Dodaj do ulubionych

NBA 2K10 - Pierwszy obrazek

30.06.09, 10:42
Mam do was pytanie. Która seria NBA Live Czy NBA 2K jest lepsza. Wiem że zadając te pytanie wbijam kij w mrowisko i zaraz może zacząć się jatka nie mniejsza niż w przypadku wojen fanbojskich PES vs FIFA i Forza vs. GT ale liczę na spokojne i wyważone opinie. Przyznam się że w koszykówki ostatni raz grałem wiele lat temu i to na PC więc mam blade pojęcie na ten temat a chciałbym dokonać jakiegoś dobrego zakupu.
Obserwuj wątek
    • to_mee Re: NBA 2K10 - Pierwszy obrazek 30.06.09, 11:16
      @stulejarzf23 - tutaj raczej nie będzie wielkiej wojenki, bo po prostu seria 2K jest dużo lepsza, seria NBA Live potrzebuje wielu zmian, takich jakie od jakiegoś czasu wprowadzane są do FIFY, ale na razie Live to po prostu niższa liga.
    • bzzyk99 Re: NBA 2K10 - Pierwszy obrazek 30.06.09, 11:31
      NBA od EA zawsze było najlepsze na PC (bo innych nie bylo) natomiast na konsolach (od zawsze) leprze jest NBA 2K.
      Nie wierzysz mi ? smile

To zobacz chociażby średnie oceny "ekspertów" www.gamerankings.com/browse.html?search=NBA&numrev=3&site=xbox360
    • olas_trzymiasto Re: NBA 2K10 - Pierwszy obrazek 30.06.09, 11:57
      jest ogromna roznica w fizyce samej gry, tempo i zgranie. O ile w NBA Live widac rwane ruchy w trakcie gry, to w 2k9 tego juz nie ma, wszystkie przejscia w grze z cross-over'a do np rzutu sa zrobione plynnie

a w kwestii ogolnej, to widac ze seria Live odstaje mocno technicznie od 2k9 i raczej bym ja nazwal pomieszaniem arcade z symulacja, gdzie serie 2k sa prawdziwa symulacja
    • emce05 Re: NBA 2K10 - Pierwszy obrazek 30.06.09, 15:35
      LeBron nie patrzy w inny obiektyw, a robi to co przed każdym swoim meczem czyli akcję z wyrzuceniem w powietrze talku =)
      co do samej gry to tylko 2K i nie ma tutaj żadnego ale.
    • stulejarzf23 Re: NBA 2K10 - Pierwszy obrazek 01.07.09, 13:17
      Dzięki wszystkim. Już wiem co wybiorę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka