Dodaj do ulubionych

Manhunt 2 będzie na PC?

25.08.09, 17:00
Tam tylko chyba rzeż wiec raczej gra na nastolatków 10-20 wieku .
Obserwuj wątek
    • Gość: cube Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.CNet.Gawex.PL 25.08.09, 17:25
      zgadzam się z PP. to jeden z najgorszych gniotów w jaki miałem nieprzyjemność zagrać. w ogóle o co chodzi z tym wybitnie chorym i patologicznym tytułem to naprawde nie wiem.

-> 13allach

czy ty umiesz czytać człowieku? gra jest AO - Adults Only, więc twój niegramatyczny wywód w stylu Deamona-pl co do wieku (10-20) jest totalnie bez sensu
      • manhu Re: Manhunt 2 będzie na PC? 27.08.09, 14:31
        > o co chodzi z tym wybitnie chorym i patologicznym tytułem to naprawde nie wiem.
        NIe wiesz, bo nie grałeś. Manhunt1 jest to świetna skradanka, ze świetnym klimatem, bardzo brutalna, ale i bardzo trudna, nie dla lamerów i cheaterów. Tutaj walczysz jak równy z równym, mając tyle samo energii, a nie jak w innych grach 100x więcej, więc jak cię goni banda to uciekaj, bo nie masz szans. Przeciwników należy mordować efektownie, ale skradając się po cichu.

Zaś Manhunt2 to kiszka, cenzura tak rozmyła scenki, że nic nie widać i brak klimatu grozy. Ponadto zaciąłem się w domu z duchami, gdzie nie wiadomo o co chodzi, a że gra jest słaba to dałem sobie spokój.
    • twoes Re: Manhunt 2 będzie na PC? 25.08.09, 17:38
      A co z Condemned 2 na PC? Wiadomo cos? Wiem, ze byla jakas petycja swego czasu... Manhunt 2 tez dobrze, ze wyjdzie na nasze piecyki (gralem w jedynke - calkiem spoko), ale osobiscie wolalbym druga czesc Condemned'a...
    • psychol324 Re: Manhunt 2 będzie na PC? 25.08.09, 17:39
      cube pało, chodzi o to, że takie gry normalnie zazwyczaj są dla nastolatków.
    • Gość: jj Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.nba.ie 25.08.09, 17:40
      jedynka to bardzo fajna giera.

...no chyba ze sie jest walnietym w dekiel polskim kibolem albo niekochanym dzieckiem neo. ale wtedy to nawet mario bros nie pomoze.
    • Gość: A Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 17:42
      Chlopakowi chodzilo ze jak w wiekszosci przypadków tego typow tytułow fakt ze gra jest tylko dla dla 18+ jest reklamą dla prawdziwego rynku docelowego dzieciaków w wieku około gimnazjalnym. Jak z GTA czasem an sile sa dodawane kontrowersyjne rzeczy które dorosłego nie rusza ale podjarają lebków, mimo że teoretycznie gra nie jest do nich skierowana.
    • Gość: cube Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.CNet.Gawex.PL 25.08.09, 17:49
      ->psycholcośtamcośtam

są? no właśnie nie są cycu, a to że gó...arze w to grają to kolejna patologia. potem na ulicy chodzą same psychole smile
    • Gość: BUNCH Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.2-0.pl 25.08.09, 17:57
      Off-Topic:
      Tutaj macie link do materiału z GT na temat powstawania gry. Nowe video.

www.gametrailers.com/video/spike-batman-batman-arkham/54200?type=flv
    • Gość: qqn Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.legnica.vectranet.pl 25.08.09, 18:02
      o jezu jacy Wy wrażliwi wink fajna gra była.
    • Gość: =Y= Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 18:03
      Manhunt nie jest fenomenem, ma tylko napompowaną otoczkę wobec skandalu jaki wywołuje.
      Ludzie 20+ ją olewają, a podniecają się nia tylko pryszcze i z lekka niedorozwinięci których rajcuje siekanie wirtualną siekierą.
    • niko12131 Re: Manhunt 2 będzie na PC? 25.08.09, 18:30
      to jest brutalniejsza gra od punishera??????????
      • Gość: manhu Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 15:06
        A Punisher był brutalny? Grałem w niego ze 2 godziny i żadnej brutalności nie zauważyłem, no może odrobinę, w Manhuncie masz tego tony.
    • Gość: ss Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 18:35
      jak sie wam nie podoba to sie nie wypowiadajcie proste nie graliscie siedzcie cicho gra bardzo fajna i naprawde milo sie w nia gra ps dla autora schowaj swoje osobiste zdanie tak naprawde nikogo ono nie obchodzi
    • Gość: eRepublik Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 18:44
      www.erepublik.com/en/referrer/lukasznaw
    • dj_sasek Re: Manhunt 2 będzie na PC? 25.08.09, 19:21
      Niemcy zaraz tego u siebie zakażą.
      Jak dla mnie za brutalna. Jedynka czasem obrzydzała swoimi scenami, gra dla chorych ludzi chyba...
    • dj_sasek Re: Manhunt 2 będzie na PC? 25.08.09, 19:23
      "Off-Topic:
      Tutaj macie link do materiału z GT na temat powstawania gry. Nowe video.

www.gametrailers.com/video/spike-batman-batman-arkham/54200?type=flv"

Aha jasne, a w nazwie batman tongue_out
    • Gość: sex Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 19:43
      sex
    • mis_iu Re: Manhunt 2 będzie na PC? 25.08.09, 20:47
      Może nie w temacie, ale... kiedy videorecka SF4? wink
    • Gość: adam Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.icpnet.pl 25.08.09, 22:00
      JAK WONSZ ZJE PAJONKA TO PAJONK BENDZIE MUGL GRYS WONSZA OD WNETSZA ?
    • Gość: SS Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 22:07
      oj chyba brewka kolejnemu gimnazjaliscie tyknęła... TO jest blog więc wszsyztkich czytających de facto interesują prywatne osądy tworzących ten blog. A to ze gralismy o niczym nie swiadczy. Nie krytykujemy gameplayu czy fabuly albo grafiki.
    • strajker92 Re: Manhunt 2 będzie na PC? 25.08.09, 22:26
      niko12131 --> Według mnie tak.

Nie czekam na tą grę z jakimiś wypiekami na twarzy i raczej nie zagram w to, tak jak w pierwszą część.
    • Gość: gfg Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 22:29
      Gra popularna przeważnie ZE SWEJ BRUTALNOŚCI (eh niektórym tylko to wystarczy). Niech ktoś mnie oświeci i powie co w tej grze jest takiego wspaniałego?
    • Gość: BUNCH Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.2-0.pl 25.08.09, 22:35
      "Off-Topic:
      Tutaj macie link do materiału z GT na temat powstawania gry. Nowe video."

www.gametrailers.com/video/spike-batman-batman-arkham/54200?type=flv"

@djsassek: Aha jasne, a w nazwie batman tongue_out

^ - a "OFF-TOPIC" nie widzisz, czy nie wiesz co to oznacza?
    • Gość: newhunter Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: 217.149.254.* 26.08.09, 07:40
      Ta gierka wymiata, grałem na PS2 i byłem zadowolony. Szczególnie fajne są headshotybig_grin polecam.
    • Gość: jackson Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 08:21
      Super gierka dla ludzi z mózgiem tongue_out
    • Gość: Adi Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.olsztyn.mm.pl 26.08.09, 09:22
      Grałem w jedynkę i mi się podobała chociażby dlatego, że aby kogoś zabić trzeba trochę pokombinować, a nie strzelać do wszystkiego co się rusza.(jak w większości gier)
      W dwójkę grałem na PSP i pewnie dlatego mnie nie wciągnęła. Może na PC będzie wygodniej grać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka