mruczinda 15.09.08, 13:29 Przy kazdym karmieniu podawalyscie te krople?? Trzeba ten specyfik przechowywać w lodówce?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aannaa6 Re: Do mam które stosowały Sab-simplex 15.09.08, 13:45 przy każdym karmieniu, przechowywać w temperaturze pokojowej Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.chonly Re: Do mam które stosowały Sab-simplex 15.09.08, 13:54 Jak poprzedniczka pisze- trzymac w temp. pokojowej. Gwarancja super dzialania przy tym specyfiku jest wlasnie regularnosc podawania - przed, po lub do kazdego posilku (moja cwaniara nie chciala z mlekiem, musialam przed posilkiem lyzeczka) Jak dziecko je bardzo czesto, co 2h to mozesz co drugi posilek omijac. Kropelki mozna tez podac bez jedzenia np. przed snem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mruczinda Re: Do mam które stosowały Sab-simplex 15.09.08, 14:53 Dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
plustka28 Re: Do mam które stosowały Sab-simplex 15.09.08, 15:55 Ja podaję 15 kropli przed każdym mleczkiem(mała je co 4 godziny). Odpowiedz Link Zgłoś
aldakra Re: Do mam które stosowały Sab-simplex 15.09.08, 21:14 w ulotce jest chyba że do każdego karmienia (ale napisali 5-6 razy) więc zależy ile karmisz polecam przeczytać ulotkę bo tam na pewno piszą! Odpowiedz Link Zgłoś