Dodaj do ulubionych

hacki/boty/czity do dark orit

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 12:22

Witam w sieci znalazłem całkiem fajne hacki do Dark Orbit amianowicie :Uri-hack- dziła w
ten sposób że podajecie swoje IP ( IP do niehaaslo ani login) i ilośc uridium ( max
uridium na dzień to 2 mlnwiec w ciagu 2 dni macie golka full elite)exp-hack- dzięki niemu
wspisujecie ile chcecie pd za jednegopotforka dzięki temu możesz nabić 16 lvl w ciagu 3-
4 sekundmoob-hack- namieża wszystkie potfory na całek mapie wystarczy wpisaćich
nazwe. (bardzo przydatny na mapie 1-7)dmg-hack - wpisujecie po ile chcecie bić np 20
tyśOczywiście te hacki moim zdaniem dla gracza Dark Orbit są bezcennewięc zadarmo
ich nikt nie dostanieCo wystarczy zrobić?? wyślij sma o treści : 22adcd na numer
79979kosz smsa 1.20 zł z VATw smsie powrotnym dostaniesz link i haslko do strony
zhackami
Obserwuj wątek
    • Gość: i gitezik Re: hacki/boty/czity do dark orit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 12:23
      super wszystlo działa big_grin a bigboyem rozwalilem goliatha full elite na 2 strzaly xD
      • Gość: sebofdark Re: hacki/boty/czity do dark orit IP: *.toya.net.pl 27.02.10, 22:10
        ile kosztuje ten sms ? suspicious
    • Gość: ziomek Re: hacki/boty/czity do dark orit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 00:15
      piszesz ze wpisujemy id uzytkownika ale gdzie?
    • Gość: ? Re: hacki/boty/czity do dark orit IP: 94.75.108.* 24.10.09, 09:47
      ej ja wysyłam smsa i pisze przepraszamy ale nie rozpoznaliśmy twojego sms-a
      rozpoznaj się z rekkamą i wyślij jeszcze raz
      gdzue ta reklama?
    • Gość: DzidoS Re: hacki/boty/czity do dark orit IP: *.123.185.6.koba.pl 01.01.10, 21:53
      GDZIE WPISAĆ TE IP!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka