fantasmagieria.net 23.06.09, 22:29 No to mam juz wieczor z glowy. Czekalem na te wiadomosc A tak na marginesie, mam tylko nadzieje, ze PSP Go powtorzy sukces iPhone i AppStore, choc paradoksalnie nowy iPhone 3G S jest technologicznie duzo mocniejszy od PSP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexx-1 Re: Mass Effect Galaxy na AppStore 24.06.09, 00:22 PS3 tez niby jest lepsze od X360... narazie gry wygladaja gorzej na iphone, moze kiedys zobaczymy cos ladniejszego, ale nie zapowiada sie na to. Odpowiedz Link Zgłoś
xello Re: Mass Effect Galaxy na AppStore 24.06.09, 11:45 Recenzje wskazują jednoznacznie - jak zwykle na ajfonie, gra jest poniżej średniej. Przesadzacie z tym nachalnym advertasisngiem appla - hity z DSa dostają max 2 notki (a najczęściej 1 lub 0), szity z iphona po 5, a gdy okazują się słabymi grami nie piszecie o tym, chyba że w pełnej recenzji (jeden przypadek? SW:FU) - czytelnicy mają pełne prawo czuć się przez was oszukiwani. Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagieria.net Re: Mass Effect Galaxy na AppStore 24.06.09, 14:04 Spedzilem z gra ponad 30 minut i moge powiedziec, ze niestety pomimo mojej sympatii do ME ta gra to dno. Odpowiedz Link Zgłoś