kiniak22 26.07.09, 18:47 czy gdzies sie kupuje polki albo jakos sie zwieksza magazyn gdzie przechowuje sie roslinki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ez-aw Re: pytanie o miejsce na nowe roslinki 26.07.09, 20:35 Pułki daje chyba tylko konto premium. Nigdzie nie widziałam do kupna. Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: pytanie o miejsce na nowe roslinki 27.07.09, 21:35 Rany, co za błąd. Półki oczywiście miało być. Jak pisałam, to nie widziałam, a teraz mnie oczy oczy bolą, jak na to patrzę Odpowiedz Link Zgłoś
krysiia Re: pytanie o miejsce na nowe roslinki 27.07.09, 00:13 można to obejść korzystając z umów Odpowiedz Link Zgłoś
evezu Re: pytanie o miejsce na nowe roslinki 27.07.09, 15:32 jeśli brakuje miejsca w magazynie wysyłasz umowę do samej siebie na warzywka których w danej chwili nie potrzebujesz, na cały słoiczek i zwalnia się wtedy miejsce na nowy słoiczek Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: pytanie o miejsce na nowe roslinki 27.07.09, 16:18 evezu - to jest rewelacyjny pomysł Przed chwilą go przetestowałam. Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: pytanie o miejsce na nowe roslinki 27.07.09, 16:54 ok,a co dzieje się później z tym słoikiem. Znika i nie wraca czy jak? Chodzi mi o ten z umowy którą do siebie wyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: pytanie o miejsce na nowe roslinki 27.07.09, 17:16 Słoik znika z półki i jest w umowach wysłanych. Kiedy potrzebujesz tego warzywka, wchodzisz w umowy i klikach, że nie chcesz tej umowy podpisać. Wtedy słoik wraca na półkę bez żadnych kosztów. Przećwicz to sobie Odpowiedz Link Zgłoś
esofik i nie ma prowizji? 27.07.09, 18:57 zaraz przetestuję do tej pory wystawiałam na targu z zawyżoną ceną (czasem znalazł się chętny ale trzeba płacić prowizję Odpowiedz Link Zgłoś
sylki a to taki patent :D 27.07.09, 19:33 na razie nie brak mi miejsca, ale poćwiczyć mogę Dziewczyny jak dobrze, że jesteście... Odpowiedz Link Zgłoś