Dodaj do ulubionych

Multi w Battlefield: Bad Company 2

22.08.09, 17:12
Jedynka nie wiem, czemu ale średnio mi się podobała, trochę grałem na 360 i tle. Może dwójka mnie przekona.
Wiadomo coś kiedy to miałoby wyjść?
Obserwuj wątek
    • prezii Re: Multi w Battlefield: Bad Company 2 22.08.09, 17:23
      Premiera w marcu 2010 akurat pół roku na znudzenie się modern warfare 2;p
    • kenner Re: Multi w Battlefield: Bad Company 2 22.08.09, 17:28
      Zgadza się - premiera 5 marca.
    • hidden_pl Re: Multi w Battlefield: Bad Company 2 22.08.09, 17:50
      Ja również zawiodłem isę nieco "jedynką".Wszystko niby fajne,ale jednak trochę nudne.
    • kbrs Re: Multi w Battlefield: Bad Company 2 22.08.09, 19:35
      mi sie jedynka bardzo podoba, wlasnie gram znowu od niedawna, jak dwojka ma byc bigger, better itd. to bedzie super ;d
    • kistler Re: Multi w Battlefield: Bad Company 2 22.08.09, 20:19
      Bad Company 2 nie zrewolucjonizuje?? Może i nie ale na pewno zrobi większy krok do przodu niż Modern Warfare 2.

A posiadam BF 1943 jednak żeby cieszyć się tymi dodatkami trzeba złożyć pre-order. A ja nie trawię pre-orderów bo się denerwuje czy w dniu premiery dostanę czy nie.
    • mersi61 Re: Multi w Battlefield: Bad Company 2 22.08.09, 22:06
      up, racja Bad Company idzie do przodu, rozwalanie budynków, jeżdżenie zróżnicowanymi pojazdami, latanie helikopterami(może będą samoloty) pływanie łodziami i masa arsenału, tego nie zapewni nawet MW2
    • z3r0_aka_yebaka Re: Multi w Battlefield: Bad Company 2 22.08.09, 22:08
      Lebiegi jesteście i tyle ;P B:BC jest najlepszym multi i tyle, trzeba być ślepym albo upośledzonym żeby tego nie widzieć
    • robberpl Re: Multi w Battlefield: Bad Company 2 22.08.09, 22:17
      @up,
      i bardzo dobrze, bo MW2 to zupelnie inny charakter rozgrywki - niewielkie mapy i ciagla akcja - zero czolgow, jeepow, motorowek i tym podobnych gowien. i za to kocham Modern Warfare
    • robberpl Re: Multi w Battlefield: Bad Company 2 22.08.09, 22:19
      @z3r0_aka_yebaka,
      a ty musisz byc uposledzonym fanboyem BF piszac takie rzeczy. A i widac ze "jebaka" w nicku nie przez przypadek
    • michal999-live Re: Multi w Battlefield: Bad Company 2 22.08.09, 22:32
      COD 4 jest mistrzem w multi gram od premiery na xbox live, i skończę dopiero w przeddzień premiery Modern Warfare 2.
    • adamus7856 Re: Multi w Battlefield: Bad Company 2 23.08.09, 11:45
      Bad Company > Moedrn Warfare
      Tak było - jest i będzie xD
    • catalyster Re: Multi w Battlefield: Bad Company 2 23.08.09, 14:42
      fap...fap...FAPFAPFAP!!! big_grin Mega miód! 1ka to jeden z moich ulubionych shooterów fpp EVER a multi to jedyny który wciągnął mnie na kilkadziesiąt godzin smile BC2 bedzie mój w dniu premiery
    • marrond Re: Multi w Battlefield: Bad Company 2 23.08.09, 16:16
      Jak się nie umie współpracować to i nudne - to nie jest gra typu jeden mega statsiarz przechyla szalę zwycięstwa, tylko współpraca wielu ludzi - samemu nic się nie zdziała smile (co czasami działa na nerwy jak się gra z idiotami, no ale życia...)
    • danant Re: Multi w Battlefield: Bad Company 2 24.08.09, 09:42
      Mam tylko nadzieję, że tym razem nie będzie takich lagów jak na BC1 - niestety właśnie one spowodowały, że dałem sobie spokój... sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka