jasiubc 06.09.09, 17:20 dawać mi to na ps3 albo x360!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buliman Re: Trailer: Muramasa: The Demon Blade 06.09.09, 19:50 NIEEEEEEEEE !!! To ma być tylko i wyłącznie na Wii !! Zrozumiano ? Odpowiedz Link Zgłoś
elmo-chan Re: Trailer: Muramasa: The Demon Blade 06.09.09, 21:24 Śmieszna sprawa, bo gra nie jest casualowa przez co nie widzę aby sprzedała się dobrze na wii. A twórcy podobno używali artów dopasowanych do rozdzileczości 960p a później podobno zmniejszyli o połowę dla sygnału 480p aby z oczywistych względów zadziałało na wii. Aż się prosi o port na bardziej rozwinięte technologicznie konsole. Odpowiedz Link Zgłoś
buliman Re: Trailer: Muramasa: The Demon Blade 06.09.09, 21:49 A ja mówię stanowcze NIE ! To między innymi dla tej właśnie gry kupiłem swoje Wii. Na kogo ja bym wyszedł gdyby gra ukazała się także na inne konsole ? Na frajera ? Nie dziękuję, zdecydowanie nie chcę być frajerem Ach, już nie mogę się doczekać jak położę swoje przeszczepy na tym małym dziele sztuki. Właśnie takie czysto konsolowe tytuły kocham a niestety znaczna większość współczesnych produkcji konsolowych wygląda jakby żywcem zostały skonwertowane z bezdusznych pecetów Odpowiedz Link Zgłoś
gramczasami Re: Trailer: Muramasa: The Demon Blade 06.09.09, 22:24 Naprawdę przypomina mi się słodziutkie Odin Sphere... To powinno się ukazać na prawdziwe konsole. Sorry, buliman, jesteś frajerem Odpowiedz Link Zgłoś
hironobu15 Re: Trailer: Muramasa: The Demon Blade 06.09.09, 22:26 Piękna gra...;] Odpowiedz Link Zgłoś
rashefster Re: Trailer: Muramasa: The Demon Blade 06.09.09, 22:35 Przecież będzie na prawdziwej konsoli. Wii. Ono istnieje naprawdę... nie jest tworem czyjejś wyobraźni istniejącym tylko w świecie fikcji. (A ja sobie zagram zaraz... a co.) Odpowiedz Link Zgłoś
buliman Re: Trailer: Muramasa: The Demon Blade 06.09.09, 23:04 Wielkie dzięki kolego gramczasami a ja naiwny myślałem że jeszcze nim nie jestem. Psiakrew ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
axiomat Re: Trailer: Muramasa: The Demon Blade 07.09.09, 07:48 @gramczasami "bleee... Ja tez sie w to nie bawie " Na PS3 i x360 sprzedaloby sie jeszcze gorzej niz na Wii, wiec szkoda zachodu Odpowiedz Link Zgłoś
grolly79 Re: Trailer: Muramasa: The Demon Blade 07.09.09, 11:19 Wam się to na prawdę podoba? Przecież to crap straszny jest. OK może to ja nie normalny jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
wicked_squirrel Re: Trailer: Muramasa: The Demon Blade 07.09.09, 12:04 @grolly79 No najwyrazniej jestes Odpowiedz Link Zgłoś
budus2 Re: Trailer: Muramasa: The Demon Blade 07.09.09, 16:10 0_0 Ta gra jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś