jasiubc 11.08.09, 14:26 jesli chodzi o ciekawe przeróbki automatów to proszę zobaczyć to www.youtube.com/watch?v=kBvDk95aKHg Street Fighter IV Arcade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vino_vayca Miniaturowe automaty do gier 11.08.09, 14:27 "...ale wygląda genialnie i też chciałbym taką zabawkę" -i w tym właśnie zawiera się cały sens robienia takiego sprzętu. Ja też chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
shadowriver Re: Miniaturowe automaty do gier 11.08.09, 14:37 @jasiubc, przecie istnieje arkadowa wersja SFVI (czyli posiadająca własną PCB ;]), która wejdzie ci do każdego cabinetu. No ale xbox 360 w kabinie z działającymi kontrolerami to też niezły wyczyn Odpowiedz Link Zgłoś
kane0441 Re: Miniaturowe automaty do gier 11.08.09, 15:57 Takie "automaciki" widziałem w jakimś programie w połowie lat 90- tych. Dzieciaki w japonii miały takie skarbonki, wrzucało się monetę i tak jak w normalnym arcade grało sie w gierkę. Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu666 Re: Miniaturowe automaty do gier 11.08.09, 16:17 Ja tez chce takiego cudaka wspaniala robota! Odpowiedz Link Zgłoś