alienisko 26.08.09, 10:54 A jak ktoś ma ME z CDP? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simplex Re: Mass Effect - Pinnacle Station już jest 26.08.09, 10:59 Zadałem pytanie na forum CDP, ale na razie odpowiedzi nie napawają optymizmem: www.cdprojekt.pl/board/topic/534-Kiedy_patch_102_dla_Mass_Effect Odpowiedz Link Zgłoś
tpiat Re: Mass Effect - Pinnacle Station już jest 26.08.09, 11:01 A swoją drogą, czy poprzedni dodatek działa z ME PC z CDP, w wersji EN? Kupiłem ME na Xboxa od razu przy premierze i do niej mam dodatek, ale skoro ME2 wychodzi na PC, to poważnie zastanawiam się nad kupnem ME PC, zwłaszcza, że wydana w Polsce wersja jest w opcji w całości po angielsku - tylko czy działa z nią angielski dodatek nr 1? No i czy ten też zadziała? Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Mass Effect - Pinnacle Station już jest 26.08.09, 11:05 simplex -> Być może uda mi się dostać DLC, więc sprawdzę, jak działa z pl wersją, ale jest to kwestia dnia, może dwóch. Przydałby mi się tylko zapis gry, kiedy jesteśmy już Widmem - może ktoś podesłać mi taki w celach testowych na maila d_pawel@gazeta.pl? Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Mass Effect - Pinnacle Station już jest 26.08.09, 11:14 tpiat -> Jeśli chodzi o Bring Down the Sky, to tak, CDP wypuścił zlokalizowaną wersję, która działa (powinna także działać z ang wersją). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mass Effect - Pinnacle Station już jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 11:22 Taa, tradycyjny problem z polskimi wersjami, niech ktos w koncu w PL dojrzy fakt ze nie wszyscy chca tlumaczone gry ! Dobrze ze odkad jestesmy w unii bez problemow mozna dostac oryginalne wersje jezykowe w zachodnich sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
marloon-1987 Re: Mass Effect - Pinnacle Station już jest 26.08.09, 11:26 rapidshare.com/files/271656888/Save_ME.rar.html Sejvy postaci po dwukrotnym przejściu ME, więc można szybko rozpocząć nową przygodę, przejść Eden Prime i wybrać misje DLC. Poszukałbym sejvów dokładnie po otrzymaniu statusu Widma, ale nie mam zainstalowanego ME i nie wiem który jest który Może Ci to jednak choć trochę pomoże. Czekamy na informację. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Mass Effect - Pinnacle Station już jest 26.08.09, 11:27 marloon-1987 -> Dzięki wielkie . Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Mass Effect - Pinnacle Station już jest 26.08.09, 11:54 Pawle, wielkie dzieki za chęć sprawdzenia . Ponieważ w ME jeszcze nigdy nie grałem, to bardziej od kompatybilności nowego DLC interesuje mnie czy na polskie wydanie ME (Platynowa Kolekcja) da się zainstalować angielski patch 1.2. (grę będę instalował w pełni angielskiej wersji językowej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacho Re: Mass Effect - Pinnacle Station już jest IP: *.ptr.magnet.ie 26.08.09, 12:15 Pawel.. pewnie znacie tam kogos w EA Polska przekreccie i zapytajcie czy pojdzie na wersji CDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volt Re: Mass Effect - Pinnacle Station już jest IP: 91.150.139.* 26.08.09, 12:26 angielskich patchy nawet nie próbujcie instalować na polską wersję gry bo wtedy trzeba robić re-instalkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmigło Re: Mass Effect - Pinnacle Station już jest IP: *.telpol.net.pl 26.08.09, 12:44 Ja sprawdzałem i nie da się zainstalować tego patcha 1.2 na polską wersję. Pisze, że instalator nie obsługuje polskiej wersji językowej czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Mass Effect - Pinnacle Station już jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 13:27 Hmm w zasadzie nowy DLC to nic innego jak godzina walki non-stop proponuje obejrzeć review gdzieś na you tubie i poważnie się zastanowić czy naprawdę warto wydać te 19 zł, mam tylko nadzieje że sejvy z ME 1.01 PL będą kompatybilne z ME 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Mass Effect - Pinnacle Station już jest IP: 62.233.177.* 26.08.09, 16:50 czy poprzednie DLC jest po polsku na Xboxa ? Odpowiedz Link Zgłoś
mati2160 Re: Mass Effect - Pinnacle Station już jest 26.08.09, 17:42 Nie grałem w BDtS na xbox-ie i nie jestem pewien,czy dzała ale jeśli na serwisie gram pisze że działa to chyba działa bo CD projekt jest wydawcą mass effect www.gram.pl/news_8grkJ,u3_Dodatek_do_Mass_Effect_juz_dostepny.html - tam pisze o tym na dole informacji Odpowiedz Link Zgłoś
mati2160 Re: Mass Effect - Pinnacle Station już jest 26.08.09, 17:46 pisze o tym na www.gram.pl/news_8grkGeq8_Dodatek_do_Mass_Effect_szczegoly.html Odpowiedz Link Zgłoś
geordie Re: Mass Effect - Pinnacle Station już jest 02.04.10, 09:48 Dodatek działa nawet z polską wersją. Mam edycję platynową z CDP. Trzeba go tylko zainstalować z dowolnego katalogu, w którym musi być: patch CDP do Pinnacle Station, Patch 1.02 i dodatek. Należy odpalic patch do Pinnacle Station i to wszystko. Doinstaluje się w wersji angielskiej nawet do wersji polskiej Odpowiedz Link Zgłoś