own3d1n1 09.07.09, 18:15 Alien Breed 92 Special Edition dalej u mnie chodzi na Amidze, a w remake chętnie pogram. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babcia_tosia Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki 09.07.09, 18:17 o jejku ile ja w to sie nagralem z moim tata.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bri Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: *.devs.futuro.pl 09.07.09, 18:32 Jestem na tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetlian Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: *.as.kn.pl 09.07.09, 18:46 Super. Bardzo dobrze, że nie zrobili z tego kolejnego FPS'a. Odpowiedz Link Zgłoś
unk1nd Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki 09.07.09, 18:55 wyglada jak shadowground Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kartofelek Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: *.ip.netia.com.pl 09.07.09, 19:43 Miejmy nadzieję, że nie straci klimatu. Bo taki shadowground niby bardzo ladny, ale to juz nie to samo. Alien Breed to jak dla mnie jedna z najlepszych gier forever ^^ Ah - nawet zrobilem takiego mini remake: www.doman.art.pl/?page_id=341 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: *.chello.pl 09.07.09, 23:37 ale długi ten wpis.................................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 00:04 ale długi ten wpis.................................. Jak większość na GC Odpowiedz Link Zgłoś
rafmazz Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki 10.07.09, 01:02 Boze, zeby nie wyszedl z tego Space Siege Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolson Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 08:06 chciałem się spytać 'co to takie kolorowe, gdzie ten ciężki klimat' lecz naszła mnie chwila refleksji - w alien breed grałem na monochromie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoon Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: 82.103.72.* 10.07.09, 08:34 oj, wspomnienia, wspomnienia szczegolnie Tower Assault. Czekam z niecierpliwoscia nowej wersji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: *.wmdata.fi 10.07.09, 09:30 @unk1nd Faktycznie wygląda jak Shadowgrounds - super giera ze świetną muzyką. Jest nawet druga część Survivor -polecam wszystkim, którzy czekają na nowego Aliena. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki 10.07.09, 13:03 ale długi ten wpis.................................. Jak większość na GC ----- primo, nie wszystkie, secundo - a co miałem napisać? trzy nowe obrazki, nic więcej w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoon Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: 85.239.141.* 10.07.09, 19:51 @SS - mogles przynajmniej dodac: Amiga ruleZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dnetsky Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: *.ustka.vectranet.pl 15.03.10, 01:16 muzyka dawała klimat bo w tamtych czasach szarych jak papier toaletowy to były kolory tęczy dla moich uszu Odpowiedz Link Zgłoś