mi-go 20.08.09, 15:08 Następna nietuzinkowa produkcja na ps3. Lubię ich za takie rzeczy jak LBP, Flower, Last Guardian, etc. Trzeba mieć jaja, żeby wspierać niszowe projekty. Barwo Sony! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elmo-chan Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 15:28 to się faktycznie udaje Sony, wspieranie projektów takich jak gry Fumito Uedy, Flower i Heavy Rain... ... czekając na slima na gwiazdkę pewnie będę miał maszynkę Sony leżącą na moim Xpudełku (ciekawe czy dzięki zmniejszonemu odpływowi ciepła z obudowy, ukaże mi się ROD Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 16:06 GRa ma być mroczna? Wywoływać niepokój? Alan WAke Rip-off! Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 16:09 @elmo-chan X360 nie wywiewa ciepła przez góre geniuszu, tylko z tyłu. Mam rade, weź zaklej tylny wylot z x360 taśmą klejącą. Wtedy na 100% x360 ci się przegrzeje, zrobsz to dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektor90 Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 16:15 Ciekawe - brawo Sony - cały czas nowe tytuły. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 16:19 To będzie zupełnie co innego niż Alan. Alan na razie wygląda na klimatyczną action-shooterową grę w ciemnościach. Nie pokazali dotychczas nic odkrywczego czy nietuzinkowego. Nie mówię, że to źle ale Sony należą się brawa za wspieranie nie tylko wielkich komercyjnych tytułów, które mają przynosić fortunę ale także projektów bardziej ambitnych po które nie sięga każdy gracz. Odpowiedz Link Zgłoś
irneriusz Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 16:20 Dzisiaj na jednym serwisie przeczytalem juz, ze tak gra to bedzie kiepska, a w porownaniu do alan wake to juz w ogole. Ciekawe jak ludzie moga oceniac gre po pierwszej zapowiedz. moze zamaist AW, bedzie to cos w stylu Haunting Ground lub forbidden siren, kurde nic jeszcze nie wiadomo, a po jednym zdaniu juz tyle wnioskow wyciagaja Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 16:27 Fajnie że wychodzą takie gry na chlebaka/ślimaka Alan Wake? Silent Hill rip-off. btw. ktoś pamięta o zapowiedzianej kiedyś grze Rainy Woods (PS3, 360), strasznie o niej cicho a może być lepsza od Alana. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektor90 Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 16:28 irneriusz -" Dzisiaj na jednym serwisie przeczytalem juz, ze tak gra to bedzie kiepska " -a ciekawe skąd oni to wiedzą - podaj link - czyż może sam to wymyśliłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektor90 Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 16:29 lethaldoze - niestety ale gra Rainy Woods została skasowana - zostąło po niej tylko demo z jakiegoś pokazu. (pisało o tym w NEO+) Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 16:34 Metamorphosis Kafki - świetne opowiadanie, chyba jego najlepsze. A tytuł Kuroyami zapisuję sobie w kajacie, co by zbyt prędko nie zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
shadowriver Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 16:44 Pamiętajcie że jeżeli jakaś produkcja jest exclusivem nie znaczy że jest wspierana przez producenta konsoli. To wybór developera i wydawcy na jaką platformę wyda swoją grę... a nie wiemy czy wydawcą tej gry jest Sony Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 17:15 Niesamowite! w końcu jakiś nowy ex na ps3, miazga będzie trzeba wyjąć ps3 z szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 17:25 lol pierwsze ilustracje a ty juz czytales ze gra bedzie zla, masz linka? Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 17:32 martin1841 - widac, ze nie masz kompletnego pojecia, kim jest Suda 51. mowi sie trudno - jedni lubia kaszanke, inni poledwice. mi az sie mokro zrobilo, jak przeczytalem tego newsa - bo balem sie, ze Suda zostanie przy robieniu gier na Wii - specjalnie dla No More Heroes kupilem zreszta maszynke Nintendo (warto!) tracer87 - robisz sie nudny. jesli sie nie myle (nie sledze exow na XO, wiec mozesz mnie poprawic), to na PS3 jest obecnie znacznie wiecej zapowiedzi gier na wylacznosc niz na konsole Microsoftu. nie to, zeby mi to robilo jakakolwiek roznice, ale widze, ze Tobie chyba zylka musi od tego pekac. co do samej gry, to szkice koncepcyjne pokazuja galerie dosc ciekawych indywiduów. czekam na kolejne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 17:42 glupota_mnie_drazni Mylisz się, jest więcej exów na x360, ale co komu się podoba to inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
matinps3 Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 17:48 tracer87 - trol z ciebie Ehhh kiedy te X-trole spoważnieją. Dobrze napisał kolega wyżej.. żyłka wam pęka co widać pod każdym niusem na temat exa na PS3. Aż nieraz żal że nie ma opcji ignora a Moderator to fajtłapa. Odpowiedz Link Zgłoś
suomasuoma Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 18:25 "...a moderator to fajtłapa" delikatnie powiedziane, bardzo delikatnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
suomasuoma Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 18:29 A co do samej gierki: no proszę kolejna bardzo fajnie zapowiadająca się produkcja na PS3. Teraz już wiem że muszę wreszcie nabyć własną PS3 Slim, nie ma innej opcji Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 18:32 tracer87 - byc moze masz racje, ze wiecej exow jest na XO. ja slyszalem jedynie o Forza3, Alan Wake, Halo i nowym Fable. jesli sa jeszcze jakies - albo nie zwrocily mojej uwagi, albo nie budza wiekszych emocji. wazne, ze exclusivy na PS3 zapowiadaja sie dla mnie wiecej niz ciekawie. a Kurayami to dla mnie wisienka na torcie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektor90 Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 18:32 matin/głupota - dokładnie wstydzę się ze mam xO przez takim trolli (tracer itp). PS.NMH kocham - dla tej gry warto kupić Wii. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 18:44 Tracer jak zwykle swoje i jak zwykle gada głupoty. Wystarczy trochę pogrzebać, żeby zobaczyć, że więcej i znacznie lepszej jakości exów mam Ps3 ale żeby się z tym pogodzić trzeba zdjąć klapki z oczu. Idź sobie w Gyroski pograj , a nie śmiecisz w tematach, które Cię nie dotyczą. Poważnie, nikogo Twoje zdanie nie interesuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ber18 Re: Kurayami - nowa gra Sudy 51 20.08.09, 20:39 Dla mnie Suda 51 (nie wiem czemu ale ten teledysk www.youtube.com/watch?v=UQakz9-kvfI kojarzy mi się z jego stylem) jest na rynku gier kimś takim jak Quentin Tarantino w branży filmowej. Jest MEGA!!! a Killer 7 wymiata No More Heroes pewnie też ale nie miałem okazji zagrać i nie mam PS3 więc powinienem w tym wątku nawrzucać na Sony i PS3 ale bujajcie się trollo-cioty niech wam RoDy rozświetlą dzisiejszą noc a Blu-Ray porysuje płytki z waszym codziennym filmem "Sony moim bogiem" bo trzeba widzieć że U2 i HR będzie wymiatać chociaż ma się tylko Xa tak samo trzeba widzieć że zniszczenia w GT ssą a kartony nadal się pykają. Odpowiedz Link Zgłoś