bei Re: Jak siejecie... sonda 04.08.09, 22:26 tam, gdzie wolne miejsce- czasami sieję niedokladnie i mam dziury, poźniej je wypelniam Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Jak siejecie... sonda 04.08.09, 22:49 Dokładnie tak jak Bei. A strachem na wróble jestem Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: Jak siejecie... sonda 04.08.09, 22:56 Od pewnego czasu sieje całe pole jedną roślinką bo denerwuje mnie zbieranie i dosiewanie co 20 minut. Sieję spiralą od zewnątrz do środka. Kiedy zostają 2-3 wolne rządki sieję je równolegle. - tak mi się wydaje najszybciej i nie nudno ;D. Też jestem Strachem na wróble i kolekcjonuję czosnek na quest aż 2100. Dziś z ciekawości zalogowałem na angielską wersję i ceny są o połowę niższe . Tam opłaca się sprzedawać NPCom. Odpowiedz Link Zgłoś
evezu Re: Jak siejecie... sonda 05.08.09, 13:38 w sumie to bylejak, staram się w rzędach, ale nie zawsze wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
esofik Re: Jak siejecie... sonda 06.08.09, 00:10 mam dwa ogródki na pierwszym sieję w pionie, na drugim w poziomie dzięki temu nie myli mi się na którym ogrodzie jestem. Jest jescze plan zrobić ogródki krótko- i długoterminowe lub "pod zamówienie" i "pod questy". Odpowiedz Link Zgłoś
bernimy Re: Jak siejecie... sonda 06.08.09, 21:54 Staram się pionowo A sieję różne, bo bym zwariowała jakbym miała wyklikać całe poletko za jednym przysiadem Odpowiedz Link Zgłoś