psychol324 03.08.09, 14:14 Na stronie gamesworld.blox.pl/html złodziej ukradł tekst o powstaniu, napisałem to już w temacie o powstaniu tutaj ale tam jest tyle komentarzy, że możecie nie zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venmort Re: Plagiat 03.08.09, 14:49 Może byś najpierw rzucił okiem na to co jest napisane w artykule pod wklejonym filmikiem. Potem możesz wziąć głęboki oddech, złożyć samokrytykę oraz przeprosić autora. Odpowiedz Link Zgłoś
branza_gier Re: Plagiat 03.08.09, 14:55 czekam .................... gamesworld.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: Plagiat 03.08.09, 16:08 Pod filmikiem na dole są komentarze, autor i znaczek wykopu, no i co? może czegoś nie kapuje nie wiem, ale jeśli to miał być cytat to przynajmniej autor mógł na początku napisać lub najwygodniej dać linka a nie wrzucać tyle tekstu na stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shocker Re: Plagiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 16:47 xD chodzi o artukuł na Gamecornerze ;p Odpowiedz Link Zgłoś
venmort Re: Plagiat 03.08.09, 18:05 @psychol324 To nie żaden cytat, tylko najzwyczajniejszy "przedruk", zresztą z ewidentnym podaniem pierwotnego źródła. Nie pierwszy to taki przypadek na GC. Twoim największym zmartwieniem powinna być w tym momencie kwestia, jak wyjść z twarzą z bezpodstawnego nazwania autora artykułu złodziejem a nie narzekanie na osobę, która zamieściła wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Plagiat IP: *.2-0.pl 03.08.09, 23:11 O co Wy się kłócicie? Że ukradli z Gamecornera czy Gamecorner ukradł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychol324 Re: Plagiat IP: *.sileman.net.pl 04.08.09, 06:28 Jakie wyjść z twarzą? zwykła pomyłka, przecież nikt nie będzie mnie po mieście z widłami za to gonił haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychol324 Re: Plagiat IP: *.sileman.net.pl 04.08.09, 06:30 Aha i skoro autor zrobił przedruk to i tak już nie ważny jest ten złodziej bo nie mógł sam sobie tego ukraść Odpowiedz Link Zgłoś