an.ta 06.07.10, 22:07 Kapusta ozdobna koło pomidorów może rosnąc czy nie za bardzo? Jakoś nie kojarzę jak duża jest taka kapusta. Taka jak zwykła jadalna? I właściwie to po co ja ją posiałam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lellapolella Re: Kapusta ozdobna. 06.07.10, 23:19 "właściwie to po co ja ją posiałam?" coś cię podkusiło, tak bywa:)Miałam ją kiedyś, dość dawno, pamiętam, że mnie rozczarowała, wielkości chyba średniej kapusty, która z jakichś powodów nie chce zwinąć główki, może ciut bardziej zwarta. Z tabelki sąsiedztwa wynika, że obydwie rośliny, pomidor i kapusta działają na siebie niekorzystnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
leloop Re: Kapusta ozdobna. 06.07.10, 23:27 an.ta napisała: właściwie to po co ja ją posiałam? zeby zdobiła zapewne :) sąsiedztwo raczej nieszczególne ale może ja przesadź i zostaw, będzie zdobić gdy cala reszta już raczej nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
an.ta Re: Kapusta ozdobna. 06.07.10, 23:57 Przesadzę :) Ale to co już wyrosło jakoś nieszczególnie mi się podoba. No nic może później wypięknieje i będzie zdobic. Odpowiedz Link Zgłoś