rennya 24.06.09, 22:09 bo na razie mam tylko jednego zdobycznego, a przydałoby się jeszcze z trochę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3.14-roman Re: jak wybredować kamiennego alta?? 24.06.09, 22:19 Kamienny alt/zwykły kamienny/jasnozielony samiec i samica z któregoś z gatunków z tej trójki. Najlepiej się sprawdza zestawienie kamienny alt + coś albo zwykły kamienny+jasnozielony. Z zestawu zielony-zielony i zwykly-zwykly wychodziły zazwyczaj zwykłe jajka. PS: A chcesz altowego jajcarza, foto poniżej? Świeże niczym szczypiorek. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: jak wybredować kamiennego alta?? 25.06.09, 07:57 prawie wszystkie kamienne mam z bredu 2-zieleniaków albo alta ktorego masz mozesz połaczyc z kamiennym lub zielonym Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: jak wybredować kamiennego alta?? 25.06.09, 10:43 mariolka55 napisała: > prawie wszystkie kamienne mam z bredu 2-zieleniaków > albo alta ktorego masz mozesz połaczyc z kamiennym lub zielonym Mówicie o tych "nieśmiałkach" takich malutkich, co najpierw są z uszami a potem jak jaszczurka? Czu dobrze rozumiem, ze skrzyżowanie dwóch takich "nieśmiałków" może dać kamienny fenotyp? Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: jak wybredować kamiennego alta?? 25.06.09, 11:11 Chodzi o takie zielone z otwartymi pyskami + = Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: jak wybredować kamiennego alta?? 25.06.09, 11:16 mniemanologia napisała: > Chodzi o takie zielone z otwartymi pyskami > > + = > O Dzięki! Nie wiedziałam, że mają takie właściwości. Jak tylko zrobi mi się miejsce zaraz je zapędzę do rozrodu Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Romanie 25.06.09, 08:25 chciałabym, ale nie wiem, czy do piątku rano zrobi się miejsce gdziekolwiek, bo tak mam zapchane, że hoho... namnożyłam letnich, paseczkowców i splitów... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Romanie 25.06.09, 08:51 jak ci nie wyjdzie,to moge ci nabredowac,bo póki co mnie bez problemu zawsze wychodziły Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: Romanie 26.06.09, 09:01 wiecie... ja nie potrzebuje alta kamiennego... lecz ja chce miec wszyestkie smoki dostepne na dragcave.net... i ja bym prosil o info jak wybreedowac alta zielonego... Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Romanie 26.06.09, 11:17 Mnie alt zielony wyszedł z zielonej smoczycy, której matką był alt. Posprawdzaj przodków swoich zielonych smoków, może któreś ma rodzica/dziadka alta? Niby bycia altem się nie dziedziczy, ale jednak większość altów ma jakiegoś alta w przodkach. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Romanie 26.06.09, 11:14 Nie ma problemu- to jajko jest jeszcze całkiem świeżutkie, mogę go trochę potrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: czy to jest to? 28.06.09, 18:10 Ten Gratulacje. Chcesz jeszcze tego mojego jajcarza? Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: czy to jest to? 28.06.09, 23:07 jak mi się uda dorosnąć smoki w emergency do rana to chętnie przygarnę (jak mi się uda - po 15 minutach 2 dodałam:/) Odpowiedz Link Zgłoś