Dodaj do ulubionych

Galeria: Borderlands

20.08.09, 10:49
W sumie to ciekawa zmiana, inaczej to byłby kolejny "shooter" a tak mamy coś innego. Dzięki temu inność związana z rozwojem postaci, multum ekwipunku wraz z rzadko spotykanym stylem w strzelankach jest jakiś taki konsystentny?

Łatwiej wyróżnić się z tłumu tytułów.
Obserwuj wątek
    • tom-s1 Re: Galeria: Borderlands 20.08.09, 10:55
      zgadzam się z shastorm ... i dopowiem jeszcze że ten tytuł jest coraz bardziej dla mnie interesujący , własnie przez te wszystkie zmiany, czekam na ta grę i na 100% sprawdze jak to wszystko wyszło
    • allmarkpl Re: Galeria: Borderlands 20.08.09, 11:46
      Jak dla mnie całkiem rozwiązanie z grafiką jest całkiem słuszne - twórcy chcą, żeby ta gra stała się "Diablo w FPP" i jej cykl życia w multi był jak najdłuższy, a grafika w cellshading'owa starzeje się o wiele wolniej niż "zwykłe" 3D - ostatnio odpaliłem Eternal Sonata (premiera na początku 2007 r.) - która ciągle wygląda cudownie.
    • gregmcrazy Re: Galeria: Borderlands 20.08.09, 11:46
      Wystarczy odpieprzyć się od myślenia o tym jako o świecie rodem z Mad Maxa bo fabuła nie wskazuje na nic takiego. Kiedyś była inna grafika i inne założenia. Teraz jest nawet lepiej IMO.
    • kevinkai Re: Galeria: Borderlands 20.08.09, 12:00
      Ale pasztet! Idę dalej. uncertain
    • marcin-ka Re: Galeria: Borderlands 20.08.09, 12:19
      Grafika w tej grze ma wspólnego z cel-shadingiem ("cel", nie "cell", bo termin pochodzi od przezroczystych arkuszy celuloidu, stosowanego w animacji klasycznej) tylko tyle, że krawędzie obiektów są obrysowane grubą, czarną kreską. Cel-shading to przede wszystkim ostre, wyraźne przejścia między odcieniami kolorów i ich (odcieni) ogólnie mała liczba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka