gyenia 06.08.09, 18:23 No nawet się trochę pośmiałem. Najbardziej jak zobaczylem cenę. 119 pln to trochę drogo, nawet jak na grę zdecydowanie polecaną przez SS, ale przynajmniej recenzja fajna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cahe Overlord 2 - recenzja wideo IP: 195.242.183.* 06.08.09, 18:26 Pytanie do Sławka: no ale czemu w takim stroju? i czemu na stojąco? przydałaby się jakaś kanapa i ściana obklejona plakatami z gier + jakieś normalniejsze (jeśli idzie o występy "na wizji", w szortach i podkoszulce można pomykać na codzień) ubranie. no weź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taucer Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 18:32 Każda kolejna recenzja coraz lepsza Podobało mi się Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszczuch Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.xdsl.centertel.pl 06.08.09, 18:32 O Jezus! W sumie to się zgadzam ale potrafi czasem wkurzyć gdy się podniesie umiejętności bojowe sługusów a te zginą w głupi sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B0B3R Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.chello.pl 06.08.09, 18:36 uniform ten sam co ostatnio, i tyle samo śmiechu, bravo za recke, co do gry, to nie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Overlord 2 - recenzja wideo 06.08.09, 18:37 "trudne i wyzywające": Czli zagadki są trudne i "zachowujące się zaczepnie, prowokujące innych, zwłaszcza erotycznie". sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2541366 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eloshav Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 19:02 taaa koncowka pewnie Ojezus... myslisz ze uwiezyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikiel Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 19:11 Faktycznie recenzja niezła . A co do samej gry to po demie nie widziałem za dużo różnic względem pierwszej części . Odgrzewany kotlet w lepszej grafice ;-> ? Odpowiedz Link Zgłoś
villerius Re: Overlord 2 - recenzja wideo 06.08.09, 19:18 Świetna recenzja !! Oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apawel Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 19:49 na plus - kono na minus - polityka i czemu tak nie wyraźnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apawel [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 19:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balzao [...] IP: *.icpnet.pl 06.08.09, 19:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
crey Re: Overlord 2 - recenzja wideo 06.08.09, 20:07 "O jezus" nakoncu rozbiło mnie w pył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bri Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.devs.futuro.pl 06.08.09, 20:20 A w sumie co tu nowego w porównaniu z "gramy na żywo".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 20:27 No Sławcio sie wyrabia juz nie jest przebakiwanie pod nosem tylko elegancki ton wypowiedzi(taki w sam raz). Ale dalej sie bede upieral przy posadzeniu prezentera na jakims chocby krzesle(kanapa to swietny pomysl). Recenzja tak smieszna jak i Overlord 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.broker.com.pl 06.08.09, 20:42 wyczerpująca recenzja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 20:44 1.44 Device bondage LOL Widze na jakie stronki się zagląda xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghoel Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 06.08.09, 20:51 Nie wiem dlaczego, ale już nawet recenzje z Zero Punctuation niosą ze sobą więcej informacji. Panie Sławku nie dało by się przekazywać trochę wiecej danych na temat przedstawianych gier? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kao chen Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.zone6.bethere.co.uk 06.08.09, 20:55 bardzo fajna recenzja. Gierka jednak nie w moim typie Odpowiedz Link Zgłoś
ace93 Re: Overlord 2 - recenzja wideo 06.08.09, 20:55 A jak już nie będzie nawet tego taboreta to mażna zawsze po turecku czy jakkolwiek siąść i kadr ustawic od klatki w górę ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ace93 Re: Overlord 2 - recenzja wideo 06.08.09, 20:56 Nienajgorszym pomysłem jest też komentowanie na leżąco xP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasil Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.09, 21:15 Całkiem dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
truten_org Re: Overlord 2 - recenzja wideo 06.08.09, 21:31 Pośmiałem się, chociaż jeszcze kilka wstawek by się przydało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk0 Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.sta.asta-net.com.pl 06.08.09, 21:49 HGAHAAHAHA CO ZA GOWNO jakosciowo ta recenzja prezentuje sie gorzej niz komentarze na onecie , co za zal. A ten wyglad chlopczyka co tam cos baka pod nosem to tak specjalnie charakteryzowany na uposledzona osobe ? Czy to moze normalny stroj ? Pokaz swoja mordke cwaniaczku ;> nie kazdy ma styl techno chlopcow irokezik i jakies pajackie ciuszki z ryneczku ktore sa bardziej przypalowe obdarty sweterek. Kazdy ubiera sie jak chce i ma do tego prawo. a Ty jestem nikim bo zgrywasz sie przez kabelek Odpowiedz Link Zgłoś
michrz Re: Overlord 2 - recenzja wideo 06.08.09, 22:08 Recenzja szczerze mówiąc mnie nie przekonała swoją treścią. Wynika z niej, że mamy nowego overlorda i jest śmiesznie, bo zabijamy foczki Nie przeszkadza mi ani strój, ani osoba, ani głos, ale naprawdę przydałoby się trochę więcej treści. Chociażby przykład jakiejś łamigłówki itp. Odpowiedz Link Zgłoś