dalthon Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 12:55 @ps3rulla "nasze exy już dawno przegoniły wasze exy" no a ja sie pytam: no i co z tego? jeden lubi córkę a drugi matkę - to znaczy że obie są do... kitu? Czy też może obie są ok - tylko KAŻDY ma prawo mieć swoje zdanie i podobać mu sie może co innego? tak czytam te wszystkie komentarze typu "moje jest lepsze", "nie, bo moje", "moje jest najmojsze" itd. itp. i się zastanawiam - skoro jeden z drugim ma takie świetne i jedyne w swoim rodzaju gry, to dlaczego w nie nie gra, tylko siedzi i wypisuje farmazony o przewadze jednych świąt nad drugimi? żeby nie było nieporozumień - jestem fanem gier, nie konkretnej konsoli, dlatego też mam 9 konsol w domu i prędzej czy później pojawią się następne. A dlatego mam ich tak dużo, bo jak już mowiłem: interesują mnie gry a nie platformy na jakie wychodzą. I jeśli interesuje mnie dany tytuł (no powiedzmy większa ich liczba to kupuję daną maszynkę do grania. proste. Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 13:12 @ps3rulla Uncharted 2, gra poprostu jest standardowa nic nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 13:17 No tam na jakość mam wyrąbane. Liczy się sam gameplay. Fanem Fishera jestem od zawsze. I nie zależnie co on robił, Splinter Cell zawsze mi się podobał. Wiadomo że to nie to samo co pierwsze 3 części no ale cóż. Trzeba żyć dalej. Szkoda że nie wychodzi na PS3. Jednak The Agent od R* mi zrekompensuje straty myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
mm-gl Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 13:18 Przecież gdyby SC był na ps3 to za chwile byłyby tu "ohy i ahy", a tak "standardowa, nic nadzwyczajnego:" żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
muzi80 Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 13:20 i kolejna wojenka konsolowych dzieci..czy ktos tu moderuje? Conviction przypomina mi klimatem filmy Bourne'a i jest git Odpowiedz Link Zgłoś
piter-1986 Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 13:21 Ja gameplay nowego SC okreslił bym jako dynamiczny-stealth. To , że koleś sterujący Samem użył efektowniejszych aspektów gry wcale nie oznacza , iż gra nie będzie zawierać elementów skradankowych(po prostu nie chcieli zanudzać widowni) Koleś chyba przedobrzył z koksem a pod koniec sfajdał się w majty. Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pgr Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 14:11 @ps3rulla Spoko A co do nicka tego osobnika to sie z Toba zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 14:18 Dobra gierka;] jednak u siebie nie pogram... dobrze że "wiekszośc" ma xboxa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
megamaro Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 14:28 Chociaż ta seria nie przypadła mi do gustu, wole hitmana i mgs, to uważam że ten Splinter Cell, może być naprawdę udaną produkcją. I rewolucyjną w serii, może wydadzą go prócz xboksa na ps3 i Pc. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurekpb Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 14:35 megamaro - przecież Conviction będzie na PC. Odpowiedz Link Zgłoś
megamaro Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 14:51 No w sumie masz racje wcześniej gdzieś czytałem że tylko ma być xboks 360 to teraz znalazłem że również na pc. Z drugiej strony wole grać w takie gry tylko na konsolach a mam ps3. Dobrze że posiadacze PSX 3 dostaną unczarted 2, już za 1,5 miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 15:05 chętnie w to pogram.... na pc. Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 15:11 dawać mi to na X360! Odpowiedz Link Zgłoś
barracudo Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 15:26 I to jest właśnie urok konsol , wrzucasz płytkę i się nie przejmujesz wymaganiami Odpowiedz Link Zgłoś
graczz11233 Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 21:35 ps3rulla, O IRONIOOOOO.. co za hipokryta :0 ---------------- filmik jest w traginczje jakości, aż się ogolądać nie chce. Lepsze już materiały z E3 gdzie pokazano to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
czaju Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 23:12 Ciągle tylko "zagram w to na PC". Nie macie w co grać na PS3? Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pgr Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 09.09.09, 02:59 Widze ze Poly rzeczywiscie juz sie nie bawi w moderacje ;/ Wkoncu im wiecej tym lepiej... Az zal serce sciska co sie stalo z moim ulubionym blogiem odkad przeszliscie do Agory ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 09.09.09, 12:18 @Czaju: o to się nie bój ;], exów mamy więcej. A oni piszą "zagramy na PC" ponieważ z tej gry jest taki exclusive jak z koziej dupy trąba ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wiernyfan Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 10.09.09, 04:47 Ta gra jest przereklamowana, wolę Forze zmulić niż to Odpowiedz Link Zgłoś