loczyn Re: Czerwcowe wyniki NPD 17.07.09, 20:23 A ja pomimo iż jestem fanem Sony, to PS3 nie kupię - za droga i mało ciekawych gier Chociaż Xboxa bym za chiny ludowe nie kupił bo ten od początku był marny. Tak więc postawiłem na starą dobrą czarnulkę (PS2) Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Czerwcowe wyniki NPD 17.07.09, 20:52 Fanem nie fanboyem. Jeśli dla mnie inna platforma jest cienka jak sadło modelki, bo nie interesują mnie żadne gry na nią oraz ma jak dla mnie koszmarnego pada, to od razu jestem fanboyem? Raczej nie. Sony lubię i... Nintendo również. MSowskie Xy uważam tylko za "słabe". Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Re: Czerwcowe wyniki NPD 17.07.09, 21:56 ''kz2 robiony był 5lat'' to co mam oczekiwac od alana wake'a? =D ''Tak, bo Killzone to nie sprawdzona marka niby?'' jaka byla pierwsza czesc? Odpowiedz Link Zgłoś
dunhill_oceano Re: Czerwcowe wyniki NPD 17.07.09, 22:54 @mi-go Killzone 2 nie jest grą dla Amerykanów? w co grają Amerykanie jeśli nie w FPS-y? przecież właśnie dlatego Halo tam zarządziło. pierwszy Killzone był nawet promowany jako zabójca Halo (i moim skromnym zdaniem okazał się grą dużo lepszą). @donsterydo "...w tym roku mimo tego, że premierę miał kolejny "killer" inFamous..." inFAMOUS to żaden 'killer'. to piękny przykład 'underdoga' czyli gry na którą prawie nikt nie stawiał (poza IGN), niewielu wierzyło w jej sukces (włącznie ze mną) a koniec końców wyszła gra naprawdę wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Re: Czerwcowe wyniki NPD 17.07.09, 23:19 ''Ile masz gier RPG na 360'' wiem ze tylko jedna jest dobra ;D LO ''Ile masz gier slasher na 360'' z crapow - ninja blade, dobrych nie ma ''Ile masz gier RTS na 360'' ile? jedna, halo wars ''Dodaj sobie jeszcze gry z pierwszego xboxa bo kazdy klocek potrafi je odpalic'' a czy odpali FFVII, crash'a albo MGS? nie? trudno ahhh przeciez te gry to crapy bo nieda sie ich odpalic na xboxie bwahahahaha ale sie zbluwersowales Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Czerwcowe wyniki NPD 17.07.09, 23:56 "A K...a co oferuje PS3?" Nic, zupełnie nic. My, użytkownicy tej konsoli, wbijamy nią gwoździe w ściany, ale i do tego średnio się ona nadaje, ze względu na łatwo rysujący się plastik "piano black". Czy poczułeś się już na tyle dobrze, że bez problemu dziś zaśniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Czerwcowe wyniki NPD 18.07.09, 00:05 Pewnie nie i kto teraz przytuli małego mikasia? Heh ;D A co takiego oferuje niby Xbox czego nie będę miał posiadając (dobrego) PC i PS3 ? Odpowiedz Link Zgłoś
dunhill_oceano Re: Czerwcowe wyniki NPD 18.07.09, 00:05 @mikas2 jeśli PS3 kupują albo amatorzy, albo poważni gracze to kto kupuje xboxa...? gracze już nie amatorzy, ale jeszcze nie poważni...? Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: Czerwcowe wyniki NPD 18.07.09, 00:09 kauczuchowski bronię go bo pisze sensownie i nie pluje kwasem jak dzieci sony w tym Ty, podaj mu jeszcze adres zamieszkania, echh co za ludzie tomasz_pl1989 grrr.pl już się znudziły? Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_pl1989 Re: Czerwcowe wyniki NPD 18.07.09, 09:34 A tak poza tym tracer87, to powiesz mi wreszcie skąd wyczasnałes te 5 lat produkcji K2?? Bajkopisarz z Ciebie nieziemski. Odpowiedz Link Zgłoś
mulin303 Re: Czerwcowe wyniki NPD 18.07.09, 11:03 @loczyn"A ja pomimo iż jestem fanem Sony, to PS3 nie kupię - za droga i mało ciekawych gier Chociaż Xboxa bym za chiny ludowe nie kupił bo ten od początku był marny. Tak więc postawiłem na starą dobrą czarnulkę (PS2) " No,no powodzenia i krzyż na drogę Wow, Odpowiedz Link Zgłoś
juggernaut87 Re: Czerwcowe wyniki NPD 18.07.09, 11:05 Jak widać wraz z upałami sprzedaż X360 szybko wzrasta ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mulin303 Re: Czerwcowe wyniki NPD 18.07.09, 11:08 @tomasz_pl1989 Koleś ma racje,słynny render był w 2005,więc gra musiała być w produkcji (4 lata jak nic)Na pocieszenie spójrz na GT,tej gry nic nie przebije Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Czerwcowe wyniki NPD 18.07.09, 11:35 "Koleś ma racje,słynny render był w 2005,więc gra musiała być w produkcji (4 lata jak nic)" Tworzono ją cztery lata, jak przyznają sami deweloperzy (tinyurl.com/ac9xgd), więc te pięć lat tracer87 wyssał z palca. Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Czerwcowe wyniki NPD 18.07.09, 11:47 @mulin303 Gra mi się bardzo przyjemnie, coś masz do dodania ? Odpowiedz Link Zgłoś
mulin303 Re: Czerwcowe wyniki NPD 18.07.09, 17:05 @marcin-ka masz rację,trochę przedobrzył. @loczyn Nie,baw się dobrze. @rirek1236 Od zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_dyrektor_rm Re: Czerwcowe wyniki NPD 18.07.09, 17:53 Przepraszam a czy nazwa 360 nie swiadczy o tym ze tyle dni ta konsola zalega w servisie podczas swojego żywota Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_dyrektor_rm Re: Czerwcowe wyniki NPD 18.07.09, 17:57 czy tez na 1000 sprzedanych egzemplarzy ,360 wyzionie ducha pierwszego roku użytkowania? Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_dyrektor_rm Re: Czerwcowe wyniki NPD 18.07.09, 17:59 pewniwe zaczeła sprzedawac sie lepiej po pierwszej fali upałów jakie nawiedziły USa.A tak swoja droga to coś równie awaryjnego jedynie w chinach kiedys robili a były to chińskie trampki Odpowiedz Link Zgłoś
dunhill_oceano Re: Czerwcowe wyniki NPD 18.07.09, 21:02 @ojciec_dyrektor_rm Xbox 360 - 'X' oznacza, że platforma ta obsługuje DirectX. w zamierzeniu konsola ta nazywać się miała directXbox, ale microsoft doszedł do wniosku, że to głupia nazwa (i ciężko się z nimi nie zgodzić). z kolei numer 360 ma niby symbolizować rewolucję (360 stopni), w tym wypadku - rewolucję w branży gier. ale akurat tego nie kumam, bo dla mnie rewolucja powinna wyrażać się w 180 stopniach (przewrót) nie zaś w pełnym obrocie rzeczy. inna wersja jest prostsza - 360 oznacza, że cała rozrywka krąży wokół Ciebie. jeszcze inna mówi iż ta cyfra oznacza '360 sposobów na porysowanie płyty w napędzie..." Odpowiedz Link Zgłoś