Dodaj do ulubionych

Forumogadka #2

22.08.09, 01:01
Wrzucam na iPoda i odsłucham do poduszki. Jutro "recenzja" tongue_out
Obserwuj wątek
    • m3rib Re: Forumogadka #2 22.08.09, 01:26
      Thx ze wam się chce ;]
      Jutro przesłucham
    • arczx360 Re: Forumogadka #2 22.08.09, 02:09
      Hmm 10?
    • szozii Re: Forumogadka #2 22.08.09, 03:00
      Dzięki Panowie.
    • doomny Re: Forumogadka #2 22.08.09, 05:24
      Forumogadka > polygadka

Rozmowa z kulturą, bez wcinania się, krzyków i innych głupich zachowań w stylu Tadka i jego cycków. Żaden z uczestników nie mówił szybciej niż myśli (pozdrawiam Piotra G.) i wszystko okraszone zdrowym dowcipem. W kolejnych podcastach mile widziany spis treści: omówienie newsów, aktualnie grane (wrażenia z gier), wspomnienia (ukochane gry, każdy po 1 tytule), oczekiwania co do nadchodzących produkcji, ciekawostki jak ta z końcowa z dzisiaj.
    • xiem Re: Forumogadka #2 22.08.09, 06:27
      Cholera, ze tez nie slucham podcastow w dni wolne tongue_out
      W kazdym razie, sciagniete jest, jak tylko pojde do pracy, natychmiast odslucham.
      Po bardzo udanej 1wszej forumogadce, wprost nie moge sie doczekac.

@doomny
      Kazdy podcast ma swoj klimat, mi np. podoba sie zarowno to jak Tadek Zooltar Zielinski wyskakuje z cyckami, jak i szybkie teksty Piotra G. (btw. nigdy nie mialem problemu, zeby go zrozumiec).
      Anyway, gust jest jak dupa.. reszte znasz.
      Ciesz sie, ze mamy w czym wybierac, ciekawe, ktory serwis tak rozpieszcza sluchaczy/czytelnikow.
    • polychessman Re: Forumogadka #2 22.08.09, 08:11
      Dokładnie, fajnie że jest w czym wybierać, a mi się podobają wszystkie podcasty smile Cycki rządzą ^^
    • mariosprinter Re: Forumogadka #2 22.08.09, 10:03
      Mogę prosić o mirrorka???
    • buster.dogg Re: Forumogadka #2 22.08.09, 10:04
      Mieliście nie dublować tematów z polygadek...
    • tartaq_polygamista Re: Forumogadka #2 22.08.09, 10:39
      Nie jesteśmy jasnowidzami i nie wiemy o czym będzie mowa na Polygadce, zwłaszcza że działamy guerilla style i nie mamy żadnego kontaktu z ekipą Polygami poza wdzięcznością za wrzucenie informacji na główną stronę i fakt, że jeszcze nas nie pogonili smile
      Sytuacja jest wyjątkowa bo Polygadka została nagrana w środę i opublikowana w czwartek jeżeli się nie mylę, czyli jakieś 2-3 dni wcześniej niż zwykle. W standardowym trybie to My omówili byśmy te tematy jako pierwsi wink
    • katanka_pl Re: Forumogadka #2 22.08.09, 10:42
      Pieniądz nie śmierdzi, tylko pachnie ... psią karmą wink
    • baribal73 Re: Forumogadka #2 22.08.09, 11:12
      Duze gratulacje!
    • buster.dogg Re: Forumogadka #2 22.08.09, 11:36
      Nie no tak tylko lekko się wymądrzam. Tak naprawdę mi to nie przeszkadza. Fajny ten Wasz podcast.
      Chociaż jedna rzecz, w której nie ma Tadka Zielińskiego...
    • heluss Re: Forumogadka #2 22.08.09, 11:39
      jak widać, świrzych pomysłów nigdy za wiele.
      jak dla mnie jest ok. (no może poza nazwą na siłewink
    • nemesisxian Re: Forumogadka #2 22.08.09, 11:45
      Miałem przyemność słuchania Waszej audycji w nocy tuż przed snem i tak mnie, to zaabsorbowało, że miast spać, to się rozbudziłem! Naprawde kawał bardzo dobrej roboty. Jakość super, tematy również, a do tego pełna kultura, dowcip na wysokim poziomie, każdy z Was przedstawia własny punk widzenia, a nie prowadzi, to do kłutni. Naprawde super! Oby tak dalej i proszę o cykliczne wydawanie!

forumogadak>polygadka

PS. Chociaż ostatnie wydanie poly jakieś lepsze od pozostałych (pomijając jakość). Ciekawe dlaczego? wink
    • die_hard_trilogy Re: Forumogadka #2 22.08.09, 11:51
      Jaka gra na Xboxa była wydana w pomarańczowym pudełku?
    • graczz11233 Re: Forumogadka #2 22.08.09, 11:53
      Ja uważam, że fajnie wyszło i liczę że będziecie dalej nagrywali.
      (jednak co do Waszej oceny AW się nie zgadzam, no ale każdy ma prawo do własnej opinii).
      Pozdrawiam smile
    • nemesisxian Re: Forumogadka #2 22.08.09, 11:56
      Jak się nie myle, to w gadce padła nazwa Hitmana ostatniego?
    • freeman46 Re: Forumogadka #2 22.08.09, 12:58
      W pomarańczu The Orange Box tongue_out jak sobie to inaczej wyobrażasz wink
    • nemesisxian Re: Forumogadka #2 22.08.09, 14:36
      Mój błąd wink

Swoją drogą pomarańczowe pudełko b. ładnie się komponuje z jaskrawo zielonymi barwami xO. Mogliby od początku tak wszystkie wydawać.
    • vino_vayca Re: Forumogadka #2 22.08.09, 14:37
      ja mam Orange Boxa w zielonaym boxie
    • vino_vayca Re: Forumogadka #2 22.08.09, 14:38
      ...pospieszylem sie troche. mam w zielonym, bo to nie jest box oryginalny -gra second hand :]
    • vino_vayca Re: Forumogadka #2 22.08.09, 14:50
      mimo wszytsko wydaje mi sie ze Orange Box wyszedl w pomaranczowym pudelku tylko na PC
    • uszkodzony_fortepian Re: Forumogadka #2 22.08.09, 15:23
      Bardzo fajnie się Was słucha. Oby tak dalej.
    • sirmike.org Re: Forumogadka #2 22.08.09, 15:55
      Tak jak Qbar pochwalil sie podczas podcastu, pomaranczowe pudelko jest od Hitmana smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka