bonnie2 01.12.04, 21:35 Co nosicie w swoich torebkach?? A moze w torbach?:))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxygen100 Re: kobiece torebki 01.12.04, 21:45 Same niezbedne rzeczy. No wiec tak: kosmetyczka, parasol zawsze nawet jak jest +30 i wielki blekit, telefon, portfel itp. dwa inhalatory, srodki przeciwbolowe, cos na kaca, krople na podniesienie cisnienia, tabletki na alergie, stosy rachunkow, wyciagi i koperty, dlugopisy, czasem butelke wina :)), kilka saszetek whiskasa dla dzikich, glodnych kotow, probki kosmetykow z perfumerii, szminki luzem. Cholera chyba powinnam posprzatac:)) Odpowiedz Link
oxygen100 Re: kobiece torebki 01.12.04, 21:52 a i jeszcze w przepastnej swej torbie znalazlam scyzoryk. taki z korkociagiem otwieraczem do butelek itp.:)) Odpowiedz Link
elimaj Re: kobiece torebki 01.12.04, 21:49 W porównaniu z oxygen100 mniej leków za to kilka agrafek, latarkez, nóz do ciecia wykladzin, gumki receptórki, zapalniczke, mimo ze nie pale itp niezbedne rzeczy. Uwierzcie, przydaly sie nie raz... Odpowiedz Link
ewitek01 Re: kobiece torebki 01.12.04, 22:24 ja noszę plecak (przy dziecku tak wygodniej), a w nim: dokumenty, portfel, łyżeczka, chusteczki turystyczne, 1-2 pieluszki na zmianę, butelka z soczkiem i herbatką, smoczek, lizak, balsam do ust, szczotka, chusteczki higieniczne; i tyle Odpowiedz Link
e-karola Re: kobiece torebki 02.12.04, 08:38 Organizator, portmonetka, pamiętnik, inhalator, fura tabletek przeciwbólowych, parasolka, tusz do rzęs i pomadka ochronna, telefon. To chyba wszystko, nie licząc mnóstwa karteczek z różnymi zapiskami. Odpowiedz Link
oxygen100 Re: kobiece torebki 02.12.04, 08:42 o inhalator?? to znaczy ze mozemy zalozyc klub hehe? jaki masz??? Odpowiedz Link
e-karola Re: kobiece torebki 02.12.04, 10:37 W domu mam: oxis i pulmicort a w torbie na wszelki wypadek ventolin (czy jakoś tak, mam go od niedawna a nie chce mi się zaglądać do torby). Jestem uczulona na roztocza i czasami jak do kogoś idę, to nie wiem, czy nie ma w domu za dużo kurzu, dlatego noszę przy sobie inhalator ;-) Odpowiedz Link
oxygen100 Re: kobiece torebki 02.12.04, 10:43 No to witaj w klubie:)) A ja mam wiecej!! Tez mam oxis i pulmicort i jeszcze salamol, ale pulmicortu nie nosze przy sobie. Jestem uczulona tak jak ty na roztocza, i siersc psa, kota ale czasem wytarczy zmiana temperatury lub wilgotnosci i jest odjazd:((( nad czym ubolewam ale jak do kogos ide kto ma zwierze (szczegolnie ze slubnym)to biore wszytsko co sie da zeby nie bylo klapania dziobem ze umre i nie powinnam sie tarzac z siersciuchami. Jak sie dobrze naszpikuje to otoczenie zapomina o moich dolegliwosciach. Odpowiedz Link
malgosia60011 Re: kobiece torebki 17.02.05, 20:59 mnie tam tez jest wszystko potzrebne, ja nosze: dokumenty portfel i kluecz(to chyba nam wszystkim jest potrzebne) jakies wkladki spinki krem do rak pomadke ochronna kilka dligopisow (tak na wszelki wypadek gdyby sie wypisala chcialabym zapisac cos waznego np numer fajnego kolesia) notesik (zapisany samymi bzdurami o ktorych i tak zapominam) komorke chusteczki kilka reklamowek(sama nie wiem po co bo i tak kiedy ich potrzebuje to sie okazuje ze ich tym razem nie wzielam) czasem tabletki (jak nie zapomne ich kupic) plan lekcji i kalendarzyk apaszke (na szczescie jest mala i sie nie gniecie) no i smieci : jakies skasowane bilety,paragony ze sklepow ktore zawsze zapominam wyrzucic,paierki po slodkosciach i takie tam w mojej torebce staram sie trzymac porzadek ale ciezko mi to wyhodzi to az cud ze wszystko sie miesci.troche sie boje ze jak zrobie porzadek to moge tego wszystkiego nie upchac spowortem.takie juz jestesmy. Odpowiedz Link
jenny1 Re: kobiece torebki 17.02.05, 22:28 Ja z kolei mam fioła na punkcie torebek, mam ich chyba z kilkadziesiat sama nie wiem jak one jeszcze mi sie mieszczą w garderobie:D a w nich znaczy sie w ostatniej ,która mi się jeszcze nie znudziła(dopiero ma dwa tygodnie) mam: składane lusterko- podstawa:D telefon chusteczki portfel dokumenty puder,żebym się nie świeciła jak psu jajka:D błyszczyk do ust klucze jakiś notesik z kartkami do wyrwania długopis czasem reklamówka gumy do żucia nić dentystyczna czasem metr do mierzenia i koniecznie to się musi i jak najbardziej mieści w zgrabnej torebce o wym 26 na 19 cm:D Odpowiedz Link
juppi Re: kobiece torebki 20.02.05, 13:28 ZAWSZE: lusterko i szminke nawilżajacą/błyszczyk do ust bez tego sie nie rusze z domu,czasami wariuje gdy sie nie moge zobaczyc w lusterku(czy to juz choroba psychiczna?) Odpowiedz Link
inka28 Re: kobiece torebki 20.02.05, 15:52 Lubię duże torebki, bo jak chodzę do pracy to mam w niej wieeeelki zeszyt "pracowy", a jak na zajęcia to notes. Poza tym: chusteczki do czyszczenia okluarów tic taki podpaska puder 3 rózne błyszczyki kalendarz piórnik taką małą biedronkę sztuczna, czasem do kwiatów doczepiają, nie wiem skąd ją mam ale mam zawsze portfel klucze chusteczki higieniczne dokumenty grzebień ps: Lusterko noszę w protfelu:) Odpowiedz Link
natalya20 Re: kobiece torebki 20.02.05, 15:58 doslownie wszytko... ostatnio znalazlam tam nawet probke musztardy :P Odpowiedz Link