jasti Re: serwer 2 13.08.09, 22:44 idz do stowarzyszenia ogrodnikow, tam masz wybor: gildie lub konkursy. wejdz na gildie i wyszukaj "Rajski Ogrod" bedziesz miala opcje ze chcesz wyslac zgloszenie i wysylaj Odpowiedz Link Zgłoś
jasti Re: serwer 2 13.08.09, 23:16 Musisz byc na 6 poziomie aby moc zapisac sie do gildii i jeszcze raz: Kliknij na rower, udaj się do Zielonej Doliny i naciśnij na "Stowarzyszenie Ogrodników" (obok targu). Następnie wybierz po lewej "Gildie", potem kliknij na Rajski Ogrod, aby móc wysłać podanie o przyjęcie. palmy i orzechy kokosowe mozesz kupic dopiero od poziomu 10 na ktorym jestes teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
agaireszta Re: serwer 2 14.08.09, 16:03 Dziewczyny a nie lepiej się dołączyc do duże gildii ?? Ja gram na II ale jestem juz w innej Odpowiedz Link Zgłoś
jasti Re: serwer 2 14.08.09, 16:13 Ja bylam ale mnie wyrzucili, nawet nie odpowiedzieli dlaczego, spelnialam wszystkie ich warunki, dobrze ze nie wyslalm im jeszcze palmy. A z gildii zawsze mozna sie wypisac zapraszamy do naszej Odpowiedz Link Zgłoś