Dodaj do ulubionych

Kolejne pamiętniki dewelopera z Batman: Arkham ...

07.08.09, 21:56
Powiem szczerze że jeszcze tydzień temu gotów byłem składać pre ordera, ale po zagraniu w demo mocno się zastanawiam, bo gra nie zwaliła mnie z nóg...
Obserwuj wątek
    • psychol324 Re: Kolejne pamiętniki dewelopera z Batman: Arkha 07.08.09, 22:01
      Ja nawet moje ulubione gry kupuję jak mocno ztanieją i nie wiem jak można pre ordery kupować które są 2x droższe.
    • rosomak_max Re: Kolejne pamiętniki dewelopera z Batman: Arkha 07.08.09, 22:08
      Powinni dać demo które było na Fun Day'u, bo był to etap kiedy Batman miał już wiecej sprzętu i umiejętności i bardziej zachecal do zakupu grysmile
    • averian Re: Kolejne pamiętniki dewelopera z Batman: Arkha 07.08.09, 22:09
      No ja też po zagraniu w demko lekko się rozczarowałem. Demo było strasznie liniowe. Mam nadzieję, że pełna wersja "da radę"
    • pieprzol Re: Kolejne pamiętniki dewelopera z Batman: Arkha 07.08.09, 22:24
      podobało się.
    • czezare_pl Re: Kolejne pamiętniki dewelopera z Batman: Arkha 07.08.09, 22:25
      Gdybym mial wystawic szkolna ocene z czasow, kiedy pobieralem edukacje to Batmanowi wystawilbym ocene czworka z minusem.Nic specjalnego...
    • tidus_pl Re: Kolejne pamiętniki dewelopera z Batman: Arkha 07.08.09, 22:40
      Dobrze, że dali to demo - zaoszczędzone 200 zł wink Animacje postaci jak z ps2. To już wolę Fighting Force'a sprzed dekady.
    • chips_bekonowy Re: Kolejne pamiętniki dewelopera z Batman: Arkha 07.08.09, 22:43
      A co miało znaczyć ocenzurowanie PS3 i X360 wraz z padami? big_grin
    • ajwer-hfp Re: Kolejne pamiętniki dewelopera z Batman: Arkha 07.08.09, 22:48
      a mi sie zaYebYście podobało...czuć klimat komiksów i kreskówki...jak ktoś nie lubi komiksów...batmana to nie dla niego
    • polygamonie Re: Kolejne pamiętniki dewelopera z Batman: Arkha 07.08.09, 22:59
      bez watpienia, jedna z najlepszych gier roku...
    • hiki1337 Re: Kolejne pamiętniki dewelopera z Batman: Arkha 08.08.09, 10:52
      Mi demo o dziwo też się podobało, a zwykle nawet nie patrze na takie gry.
    • m3n3lli Re: Kolejne pamiętniki dewelopera z Batman: Arkha 08.08.09, 10:59
      Hmm... sam gameplay i klimat moim zdaniem jak najbardziej trafiony. Nie podoba mi się tylko grafika trochę - filmiki na silniku gry, na których widać dosyć spore piksele uncertain Do tego tekstury i antialiasing mogłyby stać na wyższym poziomie. Moja ocena 4+/5
    • brutetzki Re: Kolejne pamiętniki dewelopera z Batman: Arkha 08.08.09, 12:32
      Podzielam opinie, że gra jest liniowa. Myślałem, że gracz będzie miał większą swobodę ruchu wzorem infamous. Po za wspinaniem się na gargulce nie ma takich elementów.
      Na plus oczywiście klimat gry.
    • borkos123 Re: Kolejne pamiętniki dewelopera z Batman: Arkha 08.08.09, 14:02
      Poza tym walka bark w bark to jakiś żart. Napieprzanie kwadratem (ps3) i nic więcej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka