Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D

IP: *.chello.pl 25.08.09, 16:20
WarCraft 3 to był praktycznie jedyny rts, który zdołał mnie wciągnąć na trochę dłużej.. Głos na niego suspicious
Obserwuj wątek
    • gyenia Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 16:27
      ja chcę arcanum 2. ten, chyba najbardziej niedoceniony erpeg w historii, zasługuje na ciąg dalszy.
    • Gość: mrdziadek Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.godula.net 25.08.09, 16:29
      zdecydowanie najmocniejsza grupa
    • Gość: blantman Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 16:34
      Dungeon Keeper !!! Do tej pory mam dwie poprzednie części po polsku i to w edycji premierowej smile To były gry. Obok Diablo jedyna gra dla której bym porzucił konsole na rzecz pieca (po duże modernizacji kompawink)
    • ender140 Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 16:47
      najmocniejsza byla c
    • Gość: GeO Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 16:57
      DKII albo ArcanumII
    • Gość: sdfg Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 17:14
      WarCraft... to były świetne rts-y...
    • Gość: mk Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.broker.com.pl 25.08.09, 17:34
      Warcraft!? Przecież to RTS jakich dziesiątki... Ech...
    • szklanka_herbaty Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 17:41
      Oj miałem wielki dylemat co wybrać.

Zdecydowanie jedna z najmocniejszych grup w tym DM, a na pewno najbardziej problematyczna dla mnie. Oddałem głos na Warcrafta z wielkim bólem zostawiając Dungeon Keepera w tyle ... oby dotarł przynajmniej do finału, w finale już się rozstrzygnie jaki gatunek jest bardziej popularny wink
    • biker48 Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 17:44
      A ja głos oddałem na PG i jestem w szoku, że lud chce jakiegoś Warcraafta i innego chłamu.. PG to było coś.... Do dzisiaj na Mandrivie czasem w niego zagram... smile
    • szklanka_herbaty Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 17:48
      PG czy nie, ja zaczynam żałować głosu tongue_out ...warto zauważyć, że tak samo PG, jak i warcratf tak na prawdę mają jakichś następców, a gry w klimacie DK tak na prawdę nie uświadczysz już ... a szkoda.
    • Gość: shambler Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.12.rev.vline.pl 25.08.09, 17:49
      DK3 [ale tylko dlatego ze bg3 wygralo poprzednia grupe, tak to glos bylby na arcanuma...]
    • anarchius Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 18:04
      Warcraft FTW
    • Gość: ... Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 18:14
      to powinien być półfinał... ale moim faworytem jest Warcraft
    • Gość: Grabarz Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.net.azartsat.pl 25.08.09, 18:27
      Nie rozerwę się... Nie głosuję!
      Arcanum uwielbiam, Dungeon Kepper mnie wciągnęło, a Warcraft zapewnił mi kilkanaście godzin zabawy...
      Pi****lę was za taką grupę.
    • szklanka_herbaty Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 18:42
      No przecie jest wszystko ładnie podliczone tongue_out
    • bialygolabek Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 18:44
      ślepym, wybacz.
    • Gość: eRepublik Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 18:45
      www.erepublik.com/en/referrer/lukasznaw
    • rrrafael Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 18:47
      Oczywiście Warcraft smile
    • Gość: pal95 Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 19:04
      warcraft big_grin
    • bialygolabek Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 19:05
      Co ludzie widzą w tym Warcrafcie? Jedynka i dwójka były świetne ale trójka była baaardzo przeciętna. Grafika fajna ale gra była nudna straszliwie. Jedyne co ją ratowało to filmiki. Czyzby inwazja WOW-owców?
      • szklanka_herbaty Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 19:12
        Nie trzeba być wowowcem żeby chcieć powrotu warcrafta ... może to właśnie ta
        nadzieja, że będą tak dobre jak W1 i W2 podsyca głosy na tą gierkę? Jak by na to
        nie patrzeć kolejny warcraft na prawdę mógłby mieć wiele do zaoferowania nowego
        ... jedynie kwestia czy aby Blizzard chciałby od razu własnemu starcraftowi
        robić konkurencję ? tongue_out ... założę się że nawet jeśli to nie bliżej jak za 3-4 lata
    • eloshav Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 19:10
      Może Ty Bialygolabek nic w niej nie widzisz ale inni możliwe że widzą są gusta i guściki dla Ciebie jest nudna dla niektórych ciekawa i wciągająca. Mnie na przykład fabuła w niej urzekła mówcie co chcecie klon warhammera czy co.. ale udany klon smile
      Dungeon keeper...
      albo warcraft...
      ech i to i to... obydwie bardzo... trudno warcraft dłużej w niego grałem no i multi i te mody... ach <3
    • Gość: pal95 Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 19:12
      @bialygolabek - Grałłeś w warcraft 3 przez neta?
    • bialygolabek Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 19:17
      Nie i nie zamierzam. A tekst o WOW-owcach był z mojej strony delikatną prowokacją. A więc ogłaszam: Warcraft III nie był słabą grą......

......ale Panzerowi do pięt nie dorasta.....
      A ty pal95 grałeś w Panzera II solo?
    • dj_sasek Re: GameCorner Deathmatch XVI - Grupa D 25.08.09, 19:18
      Warcraft IV oczywiście smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka