franekk7 08.08.09, 10:40 Szkoda że gra nie ma szans... na xboxie by dała rade (więcej FPS players) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateuszskibicki1 Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 08.08.09, 10:51 Przez kilka dni serwery będą pełne... później wszyscy wrócą do swoich poprzednich gierek ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jamaniek Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 08.08.09, 10:55 anekk7--> Bullshit. Idz dziecko sprawdzic lepiej czy nie masz RROD, a nie trollujesz. Bardzo fajny wywiad. Duzy plus, ze dajecie angielska wersje Odpowiedz Link Zgłoś
majorzero Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 08.08.09, 11:01 Ta gra ma szansę, wszystko zależy od graczy. Świetny wywiad, oby takich więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 08.08.09, 11:07 Dla mnie ta gra ma szanse być shooterem #1. Chyba chłopaki z ZI się postarali, bo jeszcze jakiś czas temu mówili, że konstrukcja lobby i ilość graczy uniemożliwia rozgrywki klanowe. Odpowiedz Link Zgłoś
evelan_pl Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 08.08.09, 11:23 To twórcy socoma gra będzie super chętnie bym zagrał ja i 255 innych graczy Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 08.08.09, 11:48 @Jamniek: Od roku ponad mam PS3. I od roku ponad mam 19 lat ^^... więc chyba coś Ci sie pomyliło... Odpowiedz Link Zgłoś
jamaniek Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 08.08.09, 12:21 Malo mnie obchodzi ile masz lat i jakie masz konsole. Mecza mnie osoby, ktore pisza bzdety i wywoluja wojenki. Twoja wypowiedz to czysta prowokacja na poziomie ucznia SP. Odpowiedz Link Zgłoś
bubasny Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 08.08.09, 13:06 Za dużo tych FPSów wychodzi ostatnio, jeszcze w KZ2 nie przestałem grać, zbliża się CoD MW2 i BF:BC2, a tu jeszcze MAG, nic poczekam na recenzje, ale chętnie to sprawdzę, bo to jednak wybija się ponad przeciętne gry FPS, coś wyjątkowego przynajmniej oferuje, mam nadzieje że będzie z kim pograć Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 08.08.09, 15:22 @Jamniek Czemu prowokacja? Jest to moje osobiste zdanie. Kz2 też jest FPSem a sprzedal się srednio (mimo że jest to sequel) MAG - coś nowego na rynku + FPSy na PS3 nie sprzedają się zbyt dobrze = nie wróże tej gry przyszłości... chyba że nas czymś zaskoczy, to chętnie sam pogram. Bubasny też ma troche racji... poprostu wątpie żeby taki MAG > KZ2/MW2/BC2... temu ta gra jest skazana na porażke... (IMO) Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 08.08.09, 16:16 Tylko,że ta gra oferuje coś więcej niż kolejne części Cod'a. Ja MW2 na bank nie kupię bo już mam dosyć tej serii, silnika, takich samych zasad rozgrywki. Wolę coś nowego jeśli chodzi o fps'y i raczej kupię MAG'a jeśli nie okaże się grą mocno przeciętną. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz-raczy-rzeszow Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 08.08.09, 18:04 COD4, MW2 = RELIGIA.. MAG = nie kupie, poczytam najpierw recenzje (MW2 kupuje w ciemno nawet za 300zl w dniu premiery) Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 08.08.09, 19:13 MW2 jeszcze nie wyszlo ))):9):9 Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 09.08.09, 01:14 ja MAG kupię w dniu premiery, choćby po to by uhonorować developerów za to że się starają stworzyć coś nowego. poza tym, MAG będzie grą kultową i otwierającą nowy rozdział dla shooterów, na to się zanosi. Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 09.08.09, 11:31 Co do gry. No cóż na X360 jest więcej graczy grających w FPS'y vide Halo 3. Jednak myślę że to niczego nie zmienia. MAG to będzie FPS pokazany z zupełnie innej strony. To będzie coś czego jeszcze w FPS'ach nie widzieliśmy. Jednak to od nich zależy czy to wszystko dobrze będzie. Myślę że to będzie dobry shooter, jednak po prostu się nie sprzeda. A sam zobaczę demko jak będzie, lub do bety się spróbuje dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
cienki_bolek_2 Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 10.08.09, 16:11 a mnie sie zdaje ze ta grafika prosta jakaś jest. I chyba gracze szybko wrócą do KZ2 Odpowiedz Link Zgłoś
uqash-kun Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 11.08.09, 01:15 Może w końcu jakaś gra mnie przekona, że konsole też są do fps'ów... Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 12.08.09, 13:29 Może w końcu jakaś gra mnie przekona, że konsole też są do fps'ów...??? Hmm żeby cię przekonać wystarczy że zagrasz w jakiegokolwiek Hit-a (fpp/fps) z PS3/xbox360 i tyle myszka nie zawsze oznacza dla fpp 100% celności i szybkości, są tacy co dali by kopa myszce na padzie XBL nick: HeLL_PL PSN nick: Vaderous pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous Re: 10 pytań do: Zipper Interactive 12.08.09, 13:39 Wiadomo Taki CSS na padzie byłby inny inaczej ^^ ale taki UT2004 grałem na padzie na PC! kilka pluginów i configów ... a na serwerach UT2004 nieraz miałem nO.1. Odpowiedz Link Zgłoś