Dodaj do ulubionych

Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki

09.07.09, 18:15
Alien Breed 92 Special Edition dalej u mnie chodzi na Amidze, a w remake chętnie pogram.
Obserwuj wątek
    • babcia_tosia Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki 09.07.09, 18:17
      o jejku ile ja w to sie nagralem z moim tata.. smile
    • Gość: Bri Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: *.devs.futuro.pl 09.07.09, 18:32
      Jestem na tak big_grin
    • Gość: tetlian Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: *.as.kn.pl 09.07.09, 18:46
      Super. Bardzo dobrze, że nie zrobili z tego kolejnego FPS'a.
    • unk1nd Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki 09.07.09, 18:55
      wyglada jak shadowground
    • Gość: Kartofelek Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: *.ip.netia.com.pl 09.07.09, 19:43
      Miejmy nadzieję, że nie straci klimatu. Bo taki shadowground niby bardzo ladny, ale to juz nie to samo. Alien Breed to jak dla mnie jedna z najlepszych gier forever ^^
      Ah - nawet zrobilem takiego mini remake:
      www.doman.art.pl/?page_id=341
    • Gość: lol Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: *.chello.pl 09.07.09, 23:37
      ale długi ten wpis..................................
    • Gość: :) Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 00:04

Jak większość na GC smile
    • rafmazz Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki 10.07.09, 01:02
      Boze, zeby nie wyszedl z tego Space Siege
    • Gość: lolson Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 08:06
      chciałem się spytać 'co to takie kolorowe, gdzie ten ciężki klimat' lecz naszła mnie chwila refleksji - w alien breed grałem na monochromie...
    • Gość: spoon Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: 82.103.72.* 10.07.09, 08:34
      oj, wspomnienia, wspomnienia smile szczegolnie Tower Assault. Czekam z niecierpliwoscia nowej wersji!
    • Gość: marcin Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: *.wmdata.fi 10.07.09, 09:30
      @unk1nd
      Faktycznie wygląda jak Shadowgrounds - super giera ze świetną muzyką. Jest nawet druga część Survivor -polecam wszystkim, którzy czekają na nowego Aliena.
    • slawomir.serafin Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki 10.07.09, 13:03

Jak większość na GC smile

-----

primo, nie wszystkie, secundo - a co miałem napisać? trzy nowe obrazki, nic więcej w temacie smile
    • Gość: spoon Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: 85.239.141.* 10.07.09, 19:51
      @SS - mogles przynajmniej dodac: Amiga ruleZ! wink
    • Gość: dnetsky Re: Alien Breed Evolution - pierwsze trzy obrazki IP: *.ustka.vectranet.pl 15.03.10, 01:16
      muzyka dawała klimat
      bo w tamtych czasach szarych jak papier toaletowy
      to były kolory tęczy dla moich uszu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka