spamtool 16.07.09, 19:11 grajac na PS3 otrzymamy tez zapewne znikajacego konia i kilka innych "bonusow" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi-go Re: Nowy trailer Assassin`s Creed Bloodlines opow 16.07.09, 19:13 Co by to nie było to jeśli ktoś ma 2 platformy, a cena gry jest taka sama to odpowiedź nasuwa się sama. Odpowiedz Link Zgłoś
r0l3k Re: Nowy trailer Assassin`s Creed Bloodlines opow 16.07.09, 19:14 to graj na 360, ktoś Ci broni ? Odpowiedz Link Zgłoś
psgame Re: Nowy trailer Assassin`s Creed Bloodlines opow 16.07.09, 19:36 muszę kupić pspgo lub 3004 Odpowiedz Link Zgłoś
ringem Re: Nowy trailer Assassin`s Creed Bloodlines opow 16.07.09, 19:38 @r0l3k Nie, za to na PS3 wynagradza Trailer bardzo ciekawy, to będzie suty rok dla PSP. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Nowy trailer Assassin`s Creed Bloodlines opow 16.07.09, 19:52 Heh ta gra jest tylko na psp, chodzi o odblokowanie rzeczy dla AC 2, BTW wygląda bar4dzo fajnie, ciekawe tylko co z tłumami na ulicach? PSP sobie raczej z tym nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
adamus7856 Re: Nowy trailer Assassin`s Creed Bloodlines opow 16.07.09, 20:06 Najpierw synchro GT PSP z PS3, teraz AC - coraz bardziej zachęcaja mnie jako gracza na PS3 do zakupu PSP - i tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
guardian79pl Re: Nowy trailer Assassin`s Creed Bloodlines opow 16.07.09, 23:19 Mnie ni ziębią ni parzą jakieś synchronizacje, przenoszenie monetek i innych pierdół. Ważne, żeby fabuła i gameplay były dobre. Bo grafika już dupę urywa. Brawo Sony! Jednak w AC2 zagram na 360-tce. Odpowiedz Link Zgłoś
garam Re: Nowy trailer Assassin`s Creed Bloodlines opow 16.07.09, 23:57 Fabuła jest świetna - w strachu przed Altairem cała armia templariuszy ucieka na Cypr a on ich goni z zamiarem wyrżnięcia wszystkich ? Ale i tak kupię, mam nadzieję że te nielubiane i nudne fragmenty będą opcjonalne bo mi tam się podobały (nie wiem co mają ludzie to "kieszonkowania") Odpowiedz Link Zgłoś
lolko7 Re: Nowy trailer Assassin`s Creed Bloodlines opow 17.07.09, 19:10 Taki potencjał zmarnować - mówię o AC. Jestem ciekawy czy zmienili gameplay bo to może dać przedsmak tego co będzie w AC 2. Średniowiecze, wyprawy krzyżowe, zabójca to miał być hit a tak to można sobie co najwyżej połazić po budynkach. 4 rodzaje misji ze zmianą tekstur i planem miast no sorry ale tak nextgeny nie powinny wyglądać. Fajnie jakby ta wersja na PSP miała lepszą grywalność (bo na to musieli postawić) przez swoje ograniczenia jak pierwsza część na konsole i PC Odpowiedz Link Zgłoś