rashefster Re: Rockstar ogłasza GTA: Chinatown Wars na PSP 22.06.09, 22:50 Xello, to takie moje ciemnowidztwo ale różnie może być. Na DS'ie jest chyba z pół miliona kupionych i jak zgaduję także kilka razy więcej piratów ;] (sam też jeszcze nie kupiłem). W każdym bądź razie chodzi mi tylko żeby się nie okazało że na tym rzekomym obijaniu kosztów wyszli jak Zabłocki na mydle. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
adamus7856 Re: Rockstar ogłasza GTA: Chinatown Wars na PSP 22.06.09, 23:59 A ja chce nowe gta na siliku LCS I VCS z nowym miastem / pojazdami / zabawkami i tymi wsztstkimi fajnymi patentami z wersji na DSa....... tylko jakim cudem oni mieli by to zrobic do jesieni.... Odpowiedz Link Zgłoś
hollowone Re: Rockstar ogłasza GTA: Chinatown Wars na PSP 23.06.09, 11:56 @beniamin &LCS i jest miasto: Jakby zrobili 100% stare miasto to Chinatown byłby jak dodatek do LCS a nie osobna gra, bezsens. @mhjk: No dobra, rozędziłem się, Alana wydawcą jest MGS, chociaż zwykle łancuch pokarmowy z tej strony układał się Remedy-RockstarGames-TakeTwo, stąd luźny wniosek. W takim razie wywal Alan Wake i wrzuć Red Dead Redemption, to też zarobi a GTA:ChTW na razie jest w tym samym worku co Bully, który chyba też nie zarobił znacząco. Odpowiedz Link Zgłoś
hollowone Re: Rockstar ogłasza GTA: Chinatown Wars na PSP 23.06.09, 11:56 *rozpędziłem (ach ten brak edita, teraz ja zwracam na to uwagę) Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Re: Rockstar ogłasza GTA: Chinatown Wars na PSP 24.06.09, 10:32 Więc szyscy co nie mają niech śpieszą kupić PSP, są dwa duże powody ku temu MGS i GTA Odpowiedz Link Zgłoś