Gość: Piottros IP: 80.50.233.* 18.06.09, 15:42 Ja tez juz zassysam :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: McKill America`s Army 3 już jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 15:42 do sciagniecia to juz ladny tydzien jest tzw. pre-load Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maribot America`s Army 3 już jest IP: 91.123.161.* 18.06.09, 15:42 Problem w tym, że jest strasznie zbugowana - nie można ukończyć treningów, nie wyświetla się róża rozkazów i broni, problem z logowaniem, ustawienia się nie zapisują... Odpowiedz Link Zgłoś
ripper_666 America`s Army 3 już jest 18.06.09, 15:43 Do ściągnięcia owszem. Niestety zagrac online jeszcze nie można. Panowie z US.Army przeliczyli się i serwery są przeciążone. Autoryzacja leży, treningi też nie działają i trzeba czekać. Jak będzie coś więcej wiadomo - dam znać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowak America`s Army 3 już jest IP: *.tktelekom.pl 18.06.09, 15:44 Ja właśnie grę ściągnąłem i jak na razie to mam problem z utworzeniem konta w grze. Może ktoś wie czy da się utworzyć konto gdzieś "na zewnątrz", tzn. na jakiejś stronce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowak Re: America`s Army 3 już jest IP: *.tktelekom.pl 18.06.09, 15:45 @ripper_666 O! Chyba w tym leży mój problem. Dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ripper_666 Re: America`s Army 3 już jest 18.06.09, 15:55 @Łowak Dokładnie - bez autoryzacji, konta też nie założysz Odpowiedz Link Zgłoś
sad-hu Re: America`s Army 3 już jest 18.06.09, 15:56 Trzeba troszeczkę poczekać. Niech wszystko się dotrze, porządnie ruszy z kopyta. Odradzam ściąganie gry w najbliższym czasie, szkoda na to czasu i nerwów. Poza tym od przyszłego tygodnia będzie dostępne demo ARMA 2. A na koniec miesiąca polska premiera tej że gry. Może GC zorganizuje jakąś ekipę w ARMA 2, hę? Do niej zaciągnął bym się jako pierwszy. Combat Arms jest zbyt chaotyczny - 50 % sukcesu zależy od szczęścia, nie skilla. Jedyne co musisz w nim umieć, to dokładnie wycelować przeciwnikowi w głowę, przy czym zrobić to szybciej od niego. Po odpowiednim treningu mój chomik mógłby grac w tą grę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el^^ Re: America`s Army 3 już jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 15:56 A u mnie nawet nie da się zacząć ściągać. Odpowiedz Link Zgłoś
ealien Re: America`s Army 3 już jest 18.06.09, 15:58 Ha, czytalnicy GC vs redakcja w AA3 w weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyskacz Re: America`s Army 3 już jest IP: *.inowroclaw.mm.pl 18.06.09, 16:01 gre mam, ale co z tego jak konta nie da rady założyć... i z grania jak narazie nici... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maribot Re: America`s Army 3 już jest IP: 91.123.161.* 18.06.09, 16:02 @sad-hu Jestem za - potyczka w Armie2 była by świetna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko pawia Re: America`s Army 3 już jest IP: *.ver.airbites.pl 18.06.09, 16:06 nie umywa sie do dwujki Odpowiedz Link Zgłoś
vontofson Re: America`s Army 3 już jest 18.06.09, 16:12 Stabilniej download znacznie lepiej funkcjonował przez steam niż downloaderAA. Co do pytania o rejestrację: login.aa3.americasarmy.com/register Co do samej rozgrywki - jest ciekawie - grało się dobrze - niezmierzona jest masa małych błędów - a to nie odpalały się dialogi w treningach, a to przywieszały się statystki i co najgorsze... Serwery są koszmarnie niestabilne i co rusz konają przeciążone. Sygnalizowano to wielokrotnie, bowiem przy beta testach na kluczach z fileplanet działało to równie fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: America`s Army 3 już jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 16:21 AA sucks balls. Kup pan reklamę na GC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyskacz Re: America`s Army 3 już jest IP: *.inowroclaw.mm.pl 18.06.09, 16:57 konto udało mi się założyć, wchodzę do gry, tworze soldiera, wbijam na pierwszy lepszy serwer i zonk, nie pogram se... trening jest wymagany - no ok - przechodze do 1szego treningu zaliczam i przy update soldier łączy się z ich serwerami aby zaktualizować mojego łebka a i hooj... 5 min czekam i nadal się łączy... tosz ta gra to jakieś nieporozumienie.. pierd*** i odinstalowywuje ścierwo... Ide sobie pograć w ET... Odpowiedz Link Zgłoś
venmort Re: America`s Army 3 już jest 18.06.09, 17:25 A mi właśnie dociąga jakiegoś patcha. Tak na oko to ponad 800 mega będzie miał. Może więc będzie mniej błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
venmort Re: America`s Army 3 już jest 18.06.09, 17:52 Gosh, ta łatka miała 1,4 giga. Ale z grania i tak nici, bo przy próbie włączenie wywala mi błąd o niezgodności wersji DirectX. Gdzie było powiedzianie, że nie można mieć 64-bitowego systemu? Odpowiedz Link Zgłoś
ripper_666 Re: America`s Army 3 już jest 18.06.09, 18:19 Nowe Doniesienia z Armi! Autoryzacja już powoli umożliwia logowanie na konto. Co prawda trwa to chwile ale jest już co najważniejsze możliwe. Niestety dalej jest problem z treningami. Nie wszystkim zalicza! Od Dev.AceKilla wiem tyle, że obliczali, że logowań będzie około <1,5mln, a zostali zasypani UWAGA! ponad 7mln przez co nieprzygotowane serwery zaczynały świrować. Trzeba czekać Odpowiedz Link Zgłoś
ripper_666 Re: America`s Army 3 już jest 18.06.09, 18:20 The authentication server is currently overloaded. This can result in various crashes, black loading screens, long load times, failure to pass basic training, failure to create or modify soldiers, and failure to update the jacket. There is currently no ETA on a fix. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czoko Re: America`s Army 3 już jest IP: *.toya.net.pl 18.06.09, 19:12 Od siebie dodam, że mi zniknął mój piękny żołnierz a jak chce zrobić nowego to nick już oczywiście zajęty.Trenów też nie zalicza może za tydzień bedzie to działać jak należy bo teraz to jest chaos i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek Re: America`s Army 3 już jest 18.06.09, 19:33 Nie da się zarejestrować. W sumie to jest teraz niegrywalna Odpowiedz Link Zgłoś
sad-hu Re: America`s Army 3 już jest 18.06.09, 19:49 pozwólcie, że zacytuję sam siebie "Trzeba troszeczkę poczekać. Niech wszystko się dotrze, porządnie ruszy z kopyta. Odradzam ściąganie gry w najbliższym czasie, szkoda na to czasu i nerwów." Dodam tylko, że każda Wasza próba zalogowania się w AA 3, pogarsza ogólna sytuację. Uzbrójcie się w cierpliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neonesis Re: America`s Army 3 już jest IP: *.lublin.mm.pl 18.06.09, 22:14 Ekhem. Tak wogóle to jest "America's Army" a nie "American's Army". Armia Ameryki, a nie Amerykanów... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_dred Re: America`s Army 3 już jest 18.06.09, 22:15 Naprawdę potrzebne jest konto na Steamie ?? O_o Nawet gdy będę zasysał grę przez Deploy Clienta ?? To ja chyba podziękuje, tudzież poczekam z grą z pół roku ,jak serwery będą stabilniejsze i będzie znacznie mniej błędów w grze no przede wszystkim da się normalnie grać. Odpowiedz Link Zgłoś