oldgamer 01.07.09, 22:59 WTF? do premiery gry jeszcze trochę, a właśnie dostałem od kumpla link do wersji "full demo" (Wam nie dam, bo jeszcze mnie posądzicie o kradzież). Czy ktoś może wyjaśnić czy to rzeczywiście ta gra? -- Very Old Gamer Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simplex Re: ArmA 2 cracked - gra jest już na rapidshare 02.07.09, 01:24 Nie ma w tym nic dziwnego, np Call of Juarez od 2 czy 3 dni jest dostepny na necie, mimo ze premiera (europejska) jutro. ArmA2 jest dostepna conajmniej od miesiaca, w postaci wersji niemieckiej + patch angielski. Moze nie kazdy wie, ze ArmA2 miesiac temu zostala oficjalnie wydana w Niemczech, wiec to moze byc ta wersja, ale niekoniecznie. Nie pytajcie skad to wiem, ale od ponad tygodnia jest do sciagniecia "Arma 2 CLONEDVD-iTWINS" Ja sciagnalem tylko legalne demo Odpowiedz Link Zgłoś
own3d1n1 Re: ArmA 2 cracked - gra jest już na rapidshare 02.07.09, 18:29 Noo simplex błyskasz wiedzą. !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galekanalek Re: ArmA 2 cracked - gra jest już na rapidshare IP: 82.143.154.* 06.07.09, 01:28 Powodzenia z grania we wczesną wersję, która poza potęgą bugów, ma jezscze zabezpieczenie FADE, które powinno skutecznie uniemożliwiać grę w dość frustrujący sposób. No i patch angielski nie tłumaczy wszystkich kwestii z tego co czytałem na forach. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: ArmA 2 cracked - gra jest już na rapidshare 06.07.09, 10:36 Spokojnie, scenowy release grupy RELOADED od 2-3 dni już jest do sciagniecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ArmA 2 cracked - gra jest już na rapidshare IP: 95.108.5.* 08.07.09, 13:16 Ee to nic nadzwyczajnego,zawsze są jakieś przecieki i gry dostępne są przed premierą.Ja się zastanawiam czy kupić,cena kusząca.Ściągnąłem demo ale mi nie działa więc opieram się jedynie na informacjach z sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
miszaquis premiera army 7.sierpnia, na półkach gry brak 07.08.09, 12:39 właśnie wróciłem z Empiku, w którym to pani, bardzo sympatyczna zresztą, oczytana i wykształcona tu i tam, powiedziała mi że ArmA II nie wyjechała jeszcze z magazynu i na półkach w Empikach powinna się znaleźć dopiero po weekendzie... no to jeszcze trzy dni czekania Odpowiedz Link Zgłoś