Gość: primera IP: *.chello.pl 25.08.09, 16:20 WarCraft 3 to był praktycznie jedyny rts, który zdołał mnie wciągnąć na trochę dłużej.. Głos na niego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyenia Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 16:27 ja chcę arcanum 2. ten, chyba najbardziej niedoceniony erpeg w historii, zasługuje na ciąg dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrdziadek Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.godula.net 25.08.09, 16:29 zdecydowanie najmocniejsza grupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blantman Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 16:34 Dungeon Keeper !!! Do tej pory mam dwie poprzednie części po polsku i to w edycji premierowej To były gry. Obok Diablo jedyna gra dla której bym porzucił konsole na rzecz pieca (po duże modernizacji kompa) Odpowiedz Link Zgłoś
ender140 Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 16:47 najmocniejsza byla c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GeO Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 16:57 DKII albo ArcanumII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfg Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 17:14 WarCraft... to były świetne rts-y... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.broker.com.pl 25.08.09, 17:34 Warcraft!? Przecież to RTS jakich dziesiątki... Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
szklanka_herbaty Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 17:41 Oj miałem wielki dylemat co wybrać. Zdecydowanie jedna z najmocniejszych grup w tym DM, a na pewno najbardziej problematyczna dla mnie. Oddałem głos na Warcrafta z wielkim bólem zostawiając Dungeon Keepera w tyle ... oby dotarł przynajmniej do finału, w finale już się rozstrzygnie jaki gatunek jest bardziej popularny Odpowiedz Link Zgłoś
biker48 Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 17:44 A ja głos oddałem na PG i jestem w szoku, że lud chce jakiegoś Warcraafta i innego chłamu.. PG to było coś.... Do dzisiaj na Mandrivie czasem w niego zagram... Odpowiedz Link Zgłoś
szklanka_herbaty Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 17:48 PG czy nie, ja zaczynam żałować głosu ...warto zauważyć, że tak samo PG, jak i warcratf tak na prawdę mają jakichś następców, a gry w klimacie DK tak na prawdę nie uświadczysz już ... a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shambler Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.12.rev.vline.pl 25.08.09, 17:49 DK3 [ale tylko dlatego ze bg3 wygralo poprzednia grupe, tak to glos bylby na arcanuma...] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 18:14 to powinien być półfinał... ale moim faworytem jest Warcraft Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabarz Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.net.azartsat.pl 25.08.09, 18:27 Nie rozerwę się... Nie głosuję! Arcanum uwielbiam, Dungeon Kepper mnie wciągnęło, a Warcraft zapewnił mi kilkanaście godzin zabawy... Pi****lę was za taką grupę. Odpowiedz Link Zgłoś
szklanka_herbaty Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 18:42 No przecie jest wszystko ładnie podliczone Odpowiedz Link Zgłoś
bialygolabek Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 18:44 ślepym, wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eRepublik Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 18:45 www.erepublik.com/en/referrer/lukasznaw Odpowiedz Link Zgłoś
rrrafael Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 18:47 Oczywiście Warcraft Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pal95 Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 19:04 warcraft Odpowiedz Link Zgłoś
bialygolabek Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 19:05 Co ludzie widzą w tym Warcrafcie? Jedynka i dwójka były świetne ale trójka była baaardzo przeciętna. Grafika fajna ale gra była nudna straszliwie. Jedyne co ją ratowało to filmiki. Czyzby inwazja WOW-owców? Odpowiedz Link Zgłoś
szklanka_herbaty Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 19:12 Nie trzeba być wowowcem żeby chcieć powrotu warcrafta ... może to właśnie ta nadzieja, że będą tak dobre jak W1 i W2 podsyca głosy na tą gierkę? Jak by na to nie patrzeć kolejny warcraft na prawdę mógłby mieć wiele do zaoferowania nowego ... jedynie kwestia czy aby Blizzard chciałby od razu własnemu starcraftowi robić konkurencję ? ... założę się że nawet jeśli to nie bliżej jak za 3-4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
eloshav Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 19:10 Może Ty Bialygolabek nic w niej nie widzisz ale inni możliwe że widzą są gusta i guściki dla Ciebie jest nudna dla niektórych ciekawa i wciągająca. Mnie na przykład fabuła w niej urzekła mówcie co chcecie klon warhammera czy co.. ale udany klon Dungeon keeper... albo warcraft... ech i to i to... obydwie bardzo... trudno warcraft dłużej w niego grałem no i multi i te mody... ach <3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pal95 Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 19:12 @bialygolabek - Grałłeś w warcraft 3 przez neta? Odpowiedz Link Zgłoś
bialygolabek Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 19:17 Nie i nie zamierzam. A tekst o WOW-owcach był z mojej strony delikatną prowokacją. A więc ogłaszam: Warcraft III nie był słabą grą...... ......ale Panzerowi do pięt nie dorasta..... A ty pal95 grałeś w Panzera II solo? Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 19:18 Warcraft IV oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś