funkcjonariusz_angua 09.08.09, 16:37 Znudzona questami i sprzedawaniem na bazarze postanowiłam zrobić sobie przerwę i w końcu posiać według wzoruOto mój ogródek: s15.zieloneimperium.pl/ogrod-pokazowy/index.php? mode=view&user=8508821 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funkcjonariusz_angua Re: Ladies & Gentlemen- mój ogród 09.08.09, 16:41 oczywiście link nie działa:] Może teraz http://s15.zieloneimperium.pl/ogrod-pokazowy/index.php? mode=view&user=8508821 Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Ladies & Gentlemen- mój ogród 09.08.09, 16:45 Wiecie co? Jak chcecie go zobaczyć to po prostu przekopiujcie ten pierwszy adres do okienka, bo zanim uda mi się wstawić dobrego linka, pewnie wysmaruję jakieś 50 postów Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Ladies & Gentlemen- mój ogród 09.08.09, 17:12 kobieto ja Cię prosze zrób dobrego linka, kopiowanie nic nie dało i dalej nic nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Ladies & Gentlemen- mój ogród 09.08.09, 17:25 Ja jak kopiuję pierwszy adres,który wkleiłam to mi się wyświetla.To ten sam adres co wklejony w tabelce edycji. Tylko ładniej ogródek ładniej zasiany A czemu adres się nie chce wkleić, to nie mam pojęcia- najpierw przekopiowałam, potem wkleiłam z bbcodem i nie wiem co jeszcze mozna zrobic żeby działało Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Ladies & Gentlemen- mój ogród 09.08.09, 17:34 Jezu jak ja to gramatycznie napisałam. To ja już dzisiaj zamilknę. Mam kiepski dzień na układanie zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: Ladies & Gentlemen- mój ogród 09.08.09, 18:20 Bardzo fajnie Ci wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Ladies & Gentlemen- mój ogród 09.08.09, 20:51 ez-aw napisała: > Bardzo fajnie Ci wyszedł Dzięki, dzięki Teraz zauważyłam, że jest dośc podobny do Twojego. Dobrze jest mieć czteroliterowe nazwy ogrodów Odpowiedz Link Zgłoś