own3d1n1 30.06.09, 11:11 Rozumiem, że to ta Alice trzyma tego miniguna ? o.o Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miszakis Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller IP: *.pbpolsoft.com.pl 30.06.09, 11:12 kiła Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller 30.06.09, 11:32 Wygląda tak samo badziewiasto jak Painkiller, mam nadzieję, że chociaż poruszanie się jest lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller IP: *.kol.tke.pl 30.06.09, 11:39 @up Nie bluźnij Odpowiedz Link Zgłoś
sigern Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller 30.06.09, 11:43 A ty co Paweł? Zazdrosnyś o Painkillera? he, to dobrze że zagraniczni ściągają od najlepszych Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller 30.06.09, 11:48 Mam nadzieję, że się nie sprzeda. Ściągacze... Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller 30.06.09, 11:52 @ lol A to co? Komitet Obrony Painkillera? Gra sama w sobie znośna, ale żeby od razu robić z tego jakiś wzorzec bezmyślnej strzelanki? Lypa. Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller 30.06.09, 11:53 @Adrian Hell Yeah! Wiedziałem, że mój sceptycyzm do Painkillera kiedyś na coś się przyda Odpowiedz Link Zgłoś
bosman_plama Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller 30.06.09, 11:53 Pomysł niezły, chociaż stary (a choćby i sięgający "Pana Snów" Żelaznego, tylko tam nikt do nikogo nie strzelał), ale wykonanie nie wygląda powalająco. Czy tylko ja dostrzegam miejscami nieudolne próby skopiowania stylu scenografii Bioshock? Odpowiedz Link Zgłoś
sigern Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller 30.06.09, 11:55 jak dla mnie...bedzie klapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller IP: 195.164.255.* 30.06.09, 12:25 @han_solo_79 LYPA TO MÓWIĄ KOBIETY JAK CIĘ BEZ GACI WIDZĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dojazd Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 12:31 psycholożka P S Y C C H O L O Ż K A !! - nie ma takiego słowa i nigdy nie było i proszę chociaż wy nie ulegajcie tendencją używania sztucznej nie życiowej nowomody - a tak w ogóle to psycholożka brzmi jak mała zwariowana dzika świnia !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller IP: *.kol.tke.pl 30.06.09, 12:33 han_solo_79 Dla mnie Painkiller jest kultowy i zasługuje na szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller 30.06.09, 13:05 @Dojazd Jak nie ma jak jest? Że w słowniku nie ma? Niedługo będzie. Zresztą z punktu widzenia ekonomiki języka psycholożka jest lepsza niż pani psycholog. @lol Eee tam, gdybym się nie zaparł na początku (kurde balans, kolo chodził jakby go przykleiło do podłogi) to bym to po 5 minut w kąt ciepnął. A tak ciepnąłem dopiero po połowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller IP: *.gl.digi.pl 30.06.09, 13:21 Zapomnieliście napisać o małym szczególe - grę robią kolesie od Painkiler: Overdose. Czyli będzie g. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dojazd Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 14:00 Jest to sztuczny twór - wymyślony przez niedowartościowane feministki - po co rozróżniać płeć - psycholog i tyle i co za różnica czy mężczyzna czy kobieta ??, więc ani psycholożka, ani pani psycholog tylko po prostu psycholog i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolson Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 14:14 one mają na to wytłumaczenie. tak zwane gender studies. Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller 30.06.09, 14:25 @Dojazd A atakowany przez pełnowartościowych samców, maczosó w każdym calu a poza tym feministki są brzydkie i chłopa im trzeba. Nigga plz, z takimi bzdetami to do buców pokroju Terlikowskiego czy Ziemkiewicza. Język polski ma fleksyjne końcówki które umożliwiają nam rozpoznawanie rodzaju więc nie widzę powodu dlaczego nie miałbym tego stosować, za to w angielskim to se mogą mówić bezrodzajowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller IP: *.24.net.pl 30.06.09, 14:28 czasem milo jest pograc w takie rabanki jak PK, czy Necrovision, wiec mam nadzieje ze to bedzie dobra gra ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dojazd Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 14:38 @ han_solo_79 Ale tak jest, jeżeli ktoś koniecznie musi podkreślić, że jest kobietą wykonującą jakiś zawód to znaczy, że nie czuje się pewnym w tym co robi - a dla mnie to jest wszystko jedno czy psycholog czy "psycholożka" - byle dana osoba była dobrym fachowcem. A jeżeli chodzi o ataki to Panie Feministki typu Pani Szczuki w tym przodują. Owszem w jęz. Polskim są fleksyjne końcówki ale czasem pewne słowa brzmią sztucznie gdy się ich użyje. Po prostu uważam, że jest to śmieszne na siłę podkreślanie czy jest kobietą czy mężczyzną osoba wykonująca dany zawód - ja idę do fachowca ("fachowczyni"??) i to się liczy a nie czy to jest mężczyzna czy kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speQ Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 15:05 @Han_solo_79: może i jest jakby przyklejony do podłogi ale skacząc nabiera dużo wiekszej prędkości. Dużo a dużo :] Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller 30.06.09, 15:06 @Dojazd Ale o tym, żeby każdy mówił jak mu się żywnie podoba to oczywiście nie ma mowy, co? Mi dynda czy fachowiec to kobieta czy mężczyzna i dynda mi czy mówi o sobie "psycholog" czy "psycholożka", skoro język polski umożliwia utworzenie i stosowanie jednej i drugiej formy, nie widzę powodu, żeby każdy mówił jak się mu podoba. I ja wcale nie widzę tej niepewności kobiet w tym co robią - skoro im tak wygodnie to niech tak mówią. Tyle, że zawsze musi trafić się jakiś typ ze swoim emo, że go to "śmieszy", już nie mówiąc o tym gadaniu o "agresywnych" feministkach (i co jeszcze? feminazistki mordujące księży?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speQ Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 15:07 Damn, nie dość że minigun podobny to te psiaki zakute w blachę też. I sense some troubles... Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller 30.06.09, 17:07 han_solo_79 i dojazd -> Sądzę, że ten link zamyka dyskusję: sjp.pwn.pl/lista.php?co=psycholo%BFka&od=&from=os Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobranocka Re: Dreamkiller - prawie jak Painkiller IP: *.chelm.mm.pl 30.06.09, 18:22 nie fachowcem tylko fachowczynią Odpowiedz Link Zgłoś