Gość: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 17:22 sex Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dj_sasek Sporo materiałów z DiRT 2 27.07.09, 17:23 Bardzo, bardzo fajnie będzie we wrześniu Całkiem dobra fizyka. Filmik z OSem Chorwacji najbardziej mi się podobał. Sporo szczegółów i świetna płynność. Odpowiedz Link Zgłoś
marloon-1987 Re: Sporo materiałów z DiRT 2 27.07.09, 17:25 Na jednym screenie jest stacja energetyczna Battersea w Londynie (żywcem wyjęta z okładki Pink Floyd). Widać Codemasters dba o szczegóły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Sporo materiałów z DiRT 2 IP: *.chello.pl 27.07.09, 17:35 ogolnie tak se Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Re: Sporo materiałów z DiRT 2 IP: 80.52.242.* 27.07.09, 18:16 Twoja stara(od jutra do 11.08 mnie nie ma czyli jakby pojawiła się inna twoja stara to musicie wiedzieć że to nie ta oryginalna) Odpowiedz Link Zgłoś
martrzyk Re: Sporo materiałów z DiRT 2 27.07.09, 18:49 Pawle, a moze bys cos napisal o przeniesionej premierze PCtowej wersji? na grudzien.. z powodu debilnego dx11! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Sporo materiałów z DiRT 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 19:27 martrzyk weź kłapnij dziobem, masz problem, nie musisz grać! Niektórzy wolą zagrać z DX11 a tobie nic do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtf Re: Sporo materiałów z DiRT 2 IP: *.budinet.info 27.07.09, 20:04 www.youtube.com/watch?v=n7579fulKYg&eurl Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Sporo materiałów z DiRT 2 27.07.09, 21:39 Coś tam na forum devsi mówili, że dodadzą coś ekstra na wersję PC. Może edytorek? Mi to osobiście nie przeszkadza, będzie sporo tytułów które zapełnią czas do wydania dx11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Sporo materiałów z DiRT 2 IP: *.chello.pl 27.07.09, 22:03 www.youtube.com/watch?v=HQ7R_buZPSo prawdziwe subaru na filmiku zdecydowanie lepiej brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Re: Sporo materiałów z DiRT 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 22:08 można wiedzieć dlaczego na waszej stronie nie mogę powiększyć wideo do pełnego ekranu? Odpowiedz Link Zgłoś
martrzyk Re: Sporo materiałów z DiRT 2 27.07.09, 22:16 lalala sam sie klapnij. Bo mnie akurat przeszkadza ze premiera jest przesuwana o kilka miesiecy a tak i tak 90% osob pewnie nei zagra bo wymaga Windowsa 7! Po za tym pokaz mi ile kart graficznych jest wstanie teraz pociagnac tego dxa 11? Raptem kilka! dj_sasek, pomazyc mozna prawda? Ja raczej jestem realista.. i PCiarze, co dostalismy wspanialego w GTA4? zlom ktory ledwo dzialal i wiele innych przykladow gownianych portow. Bardzo ale to bardzo licze na CM w tym wzgledzie bo jestem wielkim fanem Colinow, ale nadal twierdze ze ten dx jest na gowno potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Sporo materiałów z DiRT 2 27.07.09, 22:22 matrzyk -> gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,6794417,W_skrocie___6_lipca.html 3 link. To raz. Dwa, histeryzujesz. DX11 będzie dodatkiem, to nie będzie gra w "pełni" oparta o DX11, tylko, tak jak World in Conflict, Crysis czy inne tytuły będzie umożliwiała dodatkowe opcje graficzne w DX11. Tak więc nie widzę powodu do wrzasku, że jakieś "gó...ane" DX11 ci niszczy grę, bo nie niszczy żadnym sposobem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d_pawel Re: Sporo materiałów z DiRT 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 22:25 Zresztą, z tego co przeczytałem, to DX11 będzie także na Vistę. No i "The Direct3D 11 runtime will be able to run on Direct3D 9 and 10.x-class hardware and drivers,[19] using the D3D10_FEATURE_LEVEL1 functionality first introduced in Direct3D 10.1 runtime. [17] " Zresztą, jednym z głównych zalet DX11, czyli obsługa wielu wątków, może tylko przynieść wielki zysk optymalizacyjny, więc nie wiem o co krzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Re: Sporo materiałów z DiRT 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 22:31 Tu macie to trochę opisane www.frazpc.pl/artykuly/727/DirectX/10,/DirectX/101/i/DirectX/11/Biblioteki/graficzne I Paweł zrób coś z tym pełnym ekranem Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Sporo materiałów z DiRT 2 27.07.09, 22:35 @martrzyk Narzekasz na porty gier na PC z konsol. Wielu miało ten problem, że gry nie działały tak jak powinny np. GTA4. Ale ja widzę tu inny problem. Sprzęt na jakim tacy ludzie grają ma już 2-3 lata i wg. mnie nie powinni narzekać na słabe porty ale na niemoc swojego kompa. Jak już wcześniej pisałem mój sprzęt będzie niedługo miał ponad 2 lata. Jak na razie mogłem grać w GTA4 bez większych problemów na medium/high. Ale wracając do tematu DIRT 2 -ki to nie sądzę aby mistrzowie kodu zrobili port z konsoli. Uważam że tak jak zawsze zadbają o fanów PC i wydadzą w pełni zoptymalizowaną grę. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszskibicki1 Re: Sporo materiałów z DiRT 2 27.07.09, 22:36 Witam, znalazlem na youtube dodany przed momentem gameplay z multi w modern warfare 2 !!! www.youtube.com/watch?v=ZBJcOy6iuUc Niech Sławek lub ktos walnie nowego temata Odpowiedz Link Zgłoś
vincentbwh Re: Sporo materiałów z DiRT 2 28.07.09, 05:51 PIĘKNE !!!!!!!!!!!ALE TO www.gaming-age.com/news/2009/7/27-66 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Sporo materiałów z DiRT 2 IP: *.tktelekom.pl 28.07.09, 09:30 wolał bym zeby były tylko wyscigi WRC wtedy bym kupil gierke napewno oczywiście za 10zł od płytki na giełdzie rtv na balickiej. gra by mnie kosztowała max 20zł w zaleznosci na ilu bedzie cd ale mysle ze nie wiecej niz na 2 sztuikach Odpowiedz Link Zgłoś
martrzyk Re: Sporo materiałów z DiRT 2 28.07.09, 12:11 dj_sasek nie mam watpliwosci ze tak bedzie. Boli mnie tylko przeniesienie premiery! Bo czekalem na dirta bardzoo.. I sora Pawel nie zwrocilem uwagi. Aha dj_sasek, ja nie musze narzekac za swojego kompa w grudniu zaplacilem 3500zl i slaby to on nie jest, a porty sa kiepskie bo nie pokazuja nic pieknego a maja potworne wymagania.. Odpowiedz Link Zgłoś