prezii 18.06.09, 15:26 Ktoś z Polygamistów polecił Crackdowna, gdy zastanawiałem się czy to gra pokroju saints row2, które wogóle mi nie weszło. Kupiłem za śmieszne pieniądze, dzięki, kupa zabawy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janci0 Re: Ciche dni między Realtime Worlds a Microsofte 18.06.09, 16:36 Ha! Jedna z lepszych "niespodzianek". Kupiłem dla bety H3, a tu taki wypas . W Halo3 w końcu nie grałem - tzn. zagrałem i odstawiłem w niepamięć... Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Ciche dni między Realtime Worlds a Microsofte 18.06.09, 16:38 A wracając do tematu, to jak nie wiadomo o co chodzi, to zwykle o pieniądze. W sumie to dobrze że sequel robią ci sami ludzie, a nie ten sam CEO... Odpowiedz Link Zgłoś
dead-space Re: Ciche dni między Realtime Worlds a Microsofte 18.06.09, 16:56 Dziwny ten MS - Crackdown byl bardzo lubiana gra, dziwne ze tak sie zachowuje ze swoim exem. Odpowiedz Link Zgłoś
theigor666 Re: Ciche dni między Realtime Worlds a Microsofte 18.06.09, 18:54 A ja Crackdowna mialem "od zawsze" ale zaczalem grac dopiero jakis miesiac temu (skonczyly sie dobre gry) i musze powiedziec ze to wypas giera! Odpowiedz Link Zgłoś