sormo 03.09.09, 04:32 Jakby gra nie zapowiadała się beznadziejnie to bym się zmartwił Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baribal73 Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 07:00 Ktory to juz raz jest gorzej przy porownaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 07:24 "jak zapewniali reprezentanci Segi w dniu premiery gra powinna wyglądać identycznie na obu konsolach" jasne... a co mieli powiedziec? "sorry, nie umiemy zrobic tego lepiej"? jak juz cos pokazali, to pewnie jest to bliskie finalnemu produktowi tak, czy inaczej kiedys w ta gre zagram - czesto mimo ze "na xie jest lepiej" w wersje na ps3 gra sie swietnie np. kazdy kto odpuscil sobie swietnego orange boxa, sluchajac tego ze wersja na ps3 jest do dupy, imho zrobil wielka glupote Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 07:47 Nie obchodzi mnie ta gra zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kauczuchowski Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 08:15 Ta gra mi się kojarzy z podróbką DMC. I tak nie kupie, choć z początku byłem nastawiony pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovegames Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 08:18 Ta, nie kupicie jej, bo na PS3 bedzie brzydsza. Dajcie spokoj... Spojrzcie chociazby na opinie redaktorow-niemal kazdy jest zachwycony, takze nie wrzucajcie tej pozycji do ksoza tylko dlatego,ze na waszej platformie bedzie gorzej wygladac i bedzie tracic klatki. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovegames Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 08:28 Z drugiej strony Was rozumiem, to pewnego rodzaju bojkot. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
michal999-live Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 08:46 Standard nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
sormo Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 08:56 ilovegames: Żaden bojkot, mam gdzieś że ta gra może wyglądać gorzej na ps3, ponieważ po obejrzeniu gameplayów stwierdzam: DMC dla ubogich. Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 09:00 Gra niewiele pokazala jak na razie, poza tym pani ze zdjecia wyglada tragicznie Odpowiedz Link Zgłoś
michal999-live Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 09:03 DMC i jemu pochodne są słabe, nie lubię takich gier. Jedynie seria Ninja Gaiden jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87_prawdziwy Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 09:09 Dla ciebie ślimaku too pewnie seria god of war jest słaba bo na Xboksa twego nie wychodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
michal999-live Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 09:16 Dla fanboya PS3rip wszystko co wychodzi na ten chłam jest piękne, wciągające,emocjonujące.Reszta gier na wszystkie inne systemy nie istnieją.God of War nie ma nic czego by nie miało Ninja Gaiden, a klimaty feudalnej japonii bardziej mi odpowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 09:32 To Bayonetta może być jeszcze brzydsza? hehe ^^ @michal999-live- porównywać GoWa do NG? Mocne^^ Widać że wiesz o czym piszesz I czemu ps3rip, bo nie zrozumiałem? Ehhh ci fanboje^^ Pisanie że DMC jest słabe też było mocne^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzba-pustynna Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 09:35 Te wszystkie informacje jak dana gra wygląda na danej konsoli wprowadzają taki zamęt. Pojawiają się badania które wskazują co innego odnośnie tych wszystkich wiadomości o gorszych grach multiplatformowych na ps3. Tutaj na przykład www.gry-online.pl/S013.asp?ID=48049 średnia najwyższych ocen gier jest na ps3. Nie wierze, że same exclusivy tą średnią podniosły. To wszystko wprowadza sieczkę, która ma nie raz szkodliwy wpływ na nasze wybory. Więc graczowi zostaje zaufać już tylko swojemu doświadczeniu i swoim predyspozycjom w wyborze konsoli. Odpowiedz Link Zgłoś
kane0441 Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 09:39 Gra jest badziewna, to swoją drogą, ale chyba już za dużo tego. Obstawiam, że co poniektrzy właściciele PS3(ja np.) mają już dosyć czytania nowinek typu- "gra brzydsaza na ps3" Odpowiedz Link Zgłoś
sormo Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 09:48 dzierzba-pustynna: To jest średnia ocen gier wydwanych przez SCE, czyli niemal tylko exów Odpowiedz Link Zgłoś
mastaaaa Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 09:49 @kauczuchowski To jest gra twórców dmc to co oni więc jaka podróba? Widaćjak "dużo" wiesz o tym co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sormo Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 09:52 mastaaaa: Twórcy DMC to robią w capcom, ja słyszałem o jednym gościu o_O Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 09:53 Gra na PS3 i Xbox360 bedzie wygladala identycznie, tak samo jak to mialo miejsce w przypadku Ghostbusters Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzba-pustynna Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 09:53 @sormo Ależ nie tu masz szczegóły frojd.nazwa.pl/BG_publikowane_streszczenie.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
jadespider Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 09:56 Ten jeden gość to OJCIEC całej serii i prześwietnej jedynki DMC... Odpowiedz Link Zgłoś
dunhill_oceano Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 10:10 Sega wie jak wydać porządnie zoptymalizowaną grę na PS3 (Yakuza: Kenzan, Yakuza 3), tak więc Bayonetta raczej nie będzie wyglądała źle (nawet jeśli nieco gorzej niż na xboxa 360). inna sprawa, że posiadaczy PS3, w obliczu ukazania się całej trylogii God of War na tą platformę, pewnie średnio Bayonetta ich obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 10:29 @ilovegames, w moim przypadku na prawdę jej ni kupię, po prostu mnie ta gra nie interesuje, ogólnie takie walki gdzei trzeba nawalać kombinacjami to nie mója bajka, główna postać wygląda jak nauczycielka <brrrr> NIE KUPIĘ serio, gdyby wyglądała tak samo lub lepiej niż na 360 tez bym nie kupił. Co do newsa, wątpię by po premierze wersja na sp3 była aż tak gorsza, pewnie najpierw robią na 360 i w tej wersji są o wiele bardziej do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
michal999-live Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 10:35 Sega mogłaby zająć się nową częścią Sonic Adventures, szkoda czasu i pieniędzy na Bayonettę.Tak sprzeda się słabo, takie gry są skazane na porażkę jeszcze przed premierą. Odpowiedz Link Zgłoś