązania, dodatkowo gry nadal cierpią na brak wyrazistych a nie płytkich bohaterów, bądź też brak fabuły która mogłaby spokojnie konkurować z nie jedną ksiązka czy też filmem i nie mam tu na myśli że nowy Max spełni akurat te warunki ale napewno kroczy ku dobrej drodze, bowiem łamie pewne schematy, pokazuje że pomimo wydania dużych pięniedzy na produkcje twórcy mają odwagę pokazać palec wam lubiącym bezpieczne rozwiązania i powiedzieć swoim projektem że nie robią tego tylko dla kasy i zrobią to poprostu po swojemu a nie tak jak szara masa się tego domaga, ODWAGA to jest to czego często brakuje twórcom gier, jakby Rockstar nie miał jaj to zapewne prędzej czy póżniej Max dołączyłby do Lary i wielu innych bohaterów u których cięzko doliczyć się kolejnych takich samych części.
      skany: forum.jogos.uol.com.br/A-historia-de-Max-Payne-3-podera-se-passar-em-Sao-Paulo-+Informacoes+Scans-grandes_t_271792?page=7#4865463
    • brashh Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 14:02
      "Niestety nie wiemy o niej nic więcej, ponad to, że będzie ultrabrutalna"
      Liczę na to, że po strzeleniu kolesiowi z brzucha wyskoczą mu flaki, a w zależności w jaką część twarzy trafimy z shotgana to ten fragment mu odleci dzięki czemu np. w przypadku odstrzelenia szczęki koleś nie będzie mógł wezwać pomocy wink
    • fialas Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 14:13
      W 3 Max wyglada bardziej "rybakowo" if u know what i mean
    • sir_czort Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 14:23
      A ja tam się ciesze,że poczyniono dużo zmian,przynajmniej widać,że R* nie idzie na łatwiznę i nie wydaje nic nie zmieniającego sequela,który i tak by się dobrze sprzedał.
    • nbw Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 14:33
      Podziwiam osoby, które deklarują się, że nigdy nie zagrają w grę, która jeszcze nie wyszła a wiemy o niej tylko tyle, ile powiedzą i pokażą jej autorzy. Mnie podoba się ten "brudny" Max. Koleś stracił wszystko co miał więc wyjechał za granicę, zmienił wygląd by nikt go przypadkiem nie rozpoznał - zerwał z całą przeszłością. I podzielam tutaj opinię obywatel_kermit, brawa dla Rockstar za odwagę, jeśli faktycznie spróbują odejść od bezpiecznych rozwiązań.

Dla fanów bezpiecznych rozwiązań szykuje się Mass Effect 2.
    • todraf Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 14:40
      Akurat to, że jest dużo zmian jest w porządku. Grę trzeba rozwijać to pewne. Przeniesienie miejsca akcji też uważam za dobre posunięcie bo pierwsze 2 części były zamkniętą historią więc trzeba zacząć od początku coś nowego. ALE jednak w tym wyglądzie to przesadzili! Każdy to powie. Przebolałem to jednak aż tu następny piorun uderzył - zmiana głosu. Będzie mi baaaaardzo ciężko im to wybaczyć. Nie wierzę, że można dobrać lepszy. Przegięli pałę tym. Gracze powinni napisać w tej sprawie petycję.
    • ale_glupota Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 15:00
      Jak sie tak Max zeszmacił to głos też sie zeszmacił nie.
      Ahh już sobie wyobrażam jego głos ^^
    • lubie_placki Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 15:12
      Odrazu przyszedl mi na mysl pewien swietny film - man on fire z denzelem washingtonem, mnie rockstar jeszcze nigdy nie zawiodlo i jestem pewien, ze to bedzie pelnoprawna kontynuacja serii
    • adamus7856 Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 15:24
      Bedzie dobrze - to jest Rockstar a nie jakies EA oni po prostu nie wydaja slabych gier i tyle
    • kriegaffe Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 16:24
      Tez popieram Kermita. Klepanie nonstop tej samej bidy jest dla ludzi pozbawionych wyobrazni i ambicji.
      Podobnie cieszy mnie fakt, ze seria Splinter Cell ewoluuje zamiast raczyc nas tymi samymi w kolko kotletami.
      Dodam tu jeszcze ze i seria Max Payne, jak i Splinter Cell to dla mnie scisla czolowka jesli chodzi o gry i jako oddany fan wole ryzyko i jaja niz zastój.
    • polychessman Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 16:39
      Rockstar na 90% nie zawiedzie, będzie porządna gra. Osobiście mam nadzieję że wezmą najlepsze cechy poprzednich części i innych podobnych gier jak np Stranglehold i wyjdzie gra niemal idealna smile
    • emce05 Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 16:45
      lubie_placki dokładnie o tym samym pomyślałem! ochroniarz bogatych w jakiś egzotycznych okolicach, trudny charakter.. John Creasy jak się patrzy. Trzymam kciuki za tą produkcję, bo dwie pierwsze części to gry przy, których spędziłem wiele świetnych godzin.
    • bubu1337 Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 17:06
      Wszystko fajnie ale zmiana głosu?! uncertain To już nie będzie ta gra w którą tak chciałem zagrać...
    • hqpoznan Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 18:27
      A ja zagram w te gre bo fabula naprawde zapowiada sie ostro. I nawet ciesze sie ze niema tego nowego jorku.
      Pewnie zrobia nastepna czesc wydarzenia sprzed trojki.
      Co jak co ale MP2 uwazam za katastrofe jesli mam porownac do jedynki. Ale to moje zdanie.
    • mateuszart Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 19:36
      Zaloze sie, ze bedzie niezla rozpierducha moze nawet jakis free roaming. Wyglad Maksa jest adekwatny do tego co go w zyciu spotkalo, tak samo zmiane dubbingu uznaje za dobry znak o ile glos bedzie bardziej zachrypniety jak to zwykle z palaczami i starszymi ludzmi bywa.
    • blacq Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 19:47
      Trzeci obrazek mówi wszystko:
      www.blogcdn.com/xbox.joystiq.com/media/2009/03/maxpayne3stuffs580.jpg
    • morosn Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 21:15
      Sam'a i Max'a, łączy jedna mocna cecha. Stracili to co kochali. Teraz, ja jako gracz, grający Max'em, bądź Sam'em... Będę czuł pogardę dla 'AL' big_grinD...

Can't WAIT !!
    • kac309 Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 21:30
      "Sam'a i Max'a, łączy jedna mocna cecha. Stracili to co kochali."

No i wystepowali razem w kilku przygodowkach ma sie rozumiec wink
      cache.kotaku.com/assets/resources/2006/09/72.jpg

Co do Max Payne 3 troche sie obawiam, ze tworcy zrobia zupelnie nowa gre, ktora z poprzednimi czesciami bedzie miala wspolny tylko tytul. No ale zobaczymy.
    • metaborg Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 15.06.09, 23:05
      chłopaki naoglądały się iron mana big_grin Ciekaw jestem czy w tej grze - jakże ponoć brutalnej - Max choć raz zapali papierosa, czy już poprawność polityczna pozwoli tylko na painkillers i szklaneczkę whisky wypitą ukradkiem? smile
    • judaspriestfan Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 16.06.09, 10:09
      Czy tylko mnie Max w nowej odsłonie przypomina Johna ze szklanej pułapki?
    • mafiozo88 Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 16.06.09, 10:15
      Bardziej mi przypomina Bruca z 16 Przecznic, Bloks(chyba tak nazywał się ten film). Zobaczymy co z tego wyjdzie. Rockstar da radę jak zawsze smile
    • dunhill_oceano Re: Max Payne 3 - kolejne informacje 16.06.09, 23:46
      ja również zgadzam się z kermitem. nie rozumiem czemu uważacie, że ta gra będzie niewypałem. strzelanina na ulicach brazylii, wydawca który rzadko zawodzi swoim tytułami + powrót jednej z najbardziej popularnych postaci w historii gier wideo. poza tym gdyby kontynuowali serię w starych klimatach to mogłaby wyjść z tego żenada taka jak film.

@hqpoznan
      okazuje się nagle, że nie jestem jedynym który uważa, że dwójka Maxa była/jest...słaba.

@metaborg
      jeśli Max papierosa nie zapali, to powiesz, że gra o gościu, który biega po ulicach i strzela do ludzi jest poprawna politycznie...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka