edycja_kopiuj_wklej 05.07.09, 17:56 No wiecie, takie marudzienia "przenies jajko", wyczaruj dino itp ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammaewuni Re: Zawracanie glowy 05.07.09, 20:23 To ja ośmielam się pomarudzić jako pierwsza Bardzo proszę o przeniesienie czarnego alta z konta kasiaczek82 na konto promyczek. Biedakowi zostało jeszcze tylko 19 godzin życia... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Zawracanie glowy 05.07.09, 20:45 wyczaruj dino (najlepiej zółte) i kure ale to musze miejsce jutro zrobic,bo dzis juz nie mam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: no dobra 05.07.09, 20:57 Jak nie klikac. Caly czas Acha, teraz to tylko weze i cyborgi Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Zawracanie glowy 06.07.09, 07:25 a nie zmieniałas hasła? bo nie moglam wczoraj wejść,ide zaraz sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Zawracanie glowy 06.07.09, 07:28 dziś ok wczoraj byłam strasznie zmeczona i musiałam cos zle wpisywać Odpowiedz Link Zgłoś
mammaewuni Dziękuję bardzo :) 06.07.09, 12:26 Jesteś nieoceniona Edycjo Bardzo się cieszę, że zdążyłaś przenieść mojego pierwszego czarnego alta i bonus też jest super Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Zawracanie glowy 07.07.09, 19:56 edycja_kopiuj_wklej napisała: > No wiecie, takie marudzienia "przenies jajko", wyczaruj dino itp ;P A wyczarujesz dino? Albo kurczaka? Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Zawracanie glowy 07.07.09, 22:49 1.Proszę o przeniesienie czerwonogrzywiastego jaja (jutro już pewnie będzie pisklę) z konta senseeko na konto tetraa, bo się pierwsza zgłosiła, albo jeśli tetraa nie chce, to komukolwiek kto chce. Jeśli nie ma chętnych, to jutro po 12 sama je zagospodaruję. 2. Z natręctwa na konto senseeko poproszę zielonego (takiego jak drugi od lewej w sygnaturce) o ile ktorykolwiek okaże się samcem. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Aha, jeszcze... 07.07.09, 22:53 Gdyby przypadkiem ten dwugłowiec podrósł na tyle by ujawnić płeć i okazałby się samcem, to bardzo proszę o przerzucenie go na konto Młodego, czyli do Rodziny Dziwadeł. Samiczka nie. Samiczka zostaje u mnie Bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Zawracanie glowy 08.07.09, 10:39 Senseeko wrzucilam to jajo do emergency. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Zawracanie glowy 08.07.09, 17:19 jesli chodzi o czerwonego, to nie mam hasla tetry, ona przy innej okazjimowila, ze sama sobieprzenosi, wiec z niauzgodnij. Podobniez tez Hubertus chcial, wiec jak tetra sie nie zadeklaruje, to moge tam przerzucic Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Zawracanie glowy 08.07.09, 18:14 edycja_kopiuj_wklej napisała: > jesli chodzi o czerwonego, to nie mam hasla tetry, ona przy innej okazjimowila, > ze sama sobieprzenosi, wiec z niauzgodnij. > Podobniez tez Hubertus chcial, wiec jak tetra sie nie zadeklaruje, to moge tam > przerzucic No niestety, mam kiepski dostęp do kompa i bywam tu okazjonalnie, a ponieważ długo nie było odpowiedzi postanowiłam sobie w celach ćwiczebnych przerzucić czerwonego na inne konto. Ale DC akurat pracował mułowato i ktoś mi go podprowadził. Nie będę juz eksperymentować i poproszę Ciebie o tego zielonego samca z natręctwa na senseeko, bo nie chciałabym by mi zwiał. Za długo się hodują. Jutro rano powinny chyba już ujawnić płeć? I - tak jak prosiłam poprzednio - jeśli dwugłowiec okaże się samcem, to poproszę go na konto dziecka, chyba że będziesz miała innego dwugłowca na zbyciu. On chętnie przyjmie każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
mammaewuni Jeszcze jedna prośba :) 08.07.09, 13:14 Na koncie kasiaczek82 wykluł mi się winny alt, gdybyś miała czas przenieść go na konto promyczek byłabym bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Zawracanie glowy 08.07.09, 17:05 Dziekuje za nowe kamienne. Chyba, ze to pomylka? Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Zawracanie glowy 08.07.09, 17:20 ja to tak czasami mam, ze jak widze to lapie. Odruch bezwarunkowy. I nie wazne na jakim koncie jestem. A co? Nie podoba sie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Zawracanie glowy 08.07.09, 17:35 Bardzo sie podoba! Ale wolalam sie upewnic, czy to moje Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr ja poproszę 09.07.09, 09:06 o przeniesienie czarnego alta na violladamore, białe paskowane na Loolę. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: ja poproszę inaczej 09.07.09, 19:59 proszę przenieś czarnego alta dla aganoreg, a dla mnie na Loole to paskowane tylko, chyba, ze to roślinne, może tam alt bedzie... Dziekuję! Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: ja poproszę inaczej 10.07.09, 09:56 ag nie miala miejsca, wiec wszystko przerzucilam do looli Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: ja poproszę inaczej 10.07.09, 10:12 dziękuje bardzo!!!! To jej kiedys cos wymnożę Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko PILNA PROŚBA 09.07.09, 15:44 Dwugłowiec okazał się samcem. Boję się że do jutra dorośnie i nie da się przenieść na konto dziecka. Co zrobić żeby go przyhamować? Zachmurzyć czy jak? Edycjo, jak tylko będziesz mogla, przerzuć go proszę. Mozesz wyrzucić czy dać komus grzywiaste jajo jeśli nie będzie miejsca, na koncie Rodzina Dziwadeł. O, to: Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: PILNA PROŚBA 09.07.09, 17:13 sprobuje, ale o tej porze to ja nie gwarantuje udanej operacji. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: PILNA PROŚBA 09.07.09, 17:17 edycja_kopiuj_wklej napisała: > sprobuje, ale o tej porze to ja nie gwarantuje udanej operacji. A czy jeśli go zachmurzę to dotrwa do jutra w stanie pisklęcia? Nie wiem, znasz hasło, jest teraz zachmurzony, zrób z nim co uważasz za stosowne. Jak się da przenieść, to wspaniale, jeśli jest szansa, że dotrwa do jutra, to go zostaw. Znasz się na tym lepiej niż my. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: PILNA PROŚBA 09.07.09, 21:53 edycja_kopiuj_wklej napisała: > zrobione Edycjo, jesteś wielka! Pędzę zobaczyć. Mały już śpi ale jak jutro się dowie to będzie miał radochę Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Edycjo, używasz czarów? 09.07.09, 21:57 Jakim cudem przeniosłaś pisklę przy czterech (sic!!!!) jajach na koncie? Patrzcie i podziwiajcie Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Edycjo, używasz czarów? 10.07.09, 09:57 raczej wiekszego nakladu pracy. Najpierw przenioslam jajo na inne konto, pozniej przerzucilam hatchlinga, a pozniej spowrotem przenioslam jajko Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Edycjo, używasz czarów? 10.07.09, 11:38 edycja_kopiuj_wklej napisała: > raczej wiekszego nakladu pracy. Najpierw przenioslam jajo na inne konto, poznie > j > przerzucilam hatchlinga, a pozniej z powrotem przenioslam jajko Więc jednak nie jest prawdą, jak twierdzi dragon, że abandonienie jest irreversible. Mi raz się zdarzyło, że złapałam jajo omyłkowo, więc zabandoniłam i po chwili złapałam to samo jajo po raz drugi (właśnie udzielałam Młodemu lekcji poglądowej pod tytulem "nie da się złapać raz wyrzuconego jaja"). Tym razem je zachowałam, skoro tak chciało być adoptowane. (Zresztą smok okazał się bardzo spragniony adopcji, nie uciekał i w ostatecznym rozrachunku wylądował na koncie Młodego: ) Tak czy inaczej chylę czoła. Ale przy okazji jak już jestem w tym watku - znow WIEEELKA prosba. Nie udało mi się złapać samca zielonego z natręctwa - wczoraj płeć była nieznana a jak dziś weszłam to już dranie dorosły. Więc - ponieważ okazało się że to parka - zbredowałam i mam wymarzonego kamiennego alta. Ale boję się go sama przenosić na senseeko, bo mam skuteczność przenosin jedno udane na conajmniej trzy albo i cztery przechwycone przez kogoś innego. A tego bym nie chciala stracić. Mogę prosić profesjonalistkę? Oto mój wyczekany alcik: Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Edycjo, używasz czarów? 10.07.09, 11:53 Ale tutaj to ci nie pomoge. Masz 4 jajka i zadne dzis sie nie wykluje, coby zrobic miejsce. No chyba, ze wiosenne wyrzucic. Odpowiedz Link Zgłoś
mammaewuni Eydcja-help :) 10.07.09, 13:56 Może jestem upierdliwa, ale na koncie kasiaczek82 czeka na przeniesienie na promyczek winny alt (zachmurzyłam go, bo już dorasta). Gdybyś mimo wszystko przed urlopem zdążyła przenieść byłoby fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Eydcja-help :) 10.07.09, 17:44 odchmurzylas go? Bo dorosl.... Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Edycjo, używasz czarów? 10.07.09, 18:39 edycja_kopiuj_wklej napisała: > Ale tutaj to ci nie pomoge. Masz 4 jajka i zadne dzis sie nie wykluje, coby > zrobic miejsce. No chyba, ze wiosenne wyrzucic. > No ja już prosiłam wcześniej, żeby jeden papierek na konto młodego. Miejsce tam jest, bo baloniarz się wykluł. No chyba że te papierki to nie moje? (ciągle nie wiem czy mogę się cieszyć) Ale jesli nie moje, to też jak się je odda prawowitym właścicielom, to miejsce będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Edycjo, używasz czarów? 13.07.09, 11:50 senseeko napisała: > edycja_kopiuj_wklej napisała: > > > Ale tutaj to ci nie pomoge. Masz 4 jajka i zadne dzis sie nie wykluje, co > by > > zrobic miejsce. No chyba, ze wiosenne wyrzucic. > > > No ja już prosiłam wcześniej, żeby jeden papierek na konto młodego. Miejsce tam > jest, bo baloniarz się wykluł. No chyba że te papierki to nie moje? (ciągle nie > wiem czy mogę się cieszyć) Ale jesli nie moje, to też jak się je odda prawowity > m > właścicielom, to miejsce będzie. > No cóż, próbowalam w piątek przenieść sama papierek na konto młodego, ale ktoś mi go gwizdnął po drodze. A potem net mi w ogóle padł na cały weekend i dopiero teraz mam dostęp. Edycjo, jak wrócisz z urolpu to ja się w imieniu Młodego usmiecham i nisko pokłaniam o wrzucenie mu na konto jakiegoś papierka albo dina. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko PS 13.07.09, 11:51 A kamyczek udało mi się przenieść samodzielnie! Cud! Odpowiedz Link Zgłoś