agaireszta Re: ile kosztuje trzeci ogród? 08.08.09, 17:21 A mnie zastanawia czy ten ogród tez znika jak kończy się konto premium ? Jesli tak to całkiem bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
evezu Re: ile kosztuje trzeci ogród? 08.08.09, 20:05 agaireszta napisała: > A mnie zastanawia czy ten ogród tez znika jak kończy się konto premium ? Jesli > tak to całkiem bez sensu znika do czasu aktywacji konta na kolejny miesiąc, gdy zapłacisz to otrzymujesz wszystko co tam miałaś, tzn roslinki, podlewacza czy autko Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: ile kosztuje trzeci ogród? 08.08.09, 21:06 sens jest jeśli ktoś chce sobie podgonic produkcję np przez miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: ile kosztuje trzeci ogród? 08.08.09, 21:23 Ciekawe, czy jak sie nie ma jeszcze drugiego, to ten trzeci mozna juz wykupic (majac premium) no i ile by to kosztowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: ile kosztuje trzeci ogród? 08.08.09, 21:25 A juz sobie znalazlam od poziomu 8 (Łowca kretów) możesz za 90.000 kt zakupić dodatkowy ogród Oczywiscie majac aktywne premium Odpowiedz Link Zgłoś
esofik Re: ile kosztuje trzeci ogród? 08.08.09, 22:48 kosztuje tyle samo co drugi na normalnym koncie? więc najpierw trzeba uzbierać kasę na ten trzeci ogród i wtedy dopiero wykupić premium Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: ile kosztuje trzeci ogród? 08.08.09, 23:28 no mi tez to chodzi po glowie. Ale mi jeszcze daleko do drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś