hqpoznan 19.08.09, 16:37 gra zajebista szkoda ze nie wyjdzie na xbox'a ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m4rv Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 16:37 Wygląda genialnie. Szkoda że to nie tytuł multiplatformowy PS3 dostanie killera dla którego warto ją nabyć Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 16:40 łoooooo MIAZGA. Jak każdą sytuację na różne sposoby będzie można odegrać to po prostu super. Z początku do gry nie byłem przekonany. Ale teraz?? Kupuję to!! Odpowiedz Link Zgłoś
averian Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 16:41 @kistler ja to samo, nie interesowałem się nawet za bardzo HR aż do teraz Odpowiedz Link Zgłoś
skw.arek Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 16:41 O, a to ciekawe XBoye zachwycający się grą na PS3, no proszę. Swoją drogą ja też mam X'a i również zazdroszczę tej gry PS3 userom To nie fair ! Odpowiedz Link Zgłoś
pablo06 Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 16:42 Grafika stoi na naprawdę najwyższym poziomie. Chyba pierwszy raz widzę, tak dokładny ruch twarzy podczas mowy. Postać nawet używa języka do mowy. Zazwyczaj było widać gdzieś tam z tyłu nieruszający się język. Odpowiedz Link Zgłoś
wujahimen Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 16:43 Nie wiem, czy czasami nie za malo samej gry w tej "produkcji" Zapowiada sie QTE festival, co mnie akurat nie urzadza;/ Odpowiedz Link Zgłoś
skw.arek Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 16:43 Heavy Rain łagodzi obyczaje ? Odpowiedz Link Zgłoś
pogo_o Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 16:46 @wujahimen Sami twórcy mówili, że to jest bardziej przeżycie, niż gra, także podejść do tej, jak to nazwałeś, "produkcji" trzeba trochę inaczej niż do każdej innej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
wujahimen Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 16:48 I wlasnie to mi nie pasi. Chce filmu to ide do kina, wyporzyczam dvd Odpowiedz Link Zgłoś
pogo_o Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 16:50 @wujahimen Tak samo mogę powiedzieć o telefonach Chcę kamerę, kupuję kamerę, a nie tu mi taką w telefon ładują, co to ma być? Nikt Ci HR nie każe kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
irneriusz Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 16:56 wujahimen lepiej wypozycz sobie slownik Odpowiedz Link Zgłoś
kevinkai Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 16:56 Przypomina trochę QTE z Shenmue co bardzo dobrze robi. Shenmue to jedna z najlepszych gier w jakie grałem, więc o ten system jestem spokojny. Odpowiedz Link Zgłoś
yanogore Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 16:58 gameplay wyglada dobrze ale grafika to kompletnie cos innego niz to co pokazywali na 'screenach' Odpowiedz Link Zgłoś
skw.arek Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 16:58 @irneriusz Albo lepiej móżg xD Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 16:58 Wygląda to rewelacyjnie, już się nie mogę doczekać heavy rain. Ciekawe ile będzie gry w grze, ale tak czy inaczej masakra, świetnie to się ogląda, a jeszcze trzymają dualshocka w łapach, poemat . Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektor90 Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 17:03 Wygląda niesamowicie. Już chce to to zagrać! I bardzo ładnie - na xO mam Alana a na SP3 Heavy Rain - cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tidus_pl Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 17:03 Co Wy w Fahrenheita nie graliście, że wielkie zdziwienie? -.- Wiadomo, że HR będzie killerem. Odpowiedz Link Zgłoś
skw.arek Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 17:07 @tidus_pl Dokładnie to Origami Killerem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wujahimen Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 17:08 Mam nadzieje, ze beda zagadki, uzywanie przedmiotow itp, bo nie usmiecha mi sie brnac do przodu postacia i klepac klawisze ktore pokaza sie na ekranie. Alan to gra pelna geba, HR uwazam za film interaktywny Odpowiedz Link Zgłoś
ber18 Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 17:08 Może będzie dało się to obejrzeć jak film dla tych co nie będą mieli okazji zagrać to może być ciekawe rozwiązanie. Gra zapowiada się znakomicie (widać że to następca Fahrenheita identyczny styl gry) chociaż mam tylko Xa ale zagrać na pewno zagram. Odpowiedz Link Zgłoś
shadowriver Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 17:08 @dyrektor90 to są dwa różne rodzaje gier :p nie wiem czemu ludzie porównują Raina z Alanem.... chyba dlatego że obydwie gry mają scenariusz jak z filmu, tylko że w Alanie będzie akcje i chodzenie, zaś rain jest bardziej interaktywnym filmem z bardzo rozgałęzionym scenariuszem i QTE. To są dwie różne gry z całkowicie innym gameplayem. Odpowiedz Link Zgłoś
heretjc Re: Rozgrywka: Heavy Rain 19.08.09, 17:08 Rzecz bardzo klimaciarska, ale te jej liniowe fragmenty nie są niczym więcej niż Dragon Lair XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś