Dodaj do ulubionych

Trailer: Halo 3: ODST

24.07.09, 22:57
Bardzo fajnie się to prezentuje. Na mojej liście zakupów ODST jest na pierwszym miejscu jesiennych hitów. Dobrze że wyjdzie we wrześniu. Największe oblężenie hitów przypada chyba na październik.
Obserwuj wątek
    • cypisek.cz Re: Trailer: Halo 3: ODST 24.07.09, 23:06
      a w międzyczasie bardzo ciekawe rzeczy dzieją się z Bungie - mówi się o nowym IP firmowanym przez Bungie właśnie, a Lars Bakken mówi że ODST i Reach będą prawdopodobnie ostatnimi grami z serii Halo wyprodukowanymi przez tego developera - pytanie co To za IP i kto przejmie serię Halo?

www.gamerzines.com/xbox-360/news/bungie-working-on-new-ip.html

www.vg247.com/2009/07/24/halo-reach-and-odst-are-the-last-in-the-series-from-bungie/
    • beniamin.durski Re: Trailer: Halo 3: ODST 24.07.09, 23:13
      No i przy okazji Bungie przyznało, że ODST nie jest nawet w 720p. Chcesz się przerzucać linkami smile.

www.destructoid.com/zomgtrousers-halo-3-odst-isn-t-in-hd-141251.phtml
    • xbox-maniak Re: Trailer: Halo 3: ODST 24.07.09, 23:13
      Istotnie bardzo ciekawe co to za IP i kto przejmie Halo. Bo czwórka na bank będzie. Proponuję oddać Halo panom z Infinity Ward, wtedy gra sprzeda się 2x lepiej od Halo 3 i nie będzie ani jednej negatywnej opinii smile
    • cypisek.cz Re: Trailer: Halo 3: ODST 24.07.09, 23:14
      dokładniej - ostatnimi grami na 360'tke, pojawiły się więc spekulacje o grze na następną generację sprzętu,
      zresztą przecież Halo 1 i Halo 2 wyszły na pierwszego iksa, więc Halo3, ODST i Reach to mogą być rzeczywiście wszystkie gry z serii halo w tej generacji

Bungie has confirmed that Halo: Reach will be its last Halo title on 360
      www.gamerzines.com/xbox-360/news/halo-reach-final-bungie-halo.html
    • cypisek.cz Re: Trailer: Halo 3: ODST 24.07.09, 23:17
      @beniamin.durski
      to prawda smile widziałem już tego linka smile
      to ta sama rozdziałka co w Halo 3 bo to ten sam silnik
    • beniamin.durski Re: Trailer: Halo 3: ODST 24.07.09, 23:30
      Zostańmy cypisek w temacie. No chyba, że znów chcesz zmieniać konto.
    • bigdaddyy Re: Trailer: Halo 3: ODST 24.07.09, 23:32
      gafika wygląda średnio i nie ma co się oszukiwać ale jak mówią fani sony przy jednym ze swoich exów ,,grafika nie jest najważniejsza'' smile
      Grafika jest taka sama jak w h3 bo to dodatek a nie nowa gra.

@cypisek - jest jeszcze halo wars, prawa do halo ma MS tylko nie wiem komu innemu mieli by dać do zrobienia kolejne halo jeżeli nie bungie hehe. Najlepsi dev. do zrobienia kolejnego halo są już pod skrzydłami gigantów np: EA, activison a oni na pewno nie chcieliby robić tylko halo dla jednej konsoli.
      MS źle zrobił że pozbył się swoich studiów, gupi gupi MS!! smile
    • cypisek.cz Re: Trailer: Halo 3: ODST 24.07.09, 23:38
      @beniamin.durski
      heheh smile dobra

a co do developera - ciężko wyczuć kto mógłby przejąć tą serię - ale jeśli Bungie miało by się zająć jakąś inną serią dla MS (chociaż nie jest powiedziane wcale że MS będzie wydawcą tego nowego IP) to na pewno musieliby znaleźć jakiegoś dobrego wydawce - żeby nie skończyło się to źle dla serii
    • kbrs Re: Trailer: Halo 3: ODST 24.07.09, 23:40
      przeciez to jest filmik z e3, juz od ponad poltora miesiaca mozna go z rynku sciagnac
    • cypisek.cz Re: Trailer: Halo 3: ODST 24.07.09, 23:42
      a z innych ciekawych newsów dot. Halo - okazało się że jeśli będzie powstawał pełnometrażowy film Halo to raczej nie będzie reżyserował go Neill Blomkamp, gdyż w jednym z wywiadów powiedział, że raczej nie nakręci tego filmu, nawet jeśli ktoś mu zaoferuje taką propozycję

www.slashfilm.com/2009/07/24/confirmed-director-neill-blomkamp-would-probably-not-do-a-halo-film-even-if-offered-one/
    • beniamin.durski Re: Trailer: Halo 3: ODST 24.07.09, 23:43
      @kbrs: To uznaj, że to dodatek do galerii ;P.
    • cypisek.cz Re: Trailer: Halo 3: ODST 24.07.09, 23:54
      swoją drogą ciekawe czy za sprawą ODST seria Halo mocniej zakotwiczy w Europie - w końcu ma mniej cukierkowate kolory, a i sandbox może pomóc...
    • big.gay.al Re: Trailer: Halo 3: ODST 25.07.09, 01:05
      Resistance 2 lepszy niż wszystkie części Halo razem wzięte. Zdecydowanie !
    • nuno25 Re: Trailer: Halo 3: ODST 25.07.09, 02:28
      resistance 2 powiadasz lepsze niz halo i to wszytkie czesci... no coz z tego wynika ze lubisz zespol FEEL i jak anioła glos...chlopczyku wiem ze dla Ciebie istnieje tylko ps3 ...skoro tak to nie wypowiadaj sie na temat gry halo to jest typowo xklockowy tytuł...nie musisz tutaj gloryfikowac Ps3 i te resisistance...ehhhh
    • ico72 Re: Trailer: Halo 3: ODST 25.07.09, 07:25
      dla mnie ta seria to kapa totalna, lecz przyznam ze ODST zapowiada sie bardzo ciekawie
    • ilovegames Re: Trailer: Halo 3: ODST 25.07.09, 09:58
      Seria Halo to "kapa" dla tych wszystkich, ktorzy na oczy nie widzieli,ani nie grali w multiplayera. I tyle.
    • ilovegames Re: Trailer: Halo 3: ODST 25.07.09, 09:58
      I nie mam tutaj na mysli tylko online,ale i swietna zabawe na 4 padach z kumplami przed telewizorem-miodzio. smile)
    • graczz11233 Re: Trailer: Halo 3: ODST 25.07.09, 10:49
      ODST - must have.
      będzie tryb podbny do 'horde' + coop 4 osoby (splitscreen) wink
    • don_wroc_love Re: Trailer: Halo 3: ODST 25.07.09, 11:29
      dokładnie - generalnie sam narzekałem na grę do momentu w którym po prostu w nią nie zagrałem a teraz nie mogę się od telewizora odkleić jak zaczynam w nią grać smile
    • jamaniek Re: Trailer: Halo 3: ODST 25.07.09, 11:35
      Mnie ODST tez jakos specjalnie nie kreci. Duzo bardziej czekam na Reach. Ksiazka byla swietna i mam nadzieje, ze z gra bedzie to samo.
    • donsterydo Re: Trailer: Halo 3: ODST 25.07.09, 12:39
      ODST ma fajną kolorystykę, kluczenie po mieście może mieć swój klimacik. A co do Reach, to chciałbym, żeby ta gra miała w końcu grafikę, która rzuca na kolana, ale raczej fajerwerków się nie spodziewam, mogliby chociaż ujawnić na jakim silniku jedzie ta gra.
    • hellghan Re: Trailer: Halo 3: ODST 25.07.09, 13:35
      big daddy
      "ale jak mówią fani sony przy jednym ze swoich exów ,,grafika nie jest najważniejsza'' smile"
      Fani sony mogą tak powiedzieć bo mają grę z najlepszę grafiką tj. Kz2 i będą mieli czyli Uncharted 2smile. a fani xboxa no coż mają grę z nędzną grafą i o co to wielkie HALO
    • hellghan Re: Trailer: Halo 3: ODST 25.07.09, 13:41
      i jeszcze nie łapie 720p, nędza oj nędza
    • luk4sho-pl Re: Trailer: Halo 3: ODST 25.07.09, 13:55
      Wirtualne penisy wam rosna jak sie tak zacieszacie z tej grafiki? dla mnie najwazniejszy jest gameplay, a grafika wystarczy zeby byla poprawna. Halo 3 o wiele bardziej mi sie podobalo w kampani niz K2, o multi sie nie wypowiadam bo nie gralem za duzo. I nie mowie tak bo mam jakies "ale" do PS3 bo tak nie jest (sam posiadam i cenie ja sobie rownie mocno co Xa). Tak samo jak wiekszosc z was bede zagrywac sie w U2 w dniu premiery wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka