Dodaj do ulubionych

Fight Night Round 4 - recenzja

IP: 62.87.208.* 14.07.09, 14:52
heh dzisiaj wieczorem przetestujemy, mieliśmy w niedzielę ale wyszedłturniej w fife... boję się tylko, że się nie odnajdę w tej grze. Kumple to maniacy pewnie będę wyglądał jak gołota po trafieniu levisa big_grin
Obserwuj wątek
    • raffyxxx Re: Fight Night Round 4 - recenzja 14.07.09, 14:52
      acha i będzęmy grać na PS3

• strajker92 Re: Fight Night Round 4 - recenzja 14.07.09, 16:01
      hmm.. zagłosowałem na Zabawne bijatyki, bo większość według mnie taka powinna być, aczkolwiek FNR 4 to nie dotyczy, w tej grze najważniejszy jest realizm (tak, również jestem fanem bosku) .

Gdybym miał konsole na pewno bym kupił, a tak muszę obejść się smakiem na razie i mieć nadzieję, że wyjdzie na piecyki.
    • babcia_tosia Re: Fight Night Round 4 - recenzja 14.07.09, 17:41
      gra na xbox 360 - to juz nie ma zadnych gier na pc do zrecenzowania?
    • d_pawel Re: Fight Night Round 4 - recenzja 14.07.09, 17:56
      babcia_tosia -> Ogólnie dzisiaj będzie koszmar, bo zaraz zamierzam coś napisać z BF1943...
    • babcia_tosia Re: Fight Night Round 4 - recenzja 14.07.09, 18:18
      dobrze ze zaraz ide do domu bo bym chyba tego nie przezyl smile
    • Gość: siepu Re: Fight Night Round 4 - recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.09, 18:56
      Co do realizmu w bijatykach - tak! Potrafiłem się nieźle bawić grając czy to Guilty Geara, czy SC, ale zawsze bardziej mi pasował Tekken, a już najbardziej Virtua Fighter - tam przynajmniej tempo rozgrywki było na moim poziomie przyswajania tongue_out No i nie ma kolesi jadących na dwóch ciosach (jak Nina czy Feng w piątym Tekkenie), trza kombinować. Bushido Blade też było świetne.
    • Gość: Kartofelek Re: Fight Night Round 4 - recenzja IP: *.ip.netia.com.pl 14.07.09, 19:32
      Odkąd jest u mojego kumpla FNR4, fifa leży grzecznie w koncie. Gierka może i nie jest 100% realistyczna, ale za to super miodna, ładna itp. Warto.
    • alienisko Re: Fight Night Round 4 - recenzja 14.07.09, 22:03
      FNR4 jest świetny jako towarzyska gra. Dużo lepsza od tych wszelkich Soul Caliburów itp, gdzie nikt nie zna ciosów, ewentualnie jest taki jeden co to długo w to naparzał i się wozi.

FNR4 oferuje prosty w nauce i ciekawy tryb walki w sam raz do opanowania dla niedzielnego kibica.

A z waleniem w brzuch, można się przed tym bronić tongue_out

Tutaj KO jest o wiele bardziej ekscytujące od rozwalenia kogoś w Mortala.

Dawno się tak w żadnym mordobiciu nie ubawiłem smile
    • raffyxxx Re: Fight Night Round 4 - recenzja 15.07.09, 09:52
      no i plan wziął w łep przez żony.... nie było bijatyki nie było fify.... ech....
      co za życie.
    • Gość: znubi Re: Fight Night Round 4 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 13:42
      LOL, w drugiej ankiecie jest 50%, 40% i 11%
    • Gość: donBurakko Re: Fight Night Round 4 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 21:01
      Głupie pytanie o bijatyki czy realizm czy zabawa, w fight night 3 odnalazłem z kumplami i to i to (czwórkę kupie niedługo)a w ankiecie niema takiej odp.
    • Gość: hm Re: Fight Night Round 4 - recenzja IP: *.chello.pl 17.07.09, 17:02
      Dlaczego nie powstanie jakaś realistyczna bijatyka na PCta? coś ala virtual fighter, to bylo by marzenie skopac dupe na wlasnym komputerze gosciowi z innemu kraju w stlu mma, wszystko dozwolone,taktyka precyzja, wytrwalośc, opanowanie eh Jak widze te czary w SFIV to mi sie juz nie dobrze robi.
    • Gość: severyn Re: Fight Night Round 4 - recenzja IP: 195.117.22.* 20.07.09, 13:51
      FNR3 bylo juz rewelacyjne, teraz zapowiada sie mega-miodno, u mnie po zakupie FNR3 fifa, pes, i forza poszly na polke smile
    • Gość: asdas Re: Fight Night Round 4 - recenzja IP: *.budinet.info 21.07.09, 16:24
      Fajnie tam macie... tongue_out
      www.youtube.com/mateuszskibicki1
    • Gość: Suwi Re: Fight Night Round 4 - recenzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 22:42
      Najlepsza gra bokserska na swiecie jest 4d boxing suspicious
    • Gość: Witek Re: Fight Night Round 4 - recenzja IP: *.asm.bellsouth.net 24.07.09, 23:11
      Pytanie numer jeden:
      "Czy w NR4 jest tak samo jak w trojce ze najpierw walczysz ze slabym Holyfieldem, a pozniej z tym samym ale troche mocniejszym i wtedy z nowu z jeszcze mocniejszym ale ciagle tym samym holyfieldem"

Pytanie numer dwa:
      "Ile jeszcze lat bedzie trzeba czekac zeby w trybie kariery nie walczyc z Mohamedem Alim, bo ten zakonczyl kariere zanim nasz charakter sie urodzil?"

Pytanie 3:
      " Czy dalej sa tylko cztery hale i w kolko sie w nich walczy az do znudzenia?"

Pytanie 4:
      "Czy tryb kariery rozni sie od poprzedniego?"

Jezeli nie to ja dziekuje za taka kariere. Nie chce walczyc z Mohamedem Alim bo on juz nie walczy! Widzieliscie zeby KLiczko chcial z nim walczyc? Z Tysonem moge walczyc ale tym obecnym grubym!
    • Gość: Zio(L)o Re: Fight Night Round 4 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 22:08
      Grałem w demo na PS3-dno!! Trójka lepsza o sto razy,tak reklamują a syf totalny
    • Gość: gość Re: Fight Night Round 4 - recenzja IP: 195.205.64.* 31.07.09, 16:15
      mam wersję na xboxa, gra się wspaniale.
    • wnzw Re: Fight Night Round 4 - recenzja 03.08.09, 03:51
      Nie jestem specjalnym fanem boksu, ale przyznam szczerze, że bardzo chętnie zagrałbym sobie w to z kimś na dwóch graczy.
    • Gość: Gość Re: Fight Night Round 4 - recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.09, 17:54
      A ja mam takie jedno pytanie, a mianowicie: widział ktoś kiedyś walkę bokserską (waga ciężka) w której nokautowany podnosi się 4 razy z desek i wygrywa na punkty ? Moje staty : 20 - 0, same nokauty, przeciwnik: Walt Garrett na 22 walki 11 przegranych. WTF ? Ta walka jest nie do przejścia.
    • Gość: Bishop Re: Fight Night Round 4 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 22:34
      Autor pieprzy bzdury, ponieważ boks ma wielu fanow. Rzeczywiście MMA teraz jest na topie, ale stary, dobry boks żyje i ma się dobrze! Jak się nie zna tematu to się pisze takie dyrdymały.
    • Gość: gosc Re: Fight Night Round 4 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 11:14
      do autora

Naprawdę smutnych masz kumpli skoro nie dostrzegli magii tej gry. My gralismy w to cudo w czworke i nikt nie jest maniakiem siedzącym nad boksiem dzien i noc ale mimo wszystko bylismy zachwycenitongue_out
    • Gość: pietras Re: Fight Night Round 4 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 11:16
      A ja mam takie jedno pytanie, a mianowicie: widział ktoś kiedyś walkę bokserską (waga ciężka) w której nokautowany podnosi się 4 razy z desek i wygrywa na punkty ?

wyglada na to ze sam ze dwa razy tez lezales bo przeciwnik lezacy 4 razy przegrywa runde po kazdym upadku 10:8 i logicznie rzecz ujmując nie ma możliwosci wygrania..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka