okoolarnik Re: Pudełko Mass Effect 2 ujawnione 31.07.09, 14:07 Okładka sie wpisuje w panujący trend, czyli sfotoszopowany, plastikowy render... ogólnie raczej bieda, scenka nieco wtrwana z kontekstu, bohater w jakiejś niezgrabnej pozie, ani nic tu szczególnie wzroku nei przyciąga, ani okładka jako całoś sie nie zapamiętuje niczym szczególnym, efekciarstwo bez pomysłu ;< cięzko teraz o dobre okładki, ostatnia fajna jaka mi przychodzi do głowy to ta ze skate[głównie jedynki]... sporo świeżości brakuje dzisiejszym okładkom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pf Re: Pudełko Mass Effect 2 ujawnione IP: *.dsl.digiweb.ie 31.07.09, 14:41 okladka idealnie obrazuje jaka bedzie mechanika gry.taka jak w czesci pierwszej. bieganie, strzelanie, 3 opcje dialogowe (dobra zla nijaka) koniec gry. bardzo wciagajace. Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Pudełko Mass Effect 2 ujawnione 31.07.09, 15:38 Pokażcie mi choć jeden plakat filmu z lat 80., do którego ta okładka rzekomo nawiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Pudełko Mass Effect 2 ujawnione 31.07.09, 15:59 marab -> Ano te WoW jest złośliwe i ironiczne . Zazwyczaj nikogo nie obchodzi jak będzie wyglądać okładka jakieś gry, ale jak się pojawi takowa z CoD: MW2 czy ME2, to cały świat zamiera. Oczywiście sprytnie w tym wszystkim pomijam to, że sam dołączyłem do tego światowego chóru i piszę o nowej okładce. No ale ja przynajmniej dodałem złośliwe WoW . Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Pudełko Mass Effect 2 ujawnione 31.07.09, 17:53 W końcu PCtowcy dostaną coś na równi z konsolowcami. Can't wait for this. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H. Re: Pudełko Mass Effect 2 ujawnione IP: *.chello.pl 31.07.09, 22:27 Ciekawy styl, zobaczym co z tego będzie, bo jedynka wg. mnie kapitalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Pudełko Mass Effect 2 ujawnione IP: 212.76.37.* 31.07.09, 23:51 beznadzieja zalatuje kiczem i tandetą na kilometr. wyglada jak pudelko gry za 19,90. Odpowiedz Link Zgłoś
the_herpes Re: Pudełko Mass Effect 2 ujawnione 01.08.09, 09:24 ad. eszuran www.cinemasterpieces.com/barbapr08.jpg co prawda film z roku 1968, ale chyba się nadaje? BTW. Dla mnie za mało poszli w stylizację, a za bardzo się kolorowymi fajerwerkami pobawili, żeby uznać to za udany remake stylu vintage. Efektem jest plastikowy do bólu obrazek, o grze która podobno "miała być bardziej mroczna" od 1. Taki różowy lizak w celofaniku, za 2,50 od bezzębnej pani na odpuście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NathanRomml Re: Pudełko Mass Effect 2 ujawnione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 15:14 Hey,ta dziewczyna wygląda nieźle....... Chyba....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacko Re: Pudełko Mass Effect 2 ujawnione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 19:40 Super ta okładka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: Pudełko Mass Effect 2 ujawnione IP: *.pl 11.08.09, 15:28 Mi się podoba ta okładka Odpowiedz Link Zgłoś