Dodaj do ulubionych

pomóż poprawić Gamecornera

28.07.09, 15:23
I powiedz nam jakie elementy strony są fajne, przydatne, ciekawe, a jakie Was
wkurzają i drażnią.

Czy najczęściej czytane teksty na prawej szpalcie są potrzebne? Czy potrzebne
są najczęściej komentowane teksty? Najnowsze wątki z forum? Gdzie je pokazać?

Jak pokazać recenzje, w którym miejscu?

Pomożecie?
Obserwuj wątek
    • furio123 Re: pomóż poprawić Gamecornera 28.07.09, 15:56
      Mi najbardziej podobaja sie recenzje nowych gierbig_grin dodalbym jeszcze katalog w
      ktorym pisze dokladnie ile jeszcze do wyjscia danej gry
      • radek.zaleski Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 12:53
        jak tylko będzie więcej osób w redakcjismile

furio123 napisał:

> Mi najbardziej podobaja sie recenzje nowych gierbig_grin dodalbym jeszcze katalog w
        > ktorym pisze dokladnie ile jeszcze do wyjscia danej gry
      • vaderous Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 18:41
        mnie denerwuje "Najczęściej czytane" na samym dole ... strony 1,2,3,4,5,6(nest)
        powinny być bardziej przyjazne i bardziej widoczne,a tak to jest ok smile dziwnie
        podobna do Polygami big_grin a może odwrotnie ????
    • 13allach Re: pomóż poprawić Gamecornera 28.07.09, 19:18
      Zróbcie wreście edytor tekstu na forum i w artykułach bo ułatwiło sprawę jakby
      ktoś źle coś napisał to już nie musiał spamować by go poprawić . angry
      • radek.zaleski Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 12:53
        niestety, to nie będzie takie łatwe, ponieważ jesteśmy uzależnieni od
        technologii całego portalu...

13allach napisał:

> Zróbcie wreście edytor tekstu na forum i w artykułach bo ułatwiło sprawę jakby
        > ktoś źle coś napisał to już nie musiał spamować by go poprawić . angry
        >
    • venmort Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 00:00
      Za późno crying
      Wam już nic nie jest w stanie pomóc. A na pewno nie drobna kosmetyka.
      Makijaż może uratować brzydką kobietę, ale przed fazą zaawansowanego rozkładu.
      crying crying crying
      • don_wroc_love Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 08:39
        @venmort

demonizuje kolega wink

@temat
        nie jest źle smile rzekłbym - jest nieźle, ale...

1 - zarzucić sieci na jakiegoś redaktora który wrzucałby newsy ze świata xboxa
        tongue_out (macie już Pawła od ps3, Sławka od PC, to by się przydał ktoś trzeci żeby
        poczytać i o iksie częściej - bo wiemy że Ty Radku zabiegany jesteś) - niech by
        i jakiś współpracujący był, ale niech siada do N4G.com i pisze smile

2 - dorzucić do forum dział - propozycje newsów wink

3 - podpiąć wizytówki gazetowe pod nicki (foto itd)

4 - ogólna serwisowa idea - może pod wizytówki podpiąć możliwość pisania
        przemyśleń - coś a'la mini blog

5 - grafika - aaaaargh - się miałem przyzwyczaić tak...? się nie przyzwyczaiłem
        - do poprawy tongue_out

jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy jak wypiję kawę - napiszę smile
        • radek.zaleski Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 12:55
          ad 1. to się na pewno wydarzysmile
          ad 2. wystarczy je wrzucać w forum ogólne, wyświetlą się wtedy na prawej
          szpalcie, a redakcja może je wtedy opublikować łatwo
          ad 3. to się zdarzy, nawet trochę lepiej będzie
          ad 4. uzależnienie od całego portalu...
          ad 5. a konkretnie - co jest najgorsze?

don_wroc_love napisał:

> @venmort
          >
          > demonizuje kolega wink
          >
          > @temat
          > nie jest źle smile rzekłbym - jest nieźle, ale...
          >
          > 1 - zarzucić sieci na jakiegoś redaktora który wrzucałby newsy ze świata xboxa
          > tongue_out (macie już Pawła od ps3, Sławka od PC, to by się przydał ktoś trzeci żeby
          > poczytać i o iksie częściej - bo wiemy że Ty Radku zabiegany jesteś) - niech by
          > i jakiś współpracujący był, ale niech siada do N4G.com i pisze smile
          >
          > 2 - dorzucić do forum dział - propozycje newsów wink
          >
          > 3 - podpiąć wizytówki gazetowe pod nicki (foto itd)
          >
          > 4 - ogólna serwisowa idea - może pod wizytówki podpiąć możliwość pisania
          > przemyśleń - coś a'la mini blog
          >
          > 5 - grafika - aaaaargh - się miałem przyzwyczaić tak...? się nie przyzwyczaiłem
          > - do poprawy tongue_out
          >
          > jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy jak wypiję kawę - napiszę smile
          • don_wroc_love Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 18:37
            no dobra - wyleję swoje graficzne żale - będę pisał w pierwszej osobie o moich
            osobistych odczuciach - jak ktoś się zgadza niech się potem dopisze :]

- po pierwsze forum o które walczyliśmy z wypisanym i Razorem - bardzo fajne
            ale przeszkadza mi strasznie kolorystyka - ja wiem, że brand opiera sie na
            cyjanie i tym zielonym, ale wydaje mi się że wbicie go do forum spowodowało
            marną czytelność tegóż - wydaje mi się że trzeba by było to uspokoić troszeczkę
            - lekkie zmniejszenie fonta, proponowałbym szary kolor, zdjęcie Bolda z fontów
            (to dyskusyjne - trzeba by obejrzeć efekt, ale myślę, że fajniej by było gdyby
            fonty były lżejsze - w sensie normal a nie light oczywiście ) - przeszkadza mi
            to do tego stopnia, że włażąc na forum przeskalowuje sobie w firefoxie wielkość
            fontów, ale niestety cyan musiałbym zdjąć saturacją, a tego nie chce ruszać bo
            mam skalibrowany monitor uncertain
            - strona główna
            - tło - strasznie kłuje mnie w oczy to że główny lay siedzi na takim samym
            tle jak wypełniacz strony - w sensie - że i strona ma białe tło i poza stroną
            jest biało
            wydaje mi się że fajniej by się to czytało gdyby oddzielić białe tło bloga, od
            reszty w ten sposób, że reszta była by wypełniona jakimś 10%, może 15% K
            - baner/logo - na górze jest zbyt pusto - logo biednie wrzucone po lewej
            stronie i dorzucone z prawej tagi - wydaje mi się że lepszym wyjściem byłby
            niewiele wyższy, ale jednak banerek, w lekkich kolorach w kilku odcieniach
            niebieskiego wahających się blisko brandowego cyanu, blisko zieleni, ale z
            paroma dodatkami - jakiś mleczno biało-żółty, jakieś lekkie szarości, jakieś
            przebłyski ciemniejszego niebieskiego ... i dla kontrastu wrzucone punktowo
            jakieś ciepłe kolory - generalnie w kierunkach około kolorów brandu, ale raczej
            miekkie nawiązania niż bezpośrednie, twarde walenie aplami
            - fajne było by dodatkowe wyróżnienie tytułów takim kwadracikiem jak jest w
            poly - ale nie tak beszczelnym czarnym jak w poly - fajniejszy byłby jakiś
            lżejszy - ale na tyle mocny żeby zaakcentować tytuł - ten akcencik z poly jest
            przyjemny - chociaż mógłby być lżejszy

jeszcze co prawda chciałbym ogólnie dużo lżejszego lay ale wiem że za dużo nie
            mogę żądać :]
            • nessie-jp Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 22:10
              Don, a co za problem sobie zrobić własny layout (własnego CSS-a) i podłączyć? Ja
              tak robię, bo bym od tego cyjanu oślepła.

Jeśli już Sz.P. Redakcja chcą coś poprawiać graficznie, to prosiłabym raczej w
              formie skinów (motywów, czy jak je tam zwał), żeby każdy sobie wybrał taki
              koloryt, jaki mu pasuje. Ja np. bardzo lubię białe tło, a nie znoszę maziajów i
              kolorów pod tekstem.

Wyjątkowo uprzykrza czytanie fakt, że środkowa kolumna (z główną treścią) jest
              taka wąska. Powinna zajmować 60-70% powierzchni ekranu, a nie 1/3. Dublowanie
              "najczęściej czytanych..." też jest niepotrzebne
          • vaderous Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 18:43
            dodajcie dział download Torrentów TYLKO PROSZĘ MI SEEDOWAĆ big_grinbig_grinbig_grin "żartowałem"
    • Gość: Jozi02 Re: pomóż poprawić Gamecornera IP: 91.123.161.* 29.07.09, 18:27
      Więcej relacji na żywo i alternatyw - będziecie bezkonkurencyjni
    • galnospoke Jest moderator? Nie? 29.07.09, 18:41
      To jak mozna myslec od usprawnieniach gdy nie ma elementarnych podstaw.
      • radek.zaleski Re: Jest moderator? Nie? 29.07.09, 18:43
        nie ma moderatora, jest redakcja oraz osoby z doskoku. potrzeba więcej
        moderacji? zamknąć komentarze dla niezalogowanych?

galnospoke napisał:

> To jak mozna myslec od usprawnieniach gdy nie ma elementarnych podstaw.
        • galnospoke Re: Jest moderator? Nie? 29.07.09, 18:49
          Zamkniecie komentarzy dla niezalogowanych stworzy sytuacje, ze wiele osob z "doskoku" nie bedzie moglo pisac. A to szkoda, bo wtedy dyskusje czesto umieraja na samym poczatku - jest te kilka osob zalogowanych, a poza tym nic sie nie dzieje. Chodzi mi o moderatora w klasycznym sensie tego slowa. Do licha, jest tylu aktywnych i dosc sensownych osob na tym wortalu - dajcie jednemu, dwom prawa do modowania (i nie pisze o sobie). Jak sie nie sprawdza to sprobowac z innymi. Tak jest przeciez nawet na glownym forum GW.
          • radek.zaleski Re: Jest moderator? Nie? 29.07.09, 18:52
            chcesz być jednym z nich?

galnospoke napisał:

> Zamkniecie komentarzy dla niezalogowanych stworzy sytuacje, ze wiele osob z "do
            > skoku" nie bedzie moglo pisac. A to szkoda, bo wtedy dyskusje czesto umieraja n
            > a samym poczatku - jest te kilka osob zalogowanych, a poza tym nic sie nie dzie
            > je. Chodzi mi o moderatora w klasycznym sensie tego slowa. Do licha, jest tylu
            > aktywnych i dosc sensownych osob na tym wortalu - dajcie jednemu, dwom prawa do
            > modowania (i nie pisze o sobie). Jak sie nie sprawdza to sprobowac z innymi. T
            > ak jest przeciez nawet na glownym forum GW.
            • galnospoke Re: Jest moderator? Nie? 29.07.09, 19:06
              Tak jak napisalem sa tutaj ludzie sensnowni i dosc "wirtualnie" znani. Ja osobiscie, takze jak napisalem, nie kandyduje - byloby to dosc nieeleganckie jako ze zaproponowalem ta zmiane. Nadto moderka to ciezki kawalek chleba i niewdzieczny. Dodatkowo, jako ze GC przegladam generalnie z pracy, z doskoku jak mam chwile czasu, moglbym byc po prostu kiepskim moderatorem. W kazdym razie dziekuje za propozycje. Jednakze jezeli nikogo nie znajdziecie (pod tym warunkiem) to aczkolwiek niechetnie ale sie zgodze - nie moge powiedziec "nie" skoro zaczalem ten temat.

Osobiscie proponuje (alfabetycznie):
              don_wroc_love
              d_pawel
              simplex
              To osoby, ktorych moze nie kocham prawdziwa meska miloscia, ale powinny sie sprawdzic. Jezeli faktycznie Radek, powaznie o tym myslicie to zrobcie glosowanie z puli tych 5-10 osob i niech sie czytelnicy wypowiedza.
              • Gość: D_Pawel Re: Jest moderator? Nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 19:25
                galnospoke -> Jako osoba z redakcji mam już moderacje na komentarze itp., więc w miarę
                możliwości będę starał się moderować.

Ps. Dzięki za wymienienie wink.
                • galnospoke Re: Jest moderator? Nie? 30.07.09, 08:15
                  Nie wiedzialem, ze jestes z redakcji. Ale to dobrze o Was swiadczy. wink
                  • don_wroc_love Re: Jest moderator? Nie? 30.07.09, 08:21
                    pomysł z gatunku szalonych -
                    może mały końkursik na zmianę wygląd strony? devil

oczywiście z przysłanych propozycji gremialnie wybralibyście najlepsze pomysły
                    na zmianę wyglądu, a szczęśliwy zwycięzca przeczytałby dobre słowo od redakcji
                    cool

cool
    • Gość: zezz Re: pomóż poprawić Gamecornera IP: *.chello.pl 29.07.09, 18:45
      Osobiscie korzystam tylko z srodkowego "filaru" strony - z newsami, gdyby mnie ktos
      zapytal co jest po bokach - nie umialbym odpowiedziec smile Zatem w tym srodkowym
      slupku na dole zamiast "najczesciej czytane" powinny byc chronologicznie miniaturki
      starszych newsow - wkurza mnie tam ze musze to omijac i naciskac strona 2.. ot i
      wszystko. Podoba mi sie, ze nie musze sie tu rejestrowac by dodawac komentarze.
      • radek.zaleski Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 18:48
        a gdyby po lewej stronie były krótkie teksty, newsy po kilka zdań, ale ze
        zdjęciami? coś jak na widelec.pl?
        • Gość: zezz Re: pomóż poprawić Gamecornera IP: *.chello.pl 29.07.09, 18:54
          Dla mnie ta strona ma charakter informacyjny, interesuja mnie tylko newsy.
          Przyzwyczailem sie, ze na wszystkich stronach to co wazne jest "na widoku" po srodku
          wyeksponowane. Zas to co po bokach, z reguly do niczego sie nie przydaje. Moze jakby
          tam polnagie blondynki byly to bym sie zainteresowal, ale i tak watpie od tego sa inne
          strony wink Wszedlem wlasnie na widelec.pl pierwszy raz w zyciu.. i jednak polnagie panie
          to jedyne co przyciaga uwage po bokach ;p
    • Gość: panPiotr Re: pomóż poprawić Gamecornera IP: *.toya.net.pl 29.07.09, 18:57
      Często siadam i zaczynam szukać jakiejś gry, w którą jeszcze nie grałem. Może to
      być przygodówka, strzelanka, RPG itd. I tu zaczynają się schody. Nie ma sposobu,
      żeby znaleźć NAJlepszą grę, czyli krótko mówiac - nie ma rankingu. A przecież
      wystarczyłoby dodać listę z możliwością filtrowania po platformie, gatunku i
      sortowania po ocenie. Mała rzecz, a jak cieszysmile

Pozdrawiam
      • radek.zaleski Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 18:58
        No to jest pewien problem, bo nie oceniamy gier i nie recenzujemy ich wszystkich.

Ale pomysł na samą usługę - fajny.

Gość portalu: panPiotr napisał(a):

> Często siadam i zaczynam szukać jakiejś gry, w którą jeszcze nie grałem. Może t
        > o
        > być przygodówka, strzelanka, RPG itd. I tu zaczynają się schody. Nie ma sposobu
        > ,
        > żeby znaleźć NAJlepszą grę, czyli krótko mówiac - nie ma rankingu. A przecież
        > wystarczyłoby dodać listę z możliwością filtrowania po platformie, gatunku i
        > sortowania po ocenie. Mała rzecz, a jak cieszysmile
        >
        > Pozdrawiam
        • Gość: panPiotr Re: pomóż poprawić Gamecornera IP: *.toya.net.pl 29.07.09, 19:16
          To, że nie recenzujecie wszystkich gier, to akurat - w moim przekonaniu -
          zaleta. Dzięki temu, że piszecie generalnie o produkcjach mainstreamowych czy
          hitach (z nazwy czy z urodzenia) pozwala wstępnie odfiltrowac chłam. A wystarczy
          dodać tylko kilka pól do tabeli z recenzją i wystawić to na zewnątrz. Naprawdę,
          uroślibyście w moich oczach (jeszcze bardziejwink

P
        • martrzyk Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 19:23
          A mnie tylko jedna rzecz drazni, tak glownie wsumie. Przegladam sobie newsy, i
          dochodze dokonca ale wiem ze byly wczesniejsze to zanim sie dostane do kolejnej
          podstrony musze zwiedzic caly dzial najczesciej czytane. Moze dalo by sie to dac
          poprostu powyzej, bo to wsumie czesc newsow, a jest schowane za inna czescia.
          Male ale mnie kluje ;p
    • flawless.obi Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 19:10
      System logowania. Logowanie się przy niemal każdym komentarzu jest wkurzające.
      Reszta mi się bardzo podoba.
      • radek.zaleski Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 19:11
        logowanie - to się toczy. jak już widzisz po prawej stronie możesz się logować
        (choć brakuje jeszcze CSSów), i to będzie też na głównej stronie.

flawless.obi napisał:

> System logowania. Logowanie się przy niemal każdym komentarzu jest wkurzające.
        > Reszta mi się bardzo podoba.
    • martrzyk Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 19:24
      A mnie tylko jedna rzecz drazni, tak glownie wsumie. Przegladam sobie newsy, i
      dochodze dokonca ale wiem ze byly wczesniejsze to zanim sie dostane do kolejnej
      podstrony musze zwiedzic caly dzial najczesciej czytane. Moze dalo by sie to dac
      poprostu powyzej, bo to wsumie czesc newsow, a jest schowane za inna czescia.
      Male ale mnie kluje ;p

sora za double posta, tamtego skasujcie
    • mateuszskibicki1 Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 19:33
      Jak już wielu pisało więcej modernatorów ^^ tylko najlepiej z jakimś pogadać
      przez gg/skype czy nie jakiś palant i nie zrobi bałaganu na GC tongue_out ogólnie strona
      mi się podoba jeśli chodzi o design..... czytelna itp smile ogólnie zróbcie coś w
      stylu polygadki tongue_out żebyście mogli jakoś tak 1 raz na 2 tygodnie usiąść i pogadać
      pośmiać się itp ^^ i zróbcie profil (jak nie macie tongue_out) na youtube ^^ i
      wrzucajcie filmiki itp itd można się nieźle zareklamować tongue_out
    • kmh Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 19:43
      Sam nie wiem, na początku miałem napisać, aby na głównej stronie było widać
      więcej treści. Potem zajrzałem jeszcze raz na stronę i okazuje się, że tych
      treści jest mnóstwo na bocznych paskach, ale ja jakoś ich nie zauważam
      koncentrując się na głównej kolumnie. Może więc o to chodzi, aby jakoś
      zaakcentować poszczególne elementy głównej?

Lubię GC za to, że nawet jeżeli nie czuję się adresatem różnych przygotowywanych
      przez Was materiałów, to staracie się wykraczać poza standard pt. "przepisywanie
      newsów z serwisów zagranicznych". Widać, że dokoła GC istnieje jakaś rządząca
      się swoimi prawami społeczność, świetnie.
    • Gość: Ariadna Re: pomóż poprawić Gamecornera IP: 195.164.255.* 29.07.09, 20:00
      PO PIERWSZE LEPSI MODERATORZY, A NIE JAK TERAZ, ŻE MNIE TROCHĘ PONIESIE TO MI
      WSZYSTKIE POSTY KASUJĄ JAK LECI!!!!

A PO DRUGIE LEPSZY EDYTOR DO KOMENTARZY, ŻEBY MOŻNA BYŁO SOBIE CZCIONKĘ
      POWIĘKSZYĆ ALBO BOLDA DODAĆ, ALBO BLINKA!!!
      kwiatsercekwiatsercekwiat
      • Gość: Ariadna Re: pomóż poprawić Gamecornera IP: 195.164.255.* 29.07.09, 20:07
        ACHA, I JESZCZE JAK DAJECIE PERŁY Z LAMUSA, TO FAJNIE BY BYŁO OPRÓCZ CYTOWANIA
        HISTORYCZNEJ RECENZJI DODAĆ OPINIĘ JAK TA GRA WYGLĄDA Z PERSPEKTYWY CZASU.

ZNALAZŁAM BOLDA, HIHI smile
    • branza_gier Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 20:03
      Oto moje uwagi :
      1.Mam wrażenia, że Polygamia działa 24 h na dobę. A Gamecorner umiera gdzieś
      około 18:00. A ożywa gdzieś tak o 11:00 Dokładnie można zczytać kto o której
      przychodzi do pracy i wychodzi smile Około 20:00 już nie ma sensu wchodzić na
      gamecornera sad
      2. Za mało i jeszcze raz za mało recenzji video. To jest główny znak
      rozpoznawczy gamecornera i coś co wychodzi wam najlepiej. Inne serwisy tego nie
      mają i to was wyróżnia. Fajnie jakbyście robili więcej materiałów video swojego
      autorstwa smile
      3. Nie podoba mi się doublowanie artykułów z polygamią. W ogóle, że pozwalacie
      na to. Czemu się zgadzacie na to, żeby waszego autorstwa newsy kradła polygamia
      smile Exclussive tego słowa powinniście się nauczyć
      4. Czasami mam wrażenie, że nie macie pomysłu o czym ma być gamecorner.
      Skupiacie się na wielu wątkach związanych ze światem gier i jesteście w nich
      dobrzy. Fajnie jakbyście wybrali sobie jakąś dziedzine w której jesteście bardzo
      dobrzy. Te recenzje video artykuły w stylu "kij w mrowisko" wychodzą wam bardzo
      dobrze. Co to jest "kij w mrowisko" Ostatni artykuł czy gry video uczą zabijać smile
      To tyle.
      Czyli jesteście fajnym serwisem, ale możecie być jeszcze lepsi.
      gamesworld.blox.pl
    • Gość: snejk Re: pomóż poprawić Gamecornera IP: *.chello.pl 29.07.09, 20:03
      Ja chętnie chciałbym więcej newsów, nawet kopiowanych (czyt. za pozwoleniem) z innych serwisów.

Aktualnie podobają mi się odskocznie i teksty okołogrowe, zestawienia, bonusy itp.

Nie podobają mi się błędy językowe, niepoprawne używanie form "tą" i "tę" , a także zbytnia stronniczość w stosunku do konsol. W ogóle sądzę, że nie potrzebne są newsy o konsolach, zwłaszcza jeśli mają być opatrzone wnioskami o wyższości pc nad konsolą.
      Jeżeli chcę poczytać o konsolach, wchodzę na serwis polygamia.

• brak-uje Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 20:16
      Tak może dodam coś odsiebie.

1.Moderacja, już mnie szczerze mówiąc bardzo nudzo ten niezalogowany SEX, rozumiem , przez pare dni było to zabawne ,teraz jest to kompletnie nieśmieszne i żenujące uncertain

2.Bardzo kiepski sposób logowania, dlaczego nie może być tak ,że zaloguje się raz i mam spokój? Teraz za każdym wyłączeniem przeglądarki,musze się zalogować ponownie...Dlaczego nie może to działać jak normalne forum, oraz nie może być dostęp do swojego konta z strony głównej?

To aktualnie są rzeczy które mnie najbardziej denerwują,można by też pomyślec na wzór www.gram.pl stworzyć kalendarz, w którym wybierało by się dzień i wyświetlały newsy z danego dnia. Nieraz zdarza się sytuacja kiedy nie mamy możliwości w dany dzień przejżeć gamecornera,a tak mielibyśmy na widelcu wszystko co omineliśmy.
    • brak-uje Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 20:19
      Dokładnie to chodziło mi o takie coś:

www.gram.pl/newsroom.asp
      To jest praktyczne i bardzo wygodne, newsy zmniejszone, tekst skrócony, szybki przegląd to co omineliśmy,a nie przeglądanie 2 stron i omijanie wielkich obrazków...
    • wiesiek777 Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 20:21
      ok ja to bym się czepił videorecenzji otóż nie jest ich jakoś tak znowu super wiele na
      dodatek są przeraźliwie krótkie.....może nie aż tak krótkie ale jeśli wytniemy parę
      żarcików recenzentów z całego wideo to o samej grze mówi się niewiele a na bardziej
      wyczerpujące uzasadnienia swoich tez nie ma miejsca....a to wkurza....a o ile żarciki
      Sławka są całkiem zabawne to już tego tam krzyśka czy kogoś doprowadzają moją twarz
      do mimo wolnego wyrażenia uśmiechu.....politowania.... sciana jeśli chodzi o resztę to
      hmmm... o właśnie! niektóre filmy nie dają sie powiększyć tak by zakrywały cały ekran a
      to wkurza... do reszty Gamecornera można by rzec zastrzeżeń nie mam ;] ba powiem
      więcej fajnie się to czyta big_grin
    • Gość: kojot konsole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 21:05
      nie wiem dlaczego tak jezdzicie po konsolach przeciez one są bardzo fajne ale wy
      uwazcie ze PS3 XBOX 360 czy WII to ZŁO devil wezcie sie odczepcie okej?? crying
    • Gość: Gość Re: pomóż poprawić Gamecornera IP: *.xdsl.centertel.pl 29.07.09, 21:13
      brak info o premierach polskich, w europie, i a swiecie.
      najszęsciej czytane na dole w kuza- gdzieś z boku! pliz
      mało pisze się o innych grach. gdzie niemozna zdobyć w polsce, w europie.
      oprucz FF z japoni to nic do nas niedociera z tamtąd. a ONI poprostu mają
      zarąbiste gry i nietylko na ps2.
      tabelko, odnosnik do wymagań gier, by nieszukac.
      brak poruwnywania gier ze starszymi wersjami, lub podobnych gierek.
      więcej konkursów.
      kącika Bug gdzie internauci, gracze mogą swoje pomysły wypisywac co do gierek.
      błędów w grach. opini graczy, a nietylko opinie testerów gazetowych którym płacą
      za wypisywanie bzdur!!!!
    • jiti pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 21:15
      1. Wywalcie pogrubienia z tekstów, strasznie nieprofesjonalnie to wygląda i
      przeszkadza w czytaniu
      2. Normalne, przejrzyste forum
      3. Zmieńcie kolory na ciemniejsze (chodzi mi o kolory czcionki na stronie głównej, np. w
      sekcji 'na forum' - jasny niebieski zlewa się z tłem gdy jest więcej niż linijka tekstu bez
      żadnej przerwy pod sobą.
    • sunrrrise ... 29.07.09, 21:33
      Technicznie jest całkiem ok, może faktycznie przeszkadzają te najczęściej
      czytane, które wyświetlają się na dole. Można by je umieścić z boku?

A co do innych życzeń, mniej technicznych a bardziej merytorycznych:
      - WIĘCEJ publicystyki związanej ze światem gier!!! Piszecie naprawdę fajnie,
      czasem aż mam skojarzenia ze śp. Gamblerem. A nie oszukujmy się, recenzji i
      recenzentów w sieci jest mnóstwo, a Was mam w zakładkach głównie ze względu na
      publicystykę właśnie,
      - same recenzje niech zostaną jakie są - w żadnym wypadku nie dążcie do
      obiektywności bo od niej można mdłości dostać co najwyżej. Zdecydowanie lepiej
      się czyta takie subiektywne wynurzenia, nawet jeżeli w trakcie czytania myśli
      oscylują wokół "rany, co on za bzdury wypisuje" wink,
      - więcej "na żywo",
      - przydałby się jakiś dział freeware/alternative/mody (w jednym - czyli o
      takich grach jak Mount&Blade zanim stał się normalną komercyjną grą),
      - może dział dla technicznych lub softwareowych pozamaintstreamowych rozwiązań
      dla graczy? Na przykład o tym co ciekawego można zrobić z Wii, Freetrack, te
      sprawy?

W każdym razie jest dobrze, a może być lepiej, trzyma(j)cie poziom! smile
    • ascarib Zmiany 29.07.09, 22:02
      Zwiększe liczbe postów na głównej stronie i wywalcie z dołu to "Najczęściej
      czytane"(najlepiej dajcie na bok)...
    • Gość: strajker92 Re: pomóż poprawić Gamecornera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 22:09
      Poprawcie wygląd recenzji. Jakieś zestawienie plusów i minusów na końcu, ocena
      ogólna np. w procentach ( chyba najlepiej w procentach ) i byłoby git.
      • Gość: Kartofelek Re: pomóż poprawić Gamecornera IP: *.ip.netia.com.pl 29.07.09, 22:11
        1) Więcej wideorecenzji. I nie tylko trailery ale słowny opis itp. Tego brakuje ^^
        2) Więcej kącików tematycznych - np o retro, rpg
        3) Moderowanie komentarzy, bo imbecyli typu "sex", "pierwszy" u was nie
        brakuje.
        A tak poza tym to jest dobrze
      • d_pawel Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 22:59
        strajker92- > Nie będziemy przyznawać ocen, bo doszliśmy do wniosku, że nie mają one
        większego
        sensu. Procenty? Jak mamy określić, która gra zasługuje na 76, a która na 77? Co
        będzie
        decydowało o tym jednym procencie?

Podsumowaniem recenzji jest zawsze ostatni akapit i tego się trzymamy smile.
    • nessie-jp Re: pomóż poprawić Gamecornera 29.07.09, 22:16
      Już napisałam wyżej, ale jeszcze dla porządku powtórzę w skrócie:

1. CSS-y do oskórkowania forum

2. Bardziej przejrzysty layout strony głównej
      • nessie-jp ... i jeszcze edycja 29.07.09, 22:22
        (i edycja postów też by się przydała, dla zapominalskich).

Tak w ogóle, to darujcie sobie Widelce i inne sprzęty kuchenne, a przyjrzyjcie
        się uważnie layoutowi POPCORNERA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka